kalkalım mı artık

"Uykuya alıştırma kendini." cümlesinden sonra tek katılacağım davetler ertesi gün tatil olup keyfimin de çok yerinde olduğu günler verilen davetler olur.
öyle oluncada sen zaten hiç bir yere gitmiyorsun oluyor adım, eşim gezmeyi sever hergün şuraya buraya gidelim dese gider ama ben fazla sevmem tatlı tatlı arada olsun isterim.

öyle oluncada sen zaten hiç bir yere gitmiyorsun oluyor adım, eşim gezmeyi sever hergün şuraya buraya gidelim dese gider ama ben fazla sevmem tatlı tatlı arada olsun isterim.

İyi de canım ev oturması gezmek değil ki, çok sıkıcı bence akraba akraba sürekli oturmaya gitmek, bi de oturmaya gittiğin için davette etmek zorundasın, çalışan insansın daha da sıkıcı

Yenge saçmalamış, yaşlıdır muhtemelen, geçmişte kalan saçma adetlere hala inanıyor ve uygulamak istiyor. Hadi söylemiş ne uzatıyor, en son gülüp geçmekle en doğrusunu yapmışsın boş ver.

sende kendini alıştırma uykuya dedi,

Surda okurken ben delirdim erkek egemen kus beyinli kadina sizin orda ne kadar sinir olmus olacaginizi tahmin ediyorum. ben de dayanamazdim ama gene de bu yastan sonra kafasi degismeyecegine gore ev sahibinin hatrina susmak gerekebilirdi.
Ama burda en buyuk sorun esinizde. sizin cumartesi calismanizi onemsemiyor, sizin onden rica ettiginiz zamanlari sallamadan oturuyor ve bu kadar sinirinizin uzerine alintiladigim lafi soyluyor. bundan daha iyisine ve dusuncelisine layiksiniz.

İyi de canım ev oturması gezmek değil ki, çok sıkıcı bence akraba akraba sürekli oturmaya gitmek, bi de oturmaya gittiğin için davette etmek zorundasın, çalışan insansın daha da sıkıcı
eşim ve ailesi anlamıyor işte vıcık vıcık olalım istiyorlar ben her zaman mesafeden yanayım

ne alakası var ya siz eşinizin kölesimiymişsiniz o diyince kalkacakmışsınız? ertesi gün işe gidilcekse elbette kalkalımmı demek en doğal hakkınız. hayır yani gitmeseniz bile diyebilirsiniz. kadın siz onun sözünü dinlemediniz diye bozulmuş sizi kızdırmaya çalışmış. k.çından adet üretiyor yani. siz demeyin yengecim, ben derim ama deseydiniz hatta evet kabanımla yatacağım sizde deneyin falan deseydiniz.kadına burdan gıcık oldum gözümde fatmagülün yengesi canlandı

Boyle akil vermeye calisan olursa hic cevap vermemenizi tavsiye ederim. Cunku siz cevap verdikce o da kendini savunuyo mesele uzuyooo gidiyo.
Ben genelde devir degisti diyip gulerim boyle durumlarda. Sonra da konuyu degistiririm baskalariyla muhabbete girerim. Artik kendi kendine catlar mi sinir mi olur keyfi bilir.

mutfakta zaten dedi evin gelini yarın erken kalkacağız çocuğun etüdü var dedi
ooo o laftan sonra,o yengenin de bir saniye bile oturmaması lazım.ama anlayışsız insanlar her yaşta var,yaşına takılmayın yengenin.
ben de 54 yaşındayım ama böyle şeyleri çok düşünürüm.

çok teşekkür ederim duygulandırdınız beni eşim arada böyle gıcıklığı tutuyor işte

bende derim valla. Çalışan insanlarız biz onlar gibi istediğimiz saatte kalkmıyoruz maalesef. Bunun adı kendini uykuya alıştırmak falan değil. Yengen yan gelip yatıyor muhtemelen seni anlayamadığına göre. Hiç kafana takma bende derim. Çalışan insanın evine gelindiğinde de uygun saatte kalkılır bu böyledir

Denir tabi niye denmesin? Padişah mı bunlar canım , yenge de kendisini ilgilendirmeyen konularda ahkam kesmiş cevap vermeseydin ona en güzel cevap olurdu o güya sana yol yordam öğretiyor işte insanlar böyle haddini bilmiyor kafana takma bile..

Derim tabiki mesaj atarım kalkmazsa kapıdan söylerim bazen abartır bi daha gider ama çok geç oldu hadii derim hiç böyle birseyin sorun olduğunu duymadım hem ben çalışmam yatmam da ama ev sahibine rahatsızlık olmasın coluk çocukları uyumak ister diye derim kalkalim diye yengen bi garip canım valla hiç takma aynen devam et o dedi diye yapma öyle

ne istiyorlar anlamıyorum başımı önüme yıkıp herşeye heee dememi mi önceki konumda aynı gülünecek şeyler

Bal gibide derim ayol.Kimseyi ilgilendirmez.Koca benim koca.Uyku benim uyku.Hasbinallah.. Sinirden kuduruyorum böyle insanları duydukça.
En iyisini yapmışsınız,ama samimiyetinize dikkat edin derim.Ondan kaynaklı bir durum bu.Bizde yengelere bayramdan bayrama , bazende ayda yılda bir giderriz.Halini hatrını sorar çayımı içer kalkarım.Fazlasına gerek yok.Kendi akrabalarıma da öyle yapıyorum.O kadar da huzurluyum ki . Akraba benden uzak olsun , akrabayı akrep soksun

Ha yok mu samimi olduğum sevdiğim, eşimin tarafında da benim tarafımda da elbette var.Onlarla da gayette görüşüyoruz.
Siz de yakın olmayı gerekçe gösterip görüşmeyin bu kadar

ooo o laftan sonra,o yengenin de bir saniye bile oturmaması lazım.ama anlayışsız insanlar her yaşta var,yaşına takılmayın yengenin.
ben de 54 yaşındayım ama böyle şeyleri çok düşünürüm.
maşallah size, evet sizi beğenerek takip ediyorum yorum yazmak kısmet olmadı ama

Aynı şeyleri yaşıyormuşuz resmen..Bizde akrabalar yok ama ben zaten çok çabuk yorulan bir insanım.Eşim sürekli oraya gidelim buraya gidelim diyor.Gitsekte kalkmak bilmiyor.Annesi de geliyor bozuluyor kalkınca..Uzak uzak yerlere gidiyoruz ve arabamız yok..Kalkıp eve gidip yatmamız 1 i buluyor ve ben ertesi sabah saat 6 da kalkıyorum işe gitmek için..Kendini uykuya alıştırma diyor sürekli ne alakaysa artık..Aşırı sinirleniyorum ben de bu duruma..Hatta gıcık oluyorum..

birde daha erken ne ki 11 diyor bana göre geç yenge dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…