kalkalım mı artık

Tabiki de derim.hele ki sıkıldıydam ortamdsn daha erken söylerim. Yenge hanım saçmalamış. Hele ev hanımıysa açarım ağzımı ben.herkes herkese saygı duyacak. Ayrıca ayrı oturulan evlerde bende eşimde çok çok sıkılıyor uz,hemen eve gelmek istiyoruz.

birde bana tek çalışan sen değilsin diyor eşim, ben herkes değilim herkesin bünyesi bir değil ben kaldıramayabilirim diyorum

Yenge, yenge değil kaynana mübarek. Muhtemelen ona fikir belirtme hakkı tanınmamıştır hiç, ondan dertlenmiştir bu kadar)
Daha iki gün önce eşim, saat 11 olmuş niye kalkalım demiyorsıun, ben farketmedim saati dedi bizde de. Eşim izinliydi, oğlum okula gidecekti...

Son düzenleme:
Birdahaki daveti esimin ertesi gun calisacagi gune denk getirirp ayni lafi ona sokardim.
Aynen canım aynen sanki tek çalışan sensin ya diyor.Bende diyorum ben çok çabuk yoruluyorum demek ki..Araba olsa tamam yine gidilir bi şekilde ama her gittiğimiz evin önünden otobüs geçmiyor ya.Yürü allah yürü bu soğukta..Sırf bunları düşününce bile niye evlendim diyorum bazen o noktaya geliyorum..Kendi ailem de burda değil keşke burda olsalardı da ben de onu sürükleseydim..Ne düğünleri bitiyor ne akrabaları.

kadın dengesiz belliki takılacak tarafı yok

50 vardır galiba tam yaşını bilmiyorum
ama canım olur mu hiç..yenge hanıma göre oturmasını kalmasını yemesini içmesini hatta tuvalete gitmesini bile ben bilmem eşim bilir modunda olmalı..erkek ne derse o..senin söz hakkın yok..nefret ediyorum kendisini hiçe sayıp erkeğin gölgesinde yaşamayı hak gören kafalardan..

Erkeklerin oturdugu yerden kaltigi nerde görulmüş allahsen.Bence yenge senin ertesi gün calistigini anlamamis öyle bir densizlik yapmiş.Ben genelde netten yazarim hadi kalkalim aşkm diye. baktim görmüyor yanina gider kaşgöz yaparim öyle anlar:) baktim hiçmi hiç anlamiyor ben yarin calisiyorum hayatim gec olmadan gitsek mi?derim.

Montunla yatsin ne demek ya!gicik oldum sabah ise gidicem kabanimla kalkmasi rahat olur deseydin.

Senin yenge hanım herşeyi erkeklerin bileceğini zanneden bir örümcek kafali. Ya da kendi hayati boyunca ezik büzük koca sözü dinlemiş şimdi seni kiskanmis.

ne salak bir yenge düşman başına gelmesin dedim gıcık

Esiniz haksiz ve sacma bir tepki vermis. Ne demek ya kendini uykuya alistirma. Kime ne arkadas?!benim hayatim istedigim kadar uyurum, kimsenin laf etme hakki yok. Ayrica aaat de 11 olmus gayet de gec bir saat yani. Coktan kalkmasi, hatta siz gitmeden biz artik kalkalim hanim ise gidecek demesi lazimdi bence. Sen o densiz yengeye de bakma, kabullenmis onlar bi benlige/karar hakkina vs sahip olmamayi, normal saniyorlar. Daha yeni evlisin, kendi sozunu gecirtmeye bak. Nasil alistirirsan oyle gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…