- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #11.621
kocişte diyor zaten sabırsızlanıyor seninki diye:))))))))))))))))) yapsın bakalım darısı sizin başınıza tatlım o hareket ettimi rahatlıyosun.
aynen benimkide diyo eliyle seviyo hadi gelsin yeter içerde kaldığı diyo ne zaman gelcek yaa diyo vallaha hazırdan konuyolar ne denirkiiamin gülüm Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına inş haklısın hisseidnce görünce rahatlıyosun bende sabırsızlıkla bekliyorum gideyim 16. haftada olucam nasip olırsa daha net belli olur cinsiyeti memeleketten dönünce başlarız alışverişlere artık
evet gülüm haklısın acele etmemek lazımda ahh ahh heyecan sarınca görünce kıyafetleri dayanamıyo insan hayırlısı artık demek bir tek avize kaldı hayırlı uğurlu olsun balım iyi günlerde yatsın inş bitanemtabi acele etme tatlım şöyle 20 hafta olun başlarsın :)) yavrum bende öyle başladım şükür bişi kalmadı dün halısını aldım oğlumun şimdi avizemiz kaldı gecelik falan aldım tamamladım onları birde valiz alcam kendime ufak boy çekmeli
slm cicişler nasılsınız bakalım asemb dogurdumu elif yeni ultrason görntülerini paylaştınmı moon senn tarih belli oldumu
Eki Görüntüle 485750 Eki Görüntüle 485751 Eki Görüntüle 485752 Eki Görüntüle 485753 hülyam bu geçen haftaki hali kuzum
maşallah cimcimeye zaten ilk andan itibaren kız geçiriyodum içimden rabbim sağ sağlim kucagına almayıda nasip etsin çiçeğim anam minik elifimizmi olcek indi abowwwwwww
sağolasın hülyam Allah razı olsun evet kız diyodun dejavumda kız diyodu son anda süpriz yapmaazsa eğer kız yani balısı hayırlısı olsun inş minik elif evet Allahım herkese nasip etsin sen nasılsın hülyam yeğenim nasıl damadımmı desem acaba malum kızıma kalmış yaaa
bizde cok şükür iyiz canım artık seslere karşı tekmelerle cvp geliyor babamız elini karnıma koysun sanki tanıyo tekme yagmuruna tutuyo beni anlıycagın tekme diliyle konuşuyoruz oğlumla pazartesi dra gidicem ayruıntılı ultrason zamanı geldi merak ediyorum ilk kez renkli görücem oglumukızına cok şiddetli talibim canım
oy yerim ben onun tepiklerini maaşallah kuzuma damadıma Allahım nazarlardan korusun bitanem demek tanıyo babasını bak sen paşama maaşallah renklide görüceksin haa ayy çok güzel olur ayrıntılı olucak benim yerimede bak annesi olurmu vallaha ben bilemem kızzım bilir hülyam kimi seçerse veriyorum hiç bir talebim yok mutlu etsin damadım yeter yaniii
sagol bitanem darısı basına kız cocukları daha erken tepıklemeye baslarmıs bılıyosun ben herşeyigeç öğrendim ins sen bunuda erken öğrenirsin
Kızlarrr hepinizee merhabaa.. Ben tatilden geldim ama hala annemdeyim dün döndük avşadan bugünü annemde geçireyim yarın giderim eve dedim. Bugünde Kaıköye indik gezdik kardeşimde izinde beraber vakit geçirdik annemle tatilimiz çok güzel geçti denize girdim bol bol güneşlendim kara oldum akşamları da gezdim. Buraya geldiğim gün yazamadım net açmaya fırsatım olmadı yarın dönücem. Elifim bebişin kızmış tebrik ederim balımm valla içimden hep kız geçiyordu biliyorsun. Asembim doğurdu Çağatayımız geldi çpk şükür ben tatilde aradım onu pazartesi akşam üzeri konuştuk sesi süeper geliyordu buraya gelip doğum hikayesini yazdı mı bilmiyorum geçmişe bakmadım fazla zamanım yok dayımlarla çay içmeye gidicez iftardan sonra yarım ece gidince geçm,işe bakar yazaım daha rahat kuzularım hepinizi çok özledim...
günaydın arkadaslar. sabah 8 de uyandım halvette oldu tabi bi 45 dakka zor yattım uyuyamadım insaat sesleri yükseldi sinir oldum bende kalktım bi yandan kötü yolu izliyorum bi yandanda sizleri bekliyourum hadi gelin tembel tenekeler hala uyuyonuzmu yav. canım sıkıldı. dün havuzdaydık iyi oldu kaynanamla aram uzun süredir bozuktu konusuyoduk küzlük yoktu ama birlikte bişi yapmıyo bi yere gitmiyoduk öle işte. onlada aramız yumusadı iyi oldu bu havuz olayı.bi kere herseyden önce esim cok mutlu ldu tabi garibim o da iki kadın arasıoında kalıyodu simdi havalarda bi görseniz. umarım bii daha bozulmaz aramız cok samimi olmadan böle düzgün olsun yeter bana.
dejavum gelmişsin stresini atıp geldin insallah. tatilinin iyi gecmesine sevindim canım. bizde seni özledimk hayatım
günaydın canım bende 9 kalktım da koltukta uzandım başımın ağrısından bütün gece uyuyamadım ilaçda almak istemedim çektim vallaha demek halvet oldu hadi inş bu ay beklediğin gün glir kuzum hayırlısıyla evet kaynananla araniyi değil diyodun düzeldiğine sevindim gülüm inş artık sorun yaşamazsınız dediğin gibi erkekler bu konuda arada kalıyolar çaresizce malesef:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?