- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Eşinle sen aile değilmisiniz? Gelecek olan misafir ailede olan her kişiyi arıyomuşehir dışından bir gece kalmak için gelecek misafir sadece eşime haber veriyor. (eşimin tarafından akraba) burdan başka bir şehire geçecek. beni hala aramadılar sizce normal mi? gerçi virüs zamanı gelmesi hiç normal değil orası da ayrı konu.
Yani o da doğru burada eş kabahatli. Hanıma sormam lazım diyecek eşinin rızasını alacak.Diyelim ki şehir dışında bi akrabamda kalmam gerekiyor. Ben akrabamı ararım eşini değil kiİstwr evin beyi olsun ister hanımı
çok önceden haber vermişlerdi bende önce onu aramışlardır beni de ararlar diye düşündüm eşime birşey demedim. ama gelecekleri gün geldi aramadılar.Normal değil tabi. Ben bu konuda çok hassasım kıyamet kopar.
Bence siz arayın virüs var virüs deyin. 2 ay oturamadı millet sürekli bi gezme peşinde
şehir dışından bir gece kalmak için gelecek misafir sadece eşime haber veriyor. (eşimin tarafından akraba) burdan başka bir şehire geçecek. beni hala aramadılar sizce normal mi? gerçi virüs zamanı gelmesi hiç normal değil orası da ayrı konu.
Normal değil tabi. Ben bu konuda çok hassasım kıyamet kopar.
Bence siz arayın virüs var virüs deyin. 2 ay oturamadı millet sürekli bi gezme peşinde
Diyelim ki şehir dışında bi akrabamda kalmam gerekiyor. Ben akrabamı ararım eşini değil kiİstwr evin beyi olsun ister hanımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?