Kaldığımız Yerden Her Telden..

Yıllık iznimin ilk günü evde net başında oturmakla geçiyo....:19::19:

erken almışsın sanki yıllık iznini. Neyse gez sende çağır arkadaşlarını canım..

anladım bitanem sıkma canını ne desem boş biliyorum sıkmamak mümkünmü her ay ne hissettiğimizi biz biliyoruz ne diyelm rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ben bu ay gidicektim yarayı dondurmaya ev taşıdım babamlar gelir düğüne git memlkete git derken kışa kadar düşünmüyodum geldi çok şükür bebeişim zamanı gelmiş demekki kurban olduğum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin cümlemizin AMİNNNNNNNNNNNNNNN:31::31:

ciddimisin gülüm bu umut verici o zaman gelmezse dediğin gibi şansımız artar bundada var bir hayır be meleğim tutmaz diye bireşey yok zamanı gelmişşe eğer bir keredede olur canımıniçi öyle düşünme sakın emi ama sevindirik oldum bak inanki ben diyodum yaa arada kaçamak olsa falan şansın artar diye öyle olursa süper olur en azından boşa geçmez be gülüm inş bu hafta görürüm bakalım artık ne olucak cumaya kadar nasıl beklerim nasıl geçer bilemiyorum unutuyorum bitanem yaa yani görmedim yaa birde ilk inanki anlamıyoun o kadar küçükki kç haftalık onu bile bilmiyorum cumadan sonra inanırım ama :16:bende başladım inanki bakmaya 6 setler oluyo ana kucağı puseti arabası çantası beşiklere bakıyorum diyorumki başta idarelik alalım şu katlanılır beşiklerden sonra odasını lalaım bilsin odasını eşimde öylediyo başta küçük bebek ne odası benimle yatsın derdi bebek olmadan şimdi onu alalım bunu alalım bu çok güzel diyo heyecan çok kızmı erkekmi diye düşünmekten ölüyoruz meraktan hayoırlısı ile olsun cinsiyeti farkermiyo asla ama eşim 4 erkek kardeş abisinin 2 oğlu oldu diğerininde doğucak erkek gıcıklığına diyoki bizden kız çıkmıyo bende diyorum biz bozucaz o geleneği diye :52::52::52::52::52:

evet öyle oldu canım bakalım. Dayım giderse annemde gider sonra önümüzdeki haftada gelemz sanırım ancak yoldan gelecek iğne olacak falan haftaya haftasonu gelse bile olur tüm önümüzdeki haftayı değerlendirirsem bu haftayla iyi olur yanii.. Normal canım daha çok yeni alışmak lazım. Gittiğinde dr ultrasonda söyler kaç haftalık. Son regl tarihini de sorar. Ondan 1-2 hafta sonra falan da kalp atışı duyulur canımm.. Valla bende oda yapıcam evim küçük ama napıyım valla herşeyi olsun kendi alanı olsun istiyorum. Zaten park yatak alsam yatağımın yanına sığmaz, o sığsa dolabı sığmaz yatak odama mecbur yapıcam yanii. Bize de kız gelse iyi olır eşimin ailesinde ız yok iki erkek am atabii farketmez sağlıklı olsunda canım..

dejavum yeşil değilsin ne oldu

evet editir değilim artık gülüm bakamıyorum bu kata çıktığımdan beri editör olduğumda kütüphanedeydim ama şimdi bakamıyorum biliyorsun buraya bile zor geliyorum sonunda aldılar yetkilerimi bekliyordum zaten çünkü takip edemiyordum.

erken almışsın sanki yıllık iznini. Neyse gez sende çağır arkadaşlarını canım..

evet öyle oldu canım bakalım. Dayım giderse annemde gider sonra önümüzdeki haftada gelemz sanırım ancak yoldan gelecek iğne olacak falan haftaya haftasonu gelse bile olur tüm önümüzdeki haftayı değerlendirirsem bu haftayla iyi olur yanii.. Normal canım daha çok yeni alışmak lazım. Gittiğinde dr ultrasonda söyler kaç haftalık. Son regl tarihini de sorar. Ondan 1-2 hafta sonra falan da kalp atışı duyulur canımm.. Valla bende oda yapıcam evim küçük ama napıyım valla herşeyi olsun kendi alanı olsun istiyorum. Zaten park yatak alsam yatağımın yanına sığmaz, o sığsa dolabı sığmaz yatak odama mecbur yapıcam yanii. Bize de kız gelse iyi olır eşimin ailesinde ız yok iki erkek am atabii farketmez sağlıklı olsunda canım..
evet balım senin açından çok iyi oldu bitanem ama gelirsede sıkma canını ne yapıcaksın demekki hayırlısı deriz hem bellimi olur siz üzerineze düşeni yapında bitanem evet ya bebeklerimizin herşeyi olsun istiyoruz abartısı iyi değil ama olması gerekenlerde olsun benim dediğim beşikler kuzucum oyun parkı zaten ama netten gördüğüm kadarını biliyorum kullanışlımıdır değilmidr olmadı normal beşik alırız oyun parkınıda alırız ama benim amacım yer kaplamaması yani burdaki evim geniş ama gittiğim her yer olmayabilir yani katlanır olursa saklamasıda basit olur diye düşünüyorum ama bilemiyorum kız erkek ne farkeder canısı yaa vallaha sağlıklı sıhhatli olsun eli ayağı tam olsun hayırlı evlat olsunda ikiside evlat sonuçta bir o günlere gelelimde hayırlısı ile bugün yorulmuşum ama belim kopuyo şuan :14:
evet editir değilim artık gülüm bakamıyorum bu kata çıktığımdan beri editör olduğumda kütüphanedeydim ama şimdi bakamıyorum biliyorsun buraya bile zor geliyorum sonunda aldılar yetkilerimi bekliyordum zaten çünkü takip edemiyordum.
heee baktım yeşil değlsin dedim ne oldu iyi etmişin yaa boşver balım senin zamanın yok oda olmayı versin bana sorarsan bitanem
Valla bence iyi olmuş dejavu hakkaten nası yetişiyodun ben şaşırıyorum...

bencede her işe koşturuyo maaşallah:nazar::nazar::nazar:

dejavum gülüm sana sorularım olucak birincisi kahve arada içsem sorun olurmu ikinnciside bu dönemde halvet olmaması iyi değilmi eşim korkusundan yaklaşmıyo doktordan duymadan sorun olmadığını olmasın diyo sence doktor sorun yok dese bile ne yapmalıyım korkuyorum biliyomusun :18::18::18:

$imagesCA2JVUI9.webp $imagesCAUJBD1G.webp $imagesCAQ8I10E.webp $imagesCAP2V55R.webp Eki Görüntüle 436773 $imagesCAISDTGL.webp $imagesCAGC7KD9.webp $imagesCA858YV7.webp $imagesCA5X1Y4O.webp $imagesCA4BYIGP.webp $images.webp $mobilya-besik.webp dejavum netten bakıyodum görsellerden bulşdum hepside çok şeker bayıldım yaaa:16:

kıslar niye kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaaaa. işleri yaptım gerci bı kısmı kaldı da. doktoruma gittim iki saattir ordayım ya yıldım beklemekten vallahi.
neyse doktor yumurtlamıssın dedi ev ödevlerine devam dedi. 15 inde test için gitcem bakalım.
ucak yolculugunu sordum hiç bişi olmöaz dedi.:ssz::ssz:

dejavum gülüm sana sorularım olucak birincisi kahve arada içsem sorun olurmu ikinnciside bu dönemde halvet olmaması iyi değilmi eşim korkusundan yaklaşmıyo doktordan duymadan sorun olmadığını olmasın diyo sence doktor sorun yok dese bile ne yapmalıyım korkuyorum biliyomusun :18::18::18:

ben sana cevap veriyim ben deniz jinekolog melis zartzurt: simcik canım sen hamileligini ögrendin ögreneli kahve içmiyomusun. bence günde bisefer ben iki sefer içerim içmenin bi sakıncası olmaması lazım tabi sütlü olmak sartıyla birazda acık cok sert degil yani. türk kahveside cok yararlı günde bide ondan içebilirsin bi nescafe bi türk.
doktor sorun yok derse yapın canım bi sakıncası olsa doktor der zzaten demezsede sen sor bunu mutllaka ilişkiden bahsediyorum bu arada.
banada doktor ev ödevlerini yap 3 4 gün boyunca diyo :52::52::52::52:

kıslar niye kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaaaa. işleri yaptım gerci bı kısmı kaldı da. doktoruma gittim iki saattir ordayım ya yıldım beklemekten vallahi.
neyse doktor yumurtlamıssın dedi ev ödevlerine devam dedi. 15 inde test için gitcem bakalım.
kızım sadece seninm işin var bizimde var Allahım yaa nedir senden çektiğimiz yürü git :33::33::33::33::33::33::33:bende işlerimi bitirdim yemeğimi yaptım şimdide pilavımı koydum geldim canım benim dimek doktor ev ödevlerinide verdi ohh ohh böyle ödeve can kurban aman doktor civanım deseydin :52::52::52:
lan oglum mmmmmmmmmmmmmm nediye karamürsel sepeti gibi oturuyonuz len yazsanıza parnmaklar calıssın lütfennnnnnnnnnnnnn:33::33::33::33::33::33::1::1::1::1::1:

sen bir manyeksin biliyosun demi melisammm sabırtsız gacı geldik len nen gızıyon:27::27:

ben sana cevap veriyim ben deniz jinekolog melis zartzurt: simcik canım sen hamileligini ögrendin ögreneli kahve içmiyomusun. bence günde bisefer ben iki sefer içerim içmenin bi sakıncası olmaması lazım tabi sütlü olmak sartıyla birazda acık cok sert degil yani. türk kahveside cok yararlı günde bide ondan içebilirsin bi nescafe bi türk.
doktor sorun yok derse yapın canım bi sakıncası olsa doktor der zzaten demezsede sen sor bunu mutllaka ilişkiden bahsediyorum bu arada.
banada doktor ev ödevlerini yap 3 4 gün boyunca diyo :52::52::52::52:
sağolasınız toktor hanım bilgileriniz için sayın zartzurt tşklerimi sunuyorum efeneim:52::52::52::52::52:içiyorum len yaptım demnin bir tane açığından sütünü fazla koydum süt demişken ben inek sütümü içmedim eşim gelince kızıcak heee nerden bulmışşa almış gelmiş dün yoğurt yaptırdı süt içiriyo bugünde köy yumurtası bakıcakmış vallaha hep hamile kalmak var diyivemde şu süt yumurta olmasaa:31::31::31:
elifim yazmıyosan cıkıyorum Bk sIKILDIM YAV

len geldim canım bidenem gülüm balım kaymağım canım ciğerim böreğim çöreğim ne var len yazdık len sabırsız seni mutfaktaydım gormedim pilavımı koydum geldim yazdım fıstıkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çıkma biryre dögerem haaa:32::32::32:

Valla bence iyi olmuş dejavu hakkaten nası yetişiyodun ben şaşırıyorum...

valla yetişemedim işte canım her an bakamıyorum sürekli açık zaten bırakamıyorum buraya bile kaç kere çkıp gidiyorum tek cümle için yanii amirler odada olunca girilmiyor.

evet balım senin açından çok iyi oldu bitanem ama gelirsede sıkma canını ne yapıcaksın demekki hayırlısı deriz hem bellimi olur siz üzerineze düşeni yapında bitanem evet ya bebeklerimizin herşeyi olsun istiyoruz abartısı iyi değil ama olması gerekenlerde olsun benim dediğim beşikler kuzucum oyun parkı zaten ama netten gördüğüm kadarını biliyorum kullanışlımıdır değilmidr olmadı normal beşik alırız oyun parkınıda alırız ama benim amacım yer kaplamaması yani burdaki evim geniş ama gittiğim her yer olmayabilir yani katlanır olursa saklamasıda basit olur diye düşünüyorum ama bilemiyorum kız erkek ne farkeder canısı yaa vallaha sağlıklı sıhhatli olsun eli ayağı tam olsun hayırlı evlat olsunda ikiside evlat sonuçta bir o günlere gelelimde hayırlısı ile bugün yorulmuşum ama belim kopuyo şuan :14:

heee baktım yeşil değlsin dedim ne oldu iyi etmişin yaa boşver balım senin zamanın yok oda olmayı versin bana sorarsan bitanem

bencede her işe koşturuyo maaşallah:nazar::nazar::nazar:

canım benimm tabii abartmamak lazım çok pahalı şeylere gerek yok özellikle kıyafette çabuk küçülüyor çünkü. Ben şu hani dikdörtgen pembe ve üzerinde dönencesi olan park yatağı beğendim onun gibi birşey alabilirsin seyahat edenler için ideal katlanıyor yaa. Ben diyorum ki sepet beşik alıyım odasına da büyüyen beşikli oda takımı alayım normal yatak olunca da baya yatar sonra genç odası alırım diyorum. Bazen park yatak, basitinden dolap şifonyer alayım diyorum baya yatar park yatakta ama genç odası gibi olana kadar park yatakta yatmak istemez. Yanıma aldığım yani odama park yatak türü alayım dedim ama yüksek oluyor onlar göremem ki her an kalkmam lazım bakma için. Yanii bu konuda kafam karışık ben park yatağı sadece annemlere İstanbul'a gititğimiz yanıma alırım diye istiyorum ama bakalım. Ama büyüyen beşik almak daha mantıklı sanki baya yatar onun içinde.

canım aslında kafeinli şeyler yasak çayı bile çok açık için diyor doktorlar ama bir tanecil içebilirsin barii. İki tane olmasın ama canım.. Dr görsün canı hele bir halvette skıntı yok derse olur canım yok şimdilik olmasın derse beklersiniz. Sanmam ama sorun olacağını.

işte şu pembe dikdörtgen byük parkyatağı beğendim içlerinden dönencesi de var. Dediğim gibi seyahat ederim babama oraya buraya giderim diyorsan al park yatak ama yanına koyamazsın odana bence çünkü yattığun yerden az doğrulup bebeği görebilmen lazım ama bunlar biraz yüksek ya zor olur ama kendi odasına beşik niyetine koyabilirsin.

kızım ben senin gibi evde mi oturuyorum her an gelebileyim bir de kaç gündür sekreterlikteydim hah sanki müd.yard. geçicem yarında dersler bitti hoca gitmez ki derse o odada olmadıkça yazıcam ancak. Ohhh iiy canım yumurtlama olmuş ama zaten yumurta 24 saat dayanıyor bugün çatlamışsa bile yeni olduysa da bugün bir de yarın yapsanız tamamdır daha sonrasına gerek yok bence.

sağolasınız toktor hanım bilgileriniz için sayın zartzurt tşklerimi sunuyorum efeneim:52::52::52::52::52:içiyorum len yaptım demnin bir tane açığından sütünü fazla koydum süt demişken ben inek sütümü içmedim eşim gelince kızıcak heee nerden bulmışşa almış gelmiş dün yoğurt yaptırdı süt içiriyo bugünde köy yumurtası bakıcakmış vallaha hep hamile kalmak var diyivemde şu süt yumurta olmasaa:31::31::31:

len geldim canım bidenem gülüm balım kaymağım canım ciğerim böreğim çöreğim ne var len yazdık len sabırsız seni mutfaktaydım gormedim pilavımı koydum geldim yazdım fıstıkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çıkma biryre dögerem haaa:32::32::32:

ohhh valla kocişin iyi bakıyor sana.. Canım sütü soğuk iç sıcak kokusu bayar sevmiyorsun zaten biraz da muz kat içine içersin öyle. Organik yumrta da süper. Benim eşimde öyle diyor. Okulun yakınında köy var bazen oraya yemeğe gidiyoruz. Orada hayvan alıp mesela birkaç aile sütünden falan yararlanıyorlarmış sütü bitince de kesiyorlarmış pay ediyorlarmış, yumurta alıyorlarmış oradaki tavuklardan parasyla satıyormuş köylüler sonra peynir falan işte öyle alırız diyor.

Kızlarr benden acayip akıntı geliyor ya beyaz ama ayrıca bir de su gibi. Hatta iç çamaşırım renkli bir an kanama mı geldi dedim peçeteye sildim yok değil ama bildiğin su yanii nedense inşallah yumurtlama akıntısı da görürüm ben annem gelecek haftaya zaten kullanmama gerek kalmayacak diye ovu sipariş etmedim ama annem gelmezse diye her ihtimale karşı elimde bulunsun sipariş edicem ovulasyon bakayım da netten elimde bulunsun yetmezse diye geç yumurtlama olursa hanii. Neyse ben gidiyorum sekreter odadaydı baktım kaç kere cevap yazdım ama kapamak zorunda kaldım cevap yazayım dedm şimdi yemeğimi yiyip mutfağa girişicem sonra da gardırobu boşaltıcam tozunu alıcam yerleştiricem çekmecelerimi düzenlicem az ütüm var yatarken de banyo yaparım. Kocişimin halsizliği var çok yattı halvet yok bugün artık yarına bende işlerimi bitireyim annemin gelme ihtimali hala var. Öptüm sizii..

Canlarım çok yoruldum 2 saat muftakla uğraştım ama mis gibi oldu. Elim hep üzerinde ama beyaz olduğu için hep kirleniyor 2 hafta hiç bakmadım bu kadar saatimi aldı işte. Bu arada 9. günüm bitti ve kanamam gelmedi kızlar yarınla öbür günü de atlatırsam gelmez daha inşallahh. Sanırım düzene girdi yaa girsin zaten bıktım kaç aydır.. İnşallah elifim için hissettiklerim kendim ve hepimiz için gerçek olur güzellerim. Banyo bile yapamadım sabah kalkıp yapıcam.. Yarım müd.yard. geçiyorum inşallah vakit buldukça da gelicem.İyi geceler kızlarr..

Back
X