- Konu Sahibi dejavu_one
- #7.321
iyi yapıyo kuzucum aferin eşine bırakmasın bize kalsa hala şaka gibi geliyo aman ev pis aman dağınık ama işte dikkat etmek lazım Allahıma emanet tüm bebekleirmiz balım geçtiğine çok sevidim inanki korkmuştum sana belli etmemiştim ama geçti yaa iim rahatladı vallaha benimde nasıl geçsin ağrılı biraz bazen çok ağrıyo özellikle sıkışınca tuvalete falan gidipte görmeden inanamıycam ben hamileliğime fıstığıminanki![]()
allahım korusun bütün bebişlerimizi hamilelerimizi saol balımm bnm bn ağrım fln yok şu kokuyo dayanamıyorum inan istifar etmemek için kendimi tutuorumm şu pazartesi gelsede gitsem dr sölesem böle böle diye inş..kalp atışlarını duyrız bebeğiimizinnn hala inanamıyorum karnım yavaş yavaş çıkıyo hergün büüyo sankiii annemlerde kaç gn kaldım miğde bulantım yüzümden eve giremedim çok zoorlandımm ama bunlarda geçcek emnm..kızlar dün akrabağımızın nişanı vardı gittik annemle biraz süslendim eşarbım elbisem herşeyim uyumluydu..neyse bizim koçiş geldi aldı bni arabayla eve geldik abisi vardı oturduk dedik çay içmeye gidekk bizi yok dio olmaz neyse ikna edemedik çay ypak kaının önünde içek dedik bizimki dedi git üstünü değiştir dedi neyse değiştirdiiimmm eltim fln geldi bizde kaynımla ii anlaşırız eşimde çok kıskanır nededim ağaçta armutlar nezaman çıkcak diye sordum eşime kaynım da dedi ne yapcan armutu bizim ki çoştu sende dedi eşime nasıl hesap sorarak konuşursun fln diye başladı dem fath tamm nese eve geldik dedim sen bni abnden kıskanıyomusun dedi bn dedi seni herkezden kısknaıyorum dedii çk mutlu oldumm