Bi bıraksam kendimi dünyaları yerim inan ki öyle açımo kadar kilo verdim biraz olsun midem küçülmedi yahu :26:
Kız dün detoks yapıyom diye 2 litre su içeyim dedim ayağım tuvalette kaldı ya en fazla 1 litre içebiliyorumyoksa elliden de az mıyım neyim malesef havalar sıcaklayınca daha rahat olur umarım:26:
tatlışkommmm ben size kızmıyom motive edeyim diye uğraşıyorum :84:
Canım ben çok az yiyerek sadece zayıflamak için beslenmek istemiyorum. Herşeyden azar azar yiyerek incelmek istiyorum.
Ben az yemeyi hayat felsefem haline getirmek istiyorum
Umarım başarılı olabilirim
şaka yapıyom bebişim kızdın diyerekten
evet bundan sonra nasılsa vücut alıştı az yemeye.. istediğimiz kiloya gelince de devam ettirsek keşke
ama ben bi gün çok pis bi kaçamak yapçam vallaburger ın yeni hamburgerini çok merak ediyo eşim
o ne zaman yerse ben de yicem işte
diyet diyet diyet aaaa yetti ama
Ben akşamları yemek yemiyorum :84: :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
akşamları sadece yoğurt meyve brokoli karnıbahar havuç marul nerde dadsız şey varsa onu yiyorum :84:
Akşam lahanayı dökmemek için yemiş olabilirim o sayılmaz:26:
(melekciğim alınma sakın şakasına takılıyom)
nesfit yedim çok yememek için
akşama kadar açıkçam kesin
bu kadar mı başka yiyecek yokmuydu yavrucum saat öğlen 12 ve maşallah sen alman gerekeni zaten almışsın akşam yemiyom diyon ama zaten akşam yemene gerek kalmamış baksana maşallah götürmüşşsünAldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
0.50 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)39 kcal Sil
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal Sil
0.25 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal)66 kcal Sil
1.00 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal Sil
1.00 x 1 Porsiyon (180gr) Yoğurtlu Brokoli Salatası (85 kcal)85 kcal Sil
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal Sil
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Süt (Tam Yağlı) (121 kcal)121 kcal Sil
1.00 x 1 Kase (30gr) Kellys Mısır Gevreği / Corn Flakes (108 kcal)108 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı834 kcal
şuana kadar 834 kalori yaptım yarın 1. olabilir miyim aceba
ohh iyi yaptın cnm .
yarın tartı günü bugüne çok yüklenmemeye çalış .
acıkırsan brokoli salatası ye.
Ton balık olabilir
yeşil salata olabilir
çorbada olur.
ohh afiyet olsun cnm bende lahana dan gına geldi elimde olmuyoyarım porsiyon bulgur pilavı üstüne de 1 kaşık bamya yemeği koydum çorbayla yedim ayy ne özlemişim yemek yemeği görmemişler gibi
Pazar günü ödül olarak kendime tonbalıklı salata ve mantarlı sebzeli makarna yapcamcumartesi günü de güne gidiyom ohhh
ÖRNEKLER
Kiloya göre içilmesi gereken su miktarı aşağıdaki tabloda gösterildiği gibidir.
Kilo İçmesi gereken su miktarı
50 kg 1,6 LT
60 kg 2 LT
70 kg 2,3 LT
80 kg 2,7 LT
90 kg 3 LT
100 kg 3,3 LT
alıntıdır. Bir siteden buluverdim kızlar. Belki yardımcı olur.
dışardan söylücem mecburen o nedenle ton balıklı salata yiyeyim ben
bu arada sen bize kızıyon ama şimdiden kalorin amma fazla olmuş
eşin zayıf galiba :26::44::44::44:
Haftada 1 gün eşinle birlikte zincirleri kır ye iç gez toz.
Haftanın 6 günü onları eritmeye çalış hem kilo almazsın hemde herşeyden mahrum kalmazsın
Ben veremiyorum veremiyorum diyorum ama herşeyden yiyorum çok şükür bu kadar vermişim.
Sen zaten kilolu değilsin senin koruman lazım hafta içleri bizimle dikkat et hafta sonları eşinle ziyafet çek nasıl fikir
kız ben senin neden veremediğini şimdi anladım su içmek çok önemli sen evde ders çalışmıyor musun ayağın wc de kalsa nolur ayol
günde en az 2 litre su bitirecen o kadar menülerindede görücem
dök güzelim dök lahanayı falan dök kediler yesinbiz kadınlar bundan kilo alıyoz yazık olmasın aman dökmiyim yiyivereyim
bende kızımın cicibebesi kalınca mal gibi boşa gitmesin diye üstüne süt ekleyip yiyiveriyom yemeyecem artık ne bu beee
kız bu kouda son derece haklısın yememek lazım çöpe atmıyoruz vucudumuza yağ yapıyoruz
kesin acıkırsın bende sabah yemiştim öğlene baya acıktım
evet mısırgevrekleri baya acıktırıyor akşama varmadan acıkacak hafif şeylerle atlatır inş.
bu kadar mı başka yiyecek yokmuydu yavrucum saat öğlen 12 ve maşallah sen alman gerekeni zaten almışsın akşam yemiyom diyon ama zaten akşam yemene gerek kalmamış baksana maşallah götürmüşşsün
ohh iyi yaptım pişman değilim göründe bakın ne güzel yiyerek zayıflayacam ben
diyet arkadaşımda çok kilo verenlerin yediklerine bir bakın 1000 den aşağıya olan nadir.
Ben sağlıklı besleniyom
( kızmıyon demi hişt fıstık şaka ediyom)
kızmıyom bebikim ne kızması gülümsüyom 3 kalori gidiyor gülümsüyom 3 kalori gidiyor
dün 1.5 lt su içtim kaç kere wc ye gittim 2,5 lt nasıl içeyim ben be aaaaa
iç cnm iç wc ye gitmekten korkmayın
yok zayıf değil şişko da değil göbüşü var biraz her Türk erkeği gibi
ya zaten haftasonu kahvaltı keyfi derken benim kaloriler haftaiçinden fazla oluyo hep..
bi de her haftasonu kaçamak yaparsam olmazarada bi yapayım mesela geçen 8. ay kutlamasında olduğu gibi
haftaya doğum günü.. o zaman da yaparım
tmm canm sen bilirsin
Ayy git gel çok üşeniyorumderse konsantre olamıyom inan kız 2 litre her gün içemem gel 1 de anlaşalım pazarlık sünnettir bak
ohh yiyin yiyin yarasın makarnalar, günde kekler poçalar uyyy
tatlışkommmm ben size kızmıyom motive edeyim diye uğraşıyorum :84:
Canım ben çok az yiyerek sadece zayıflamak için beslenmek istemiyorum. Herşeyden azar azar yiyerek incelmek istiyorum.
Ben az yemeyi hayat felsefem haline getirmek istiyorum
Umarım başarılı olabilirim
eşin zayıf galiba :26::44::44::44:
Haftada 1 gün eşinle birlikte zincirleri kır ye iç gez toz.
Haftanın 6 günü onları eritmeye çalış hem kilo almazsın hemde herşeyden mahrum kalmazsın
Ben veremiyorum veremiyorum diyorum ama herşeyden yiyorum çok şükür bu kadar vermişim.
Sen zaten kilolu değilsin senin koruman lazım hafta içleri bizimle dikkat et hafta sonları eşinle ziyafet çek nasıl fikir
cnm 1 nedir 1 dediğin nedir söylermisin ?
1 litre su senin normalde içtiğin su olmalı bak o güzel hatrın için 1.75 olsun bundan aşağısı kurtarmaz. Şuan ben almışım kupamı almışım 1,5 litre suyumu ağzıma döküveriyom
çabuk sizde için bakayım sanki wc 1 km ötede sizi şişman sosisler kaldırın totoları haydeeeee
yavrucum öyle çok zor zayıflarsın bence sen önce sıkı bi diyetle zayıfla sonra da kalori sayımını hayat felsefen haline getirirsin önce zayıflaman gerek ..
kız millete ne biçim fikirler veriyon öyle
hişt siz ona bakmayın kaçamaklar yok ona göre eşinin hamburgerinden 1 lokma ıssırırsın tadınıda öğrenmiş olursun merakında gitmiş olur.
insanın başına ne geliyorsa meraktan geliyor ona göre
1 litre 1 litredir1,5 olsun kız tam orta bari ayy
ben de öğlen 2 dlm kepek ekmeği
1 tabak çılbır 2 yumurtayla yapılmış
1 bardak zero 2 yeşil soğan yedim tuza bana bana
dişlerimi fırçaladım gargara yaptım sakız çiğnedim koku gitsin diye ama yeşil soğanın verdiği lezzet pahabiçilemez di
kaç kalori bilmiyom umarım fazla değildir
afiyet olsun cnm maksimum 250 kalori alıvermişsindir tahminimce
sendemi karadenizlisin :26::26::26:
nerden tahmin ettin
hünkar beğendinin bir porsiyonu 172 kaloriymiş be
3-4 tabak yiyim bari kih kih kih
çılbırdan
yeye bol bol yeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?