- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
- #7.361
Yıllık iznimin ilk günü evde net başında oturmakla geçiyo....![]()
erken almışsın sanki yıllık iznini. Neyse gez sende çağır arkadaşlarını canım..
anladım bitanem sıkma canını ne desem boş biliyorum sıkmamak mümkünmü her ay ne hissettiğimizi biz biliyoruz ne diyelm rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ben bu ay gidicektim yarayı dondurmaya ev taşıdım babamlar gelir düğüne git memlkete git derken kışa kadar düşünmüyodum geldi çok şükür bebeişim zamanı gelmiş demekki kurban olduğum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin cümlemizin AMİNNNNNNNNNNNNNNN
ciddimisin gülüm bu umut verici o zaman gelmezse dediğin gibi şansımız artar bundada var bir hayır be meleğim tutmaz diye bireşey yok zamanı gelmişşe eğer bir keredede olur canımıniçi öyle düşünme sakın emi ama sevindirik oldum bak inanki ben diyodum yaa arada kaçamak olsa falan şansın artar diye öyle olursa süper olur en azından boşa geçmez be gülüm inş bu hafta görürüm bakalım artık ne olucak cumaya kadar nasıl beklerim nasıl geçer bilemiyorum unutuyorum bitanem yaa yani görmedim yaa birde ilk inanki anlamıyoun o kadar küçükki kç haftalık onu bile bilmiyorum cumadan sonra inanırım amabende başladım inanki bakmaya 6 setler oluyo ana kucağı puseti arabası çantası beşiklere bakıyorum diyorumki başta idarelik alalım şu katlanılır beşiklerden sonra odasını lalaım bilsin odasını eşimde öylediyo başta küçük bebek ne odası benimle yatsın derdi bebek olmadan şimdi onu alalım bunu alalım bu çok güzel diyo heyecan çok kızmı erkekmi diye düşünmekten ölüyoruz meraktan hayoırlısı ile olsun cinsiyeti farkermiyo asla ama eşim 4 erkek kardeş abisinin 2 oğlu oldu diğerininde doğucak erkek gıcıklığına diyoki bizden kız çıkmıyo bende diyorum biz bozucaz o geleneği diye
![]()
evet öyle oldu canım bakalım. Dayım giderse annemde gider sonra önümüzdeki haftada gelemz sanırım ancak yoldan gelecek iğne olacak falan haftaya haftasonu gelse bile olur tüm önümüzdeki haftayı değerlendirirsem bu haftayla iyi olur yanii.. Normal canım daha çok yeni alışmak lazım. Gittiğinde dr ultrasonda söyler kaç haftalık. Son regl tarihini de sorar. Ondan 1-2 hafta sonra falan da kalp atışı duyulur canımm.. Valla bende oda yapıcam evim küçük ama napıyım valla herşeyi olsun kendi alanı olsun istiyorum. Zaten park yatak alsam yatağımın yanına sığmaz, o sığsa dolabı sığmaz yatak odama mecbur yapıcam yanii. Bize de kız gelse iyi olır eşimin ailesinde ız yok iki erkek am atabii farketmez sağlıklı olsunda canım..