- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Gelecekleri gün bi arkadaşınıza gidin kalın siz de evde olmayın. Kocanız da öğrenir eşime sorun demeyi misafirler de öğrenir evin hanımına da haber verilmesi gerektiğini.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra buraya konu açsın eşim evi terketti diyeGelecekleri gün bi arkadaşınıza gidin kalın siz de evde olmayın. Kocanız da öğrenir eşime sorun demeyi misafirler de öğrenir evin hanımına da haber verilmesi gerektiğini.
Evin hanimi olmak çok buyuk bir olay cunku anlayamazsin.
Evin hanimini aramadan kimse gelemez, evin hanimi evde yokken de eve kimse giremez, misafir olamaz.
Evin hanimliği boyle degisik bisey.
Bence çekip giden adamları anlamamızı sağlıyor böyle konular.Bende eşimle ne güzel geçiniyoruz diye düşünürüm hep ama öle değilmiş benim takılmadığım çok konu varmışBurdaki bu tarz problemleri bende çoğu zaman anlamiyorum cidden
eşinin akrabasının eşini araması normal. fakat eşinin ona şunu demesi gerekiyordu; ben bir eşime danışıp sana döneyim.
bizde süreç böyle işler. yani olması gereken de bu bana göre..
Yaa çay dolduran ev temizleyen evin hanımı mı olur zaten allah aşkınaŞu evin hanımı muhabbeti bana çok antipatik geliyor. Sanki Ziyagil köşkünde mi yaşıyoruz, ne hanımı. Normal olan akrabası kimse veya yakın olduğu kimse onu araması. Aranan kişinin de eşiyle konuşması. Eşiniz size danışmadan veya Bilgi vermeden birilerinden gel kal diyorsa bu eşinizle aranızdaki bir sorun eşinizin ayıbı. Arayan kişide kabahat yok. Sizin bir akrabanız geleceği zaman hem sizi hem eşinizi mi arıyor? Siz bir eve gideceğinizde karı-koca ikisini de ayrı ayrı arıyor musunuz?
Abartıyorsunuz boşverin gelecek artık bizim dediklerimiz boşçok önceden haber vermişlerdi bende önce onu aramışlardır beni de ararlar diye düşündüm eşime birşey demedim. ama gelecekleri gün geldi aramadılar.
Klasik türk aile yapısı evin temizliğini büyük ölçüde kadın yapar, yemeği ikramlığı kadın hazırlar, malesef bu böyle çoğunlukla . Hal böyleyken sadece erkeğin aranması biz geliyoruz denmesi normal mi yani? İlla aranacaksa müsait misiniz size gelsek diye sorulur karı koca istişare edip dönerler. E ortada böyle bi durum da yok.Sonra buraya konu açsın eşim evi terketti diyeYa bırakın Allah aşkına şöyle üstünlük sağlamaya çalışma olaylarını.Şimdi sizin bayan kuzeniniz arasa gelecem diye aynı şekilde eşinizide mi araması gerek?
şehir dışından bir gece kalmak için gelecek misafir sadece eşime haber veriyor. (eşimin tarafından akraba) burdan başka bir şehire geçecek. beni hala aramadılar sizce normal mi? gerçi virüs zamanı gelmesi hiç normal değil orası da ayrı konu.
Aynı durumu bende çok yaşadım eşimin ablası 3.kere geldiler uzak sehirlerdeyiz iste bizim.bu taraflara gidecek olduklarinda yol uzun olduğundan konaklama ihtiyacı hissediyorlar görümcenin eşi uzun süre aralıksız araba kullamicandan hep ablası eşimi arıyor eşimde bu gece ablamlar gelecek 1 gece.kalacak diyor hiç beni aramazlar evin hanimi benim yatağını yorganını hazırlayan benim geldiklerinde ikram çıkaran benim ama bana haber verme nezaketinde bulunmuyorlar üstelik yoldan geldiklerinden evime hep gece 11 12 1 gibi girdiler ve hafta ici ben gece gece hem servis yaptim hem yatak yorganini ayarladım ertesi günde kalkıp ise.gittim sanki beni adam yerine koymuyorlar beni hoca sayıyorlar gibi hissettim hep bana karşı saygısız ve düşüncesiz buldum bu hareketlerine hoş onlara sorsan normalşehir dışından bir gece kalmak için gelecek misafir sadece eşime haber veriyor. (eşimin tarafından akraba) burdan başka bir şehire geçecek. beni hala aramadılar sizce normal mi? gerçi virüs zamanı gelmesi hiç normal değil orası da ayrı konu.
Konu sahibinin takıldığı nokta eşinin sormadan onaylaması değil,gelecek olan kişinin eşini aradıktan sonra kendini aramaması amaKlasik türk aile yapısı evin temizliğini büyük ölçüde kadın yapar, yemeği ikramlığı kadın hazırlar, malesef bu böyle çoğunlukla . Hal böyleyken sadece erkeğin aranması biz geliyoruz denmesi normal mi yani? İlla aranacaksa müsait misiniz size gelsek diye sorulur karı koca istişare edip dönerler. E ortada böyle bi durum da yok.
Konu sahibi konuyu misafirleri geldikten sonra açsaydı yorumlarda kelle alınırdı öncesinde sorunca haksız olmuş nedense
Söylediğim de gayet mantıklı madem misafirler geleceğine konu sahibinin eşine sorarak karar veriyorlar, eşi de sormadan onaylıyor güzelce ağırlayabilir misafirlerini.