Kaldığımız Yerden Her Telden..

böyle yazmıstım sana elfiim bunuda görmedin sanırsam
nerde senin aklın bakem :19:

görmemişim vallaha balım aklımmı kaldı iki kurşluktu zati uçtu gitti valla :1:yazık yaa neler oluyo valla sabahda gösterdi adam rol gereği kendini asacakmış gerçkten ölmüş balım yaaa:14::14:

kızlar eşim gedli ben çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle Allaha emanet olun canlarım bnenim:54::54::54::54::54::54::54:

görmemişim vallaha balım aklımmı kaldı iki kurşluktu zati uçtu gitti valla :1:yazık yaa neler oluyo valla sabahda gösterdi adam rol gereği kendini asacakmış gerçkten ölmüş balım yaaa:14::14:

he valla kuzumm o haberide gördüm acayip bişey olmus yanı
demekki ölümü öyle olcakmıs ama çok tuhaf valla :44::44:

hıı yakınmı oluyo bilmiyorum vallaha gülüm heç duymadım sankim maltepe karşıda klıyo kimin amaaa:27:

ironi yaptım bende zati, çok uzağız çok :)

dimek maltepe hee azmı giderdik maltepe sahilinee grand house a ah aahh gençlik günlerim hey gidim hey :9:
bizde pendikteydik kuzum bekarkene annemler halen daha orda tabi
orda olsaydım epey yakın olcakmısız cnmcım

istanbulda olsan hakikaten iyimiş kuşum yaa 10 dakikalık mesafemiz olacakmış kısmet işte.

ahanda gördüm kuzumm :48::48:
aynen öyle valla baya bi yakın olcakmısızz ama nirdee
şuanda senın memleketindeyim ben kuzummm :9:

biliyorum Ankaramdasın, gelcektik güya bizde bu haftasonu Ankaraya ama işte kociş işlerini ayarlayamadı bizde gelemedik napalım.
Özledim Ankaramı

meraba kızlar nasılsınız :4::4::4:

hoşgeldin kuzummm ben iyiyim siz nasılsınız bakemm :3::3:

biliyorum Ankaramdasın, gelcektik güya bizde bu haftasonu Ankaraya ama işte kociş işlerini ayarlayamadı bizde gelemedik napalım.
Özledim Ankaramı

gel kuzumm havalarda ısındı güzelleşti ayarlayında gelin cnmcımm
tam gezme havası var burda :32::32:

gelince dışarda görüşcez ama, eve gelirsem illa yorulcan sen kıyamam ben o kaca karnınla sana iş yaptırmaya, dışarda keyifli keyifli yer içeriz.
Birde sen nere gidiyon şimdi doktora bakem

iyiyiz taze gebiş sen nasılsın

hoşgeldin kuzummm ben iyiyim siz nasılsınız bakemm :3::3:

gel kuzumm havalarda ısındı güzelleşti ayarlayında gelin cnmcımm
tam gezme havası var burda :32::32:

bende cok iyim dr a gittik bugün ilk muayenemiz güzel gecti minik kalbi atmaya başlamış kuzumun cok heyecanlandım yaaa
dış gebelik riski yokmuş allahıma şükürler olsun 2 hafta sonra tekrar cagırdı dr ama benm şimdi iyi bir dr bulup sürekli ona gitmem lazım yaaaaa

bende cok iyim dr a gittik bugün ilk muayenemiz güzel gecti minik kalbi atmaya başlamış kuzumun cok heyecanlandım yaaa
dış gebelik riski yokmuş allahıma şükürler olsun 2 hafta sonra tekrar cagırdı dr ama benm şimdi iyi bir dr bulup sürekli ona gitmem lazım yaaaaa

hadi gözün aydın bitanem çok sevindim nerde oturuyordun sen kine

saol bitanem yaaa valla insanın uykuları kacıyo gece kac kez uyandım nasıl gecicek diye
ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum canım

maddi durum nasıldı sizde bilmiyorum ama benim eski kadın doğumcum Alman Hastanesine gitmişti kadının adını hatırlamaya çalışıyorum. Çok iyi bir doktordu hatta nerdeyse işyerindeki tüm kızlar ona gidiyorduk. istersen bir bakınıyım eski kart vizitlere neydi adı yaaa ölsem gelmez şimdi adı akıma

Back
X