- 22 Kasım 2011
- 1.347
- 41
- 113
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #1.801
ikili yaptırdım cnm temiz dedi ama kan sonucu çıkmadan önce 3 lüye gün verdi , şimdi gitsem belki gerek kalmadı der. bilmiyorum ama sorduk fiyatı çok yüksek geldi. bana
canım benım vala o zaman yoktunn yoksa gormezden gelırmıyım hayatımmiyimmmm canımmm bebişime alışverışe cıktık bugun babayla cok guzel şeyler aldık ya bakmaya kıyamıyorum
bana sorsacak olursan yapma ikili temız cıktıysa yeter ne gerek var canım sankı bışey cıksa allah korusunn aldıravcanmı vala ben ikiliyide yaptıgıma pişmanım ve cok istemışler ya
şaka yapıyorum gülüm valla yoktum yemeklerle uğraşmaktan gç geldim pc açıktıda otomatik atmıştı beni fıstığım
yok kıyılırmı kuzum kocaman oldu teyzesi tarama testi sonuçta bunlar çok kötü bile olsa sonuçlar normal doğan biri sürü bebek var , çok iyi olupta kötüde olabiliyormuş rabbimin hikmetine sual olunmaz .nerdeyse4 aylık olcez.allahım bebişlerimizi korusun kucağmıza sağ salim almayı nasip etsin.
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp
çırpınan balıklara bakıp;
- 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu.
Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:
- 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'
yemek ne yaptınn hamarat kacııııı
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp
çırpınan balıklara bakıp;
- 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu.
Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:
- 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'
kız nerden buluyon boyle komık şeylerii
kuzucum eşimin memleketine ait dolması var kelemden bulgurlu üçgen sardım bir tencere ıspanak vardı pazar günü almıtık bozulmasın diye onuda temizle pişir derken çorbamda var zati öyle işte ama yoruldum uğraşytırdı bulaşık yıka evi süpür toz al derken canım çıktı yaniii
aynen ya alışmışız lanet şeye olmadı boş geliyor eskiden komşuluk varmış, hikayeler varmış biz rahmetli dedemlere gittiğimizide oturturdu bize hep başından geçen komik olayları anlatırdı annaneme aşık oluşunu onu nasıl tavladığını neler neler:) hey gidi günle .devir değişti şimdi yozlaştı herşey hep artniyet var birbirini kullanma var,arkadaşım diyosun sırtından vuruyor oooho oh kimseye güvenilmiyor artık. allahım sonumuzu hayır etsin bizi hayırlı insanlar karşılaştırsın
slm moonncum tek kalmışınn nasılsın tatlımmm
as kuzum nasıl oldun......................hoşgeldin bu arada,ya ben iyyimde halen 3 lü test olayına karar veremedim amca kızı hemşire o diyor çok para istemişler 300 tl devlette yaptır diyor ,karar veremedim ya, cnm sıkılıyor ona biraz.
canım benım vala o zaman yoktunn yoksa gormezden gelırmıyım hayatımmiyimmmm canımmm bebişime alışverışe cıktık bugun babayla cok guzel şeyler aldık ya bakmaya kıyamıyorum
alıntıdır::::::::::::::::::::::::::::)
Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken;
- 'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or..pu var Tamam' diye bir telsiz
anonsu gelmiş.
Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer
ucundaki memura;
- 'Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız' diye fırça atmış.
On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş.
- 'Komiserim malum kadınlar or...pu degilmiş Tamam'
Herkese Selamlar arkadaşlar ve hoşçakalın :)
Topiği görünce yazayım istedim...
Şimdi ofisten çıkıyorum, bana şans dileyin inşallah güzel bir akşam geçiririm...
aynı zamanda herkese iyi haftasonlarııı...
o menun guzelmış tatlım afıyet olsunnn fazla yorma kendı vala benım evı çöppp koturuyooo yaaaaa
evt yaa annemde anlatırdı hep tv ilk köyde dedem almış. Bütün komşular eve gelirlerlermiş kimseye gelme denmezmiş artık bahçeye taşarmış.Misafirlerin yanında ayıp olmasın diye bahöenin bir yanına mutfak yapmışlar bir de oda. Mesela mısır günü yaparlarmış.. Çok güzelmiş çok paylaşım vardı biz köye gittiğimizde komşu bizim bahçeye girer alır biz onların bahçeye girer alırız teklifsiz gelinir sofraya oturulur böyle yanii.Bizde de öyleydi komuş anneme çayı koy geliyorum derdi. Senin benim yoktu.
canımm hoşgeldin nasılsınn..
canım bana kalsa yaptırmam ancak ilkinde risk çıkması lazım ki o zaman yaptırırım emin olamk için sağlığından abna hep bu üçlü dörtlü testler para tuzağı gibi geliyor.Tamam ikiliyi yaptırırsın ama sonra zaten bebek büyümüş oluyor kıyamayacağına göre hiç bilmemek daha iyi. İkili bence zaten ortaya koyuyordur sonuçları ama sen bilirsin tabii tatlımm. Biz de geçen eşimle bu konuyu konuştuk ikiliyi yaptırırm daha hiçbirini yaptırmam dedim.
ohh ne güzel ya nasıl minik nasıl şirindir onlar şimdi yaa.. Allah sağlıkla kucağına alıp giydirmeyi nasip etsin İnşallahhh
ayy biliyorm bunu çok komik ya.. Mesela ne diyecekti malum kadın malum kadın değilmiş mi diyecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?