Kaldığımız Yerden Her Telden..

slm herkese yaa net gitti deliöoldum geldi açmıyo sayfaları giriyorum yenilemiyo ama düzeldi şimdi sinir oldum yaaa

Aşkımın TarifiPuan Ver : Sana nasıl anlatsam bilmiyorum. Ama bildiğim tek ama tek şey seni delicesine çok sevdiğim. Seninle öyle bütünleştim ki ayrılmak değil kopamıyorum senden. Ne seni bırakabiliyorum; ne de kendimi hiçe sayıyorum. Bunların ikisini de yapamıyorum. Çünkü artık düşünemiyorum. Kafama, benliğime o kadar yerleşmişsin ki; seni oradan çıkartmak olanaksız. Belki kendimi küçük düşürüyorum ama sevgide küçük düşme söz konusu olsa bile seve seve senin için her adımı atarım. Seni o kadar çok sevdim ki artık aşkım senden bile öte. Seni sevdiğimi dağlara, taşlara kısacası her yere; bütün kainata haykırmak istiyorum Seni Seviyorum!!

Bu kelime topluluklarını defalarca senin için ama yalnız senin için tekrarlayabilirim. Biliyor musun; seni sevdiğimden beri artık çevremdeki her şey gözüme daha güzel daha hoş ve de daha ümit verici gelmeye başladı çünkü onlar bana seni hatırlatıyor...

Dağlar gibi sende içimde çok büyük tutunulması zor bir yerdesin. Tepeler gibi sende içimde ulaşılması zorsun. Zirveye sadece bir kişi çıkar senin yaşamında; işte o da ben olmak istiyorum zirvede tek ben; BEN VE SEN...

Su gibi berraksın ama içimdekileri de alıp götürüyorsun,yol gibi senin de sonun yok; yani seni sevmenin sonu yok... Bu böyle nereye kadar sürer bilemem tabi. Bunu ben belirleyemem; ama şunu bil ki seninle ölüme bile varım..!

Sensiz geçen bir gün değil bir salise bile düşünemez oldum. Sen benim; benliğim, varlığım, hayatım, geleceğim, çılgınlığım, sevincim, mükemmelim, sevdiceğim kısacası her şeyim her şeyimsin...

Sensiz bir hayatın oksijensiz yaşamdan farkı yoktur. Aldığım nefes içtiğim su yürüdüğüm yol her şeyde sen ve senden izler var.

Seni seviyorum ,Seni seviyorum,Seni seviyorum,Seni seviyorum,Seni seviyorum...

bende iyiyim canımcım işlerini bitirdinmi

yok ya neredee cumartesi sildim süpürdüm sırtım tutuldu bi anda bıraktım. Dünde ancak kahvaltı çarşı pazar kocam poğaça kek istedi onlara giriştim mutfağı topla evi topla banyo yap valla akşamı ettim istediğim gibi de temizlik olmadı.

Günaydın herkese.. çalışan çalışmayan bütün bayanlara iyi haftalar.

Tünaydın diyim ben artık teşekkürler.Hoşgeldinnn..

kaçak nerdesin sen bakıyım küstüm ben sana bi keremm

slm herkese yaa net gitti deliöoldum geldi açmıyo sayfaları giriyorum yenilemiyo ama düzeldi şimdi sinir oldum yaaa

sinir ola hayatım relaxx oluyor arada öyle bende birgün evde mouse fırlatcam duvara bakem ne zamanç

merhabalar :) yeni katıldım ben de burda sizike olabilrmiyim varmı müsade ?b :)

tabii ki hoşgeldinnn müsaede sorulur mu

hoşgeldin dejavum nasılsın balım hee hee sorma bende çat çat tıklıyorum çalıyorum kalıcak elimde birgün ama ne zaman

hoşgeldin dejavum nasılsın balım hee hee sorma bende çat çat tıklıyorum çalıyorum kalıcak elimde birgün ama ne zaman

valla eşimde kastın ne senin mouse ile diyor ya takılıor diyorum sürekli off pazartesi sendromu yaşıyorum iyice de joker eleman oldum ha işyerinde neresi boş ben oraya kütüphanaye indim yine bugün uarın yne yukarıda amann burdaki beyin işi olur aşağı sonra yukarı deli oluyorum.

neden sabit durmuyosunki yada başka elemenmı yok değiştirmeyede her yerdeki boşluğa seni veriyolar gülüm:44:

neden sabit durmuyosunki yada başka elemenmı yok değiştirmeyede her yerdeki boşluğa seni veriyolar gülüm:44:

yok canım evet memur senelerdir alınmıyor zaten işçide belli kadro var, öğrenci işçimizde az başka yerlerde onlarda birde yukarıda sekreterden biri doğum iznine ayrılınca
yukarıdayım ama buradaki beyin işi ve şehir dışı görevi oldukça aşağıya da iniyorum napıyım şu bayan gelse doğum izninden yine iyiyim.. Ama ücretsiz izinde alacakış sanıım yaa öyle işte..

anladım gülüm yani kadın doğum iznini 5-6 aya kadar uzatabilir genelde öyle yapıyoar 6 ayına kadar emzirmek için sen baya bir ordasın dimekki

anladım gülüm yani kadın doğum iznini 5-6 aya kadar uzatabilir genelde öyle yapıyoar 6 ayına kadar emzirmek için sen baya bir ordasın dimekki

ivet öyle ne yazıkki ama alışamadım ya ben burayı istiyorum da olmuyor işte. Bugün burada kar yağdı sabah hemde lapa lapa şimdi açık. Havalarda bir acayip kafasına göre takılıyor anacımm..

ivet öyle ne yazıkki ama alışamadım ya ben burayı istiyorum da olmuyor işte. Bugün burada kar yağdı sabah hemde lapa lapa şimdi açık. Havalarda bir acayip kafasına göre takılıyor anacımm..

ciddimisin nerdesinki gülüm nerde yağdı burda yağmurdu ama açtı şuan güneş

ciddimisin nerdesinki gülüm nerde yağdı burda yağmurdu ama açtı şuan güneş

Eskişehir canım yaa valla belli olmaz burda havalar haziran snuna kadar tam yaz gelmez buralara bir gün sıcak olur dayanamazsın öbür gün ayaz olur donarsın öle bir şehir ama deniz kenarını kokusunu, İstanbul'u çok özledim...

ben seni istanbuldasın sanıyorum ba:44:lım yaa Allah Allah çok şaşırdım bak şimdi

sizi gidi sizi burdasınız demekkk
öpüp mıcıkladım yanaklarınızı

ivet anamm yakalndık kız msnde de konuşuyoruz buraya da yazıyoruz ama msn daha koyu oldu. Burayıda boş bırakmıyoruz ama. Mınıkla ama fazal değil olar mı canım yanmasın.. Kız heyean var mı heyecann yarın müjdeyi alıcaz İnşallahhhh

heee ben ordan istanbul hatırladım yani gülüm bakıyorum istanbullu birşey var yaniii

ivettt ordan hatırlıyorsundur balım benim..

sizi gidi sizi burdasınız demekkk
öpüp mıcıkladım yanaklarınızı
yakalandıkkkk tüh hoşgeldin gülüm benimmm

ivet ivet aynen öyle meleğimmmmmmm

:))))
eliften anladım kayboluyo diğer topicte sonra aklıma burası geldi bakayım dedim.
korkmayın kızz insan kardeşlerinin canını yakar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…