Kalori Arkadaşım

kız ben senin neden veremediğini şimdi anladım su içmek çok önemli sen evde ders çalışmıyor musun ayağın wc de kalsa nolur ayol

günde en az 2 litre su bitirecen o kadar menülerindede görücem

şaka yapıyom bebişim kızdın diyerekten
evet bundan sonra nasılsa vücut alıştı az yemeye.. istediğimiz kiloya gelince de devam ettirsek keşke

ama ben bi gün çok pis bi kaçamak yapçam valla burger ın yeni hamburgerini çok merak ediyo eşim
o ne zaman yerse ben de yicem işte
diyet diyet diyet aaaa yetti ama

eşin zayıf galiba :26::44::44::44:

Haftada 1 gün eşinle birlikte zincirleri kır ye iç gez toz.
Haftanın 6 günü onları eritmeye çalış hem kilo almazsın hemde herşeyden mahrum kalmazsın

Ben veremiyorum veremiyorum diyorum ama herşeyden yiyorum çok şükür bu kadar vermişim.

Sen zaten kilolu değilsin senin koruman lazım hafta içleri bizimle dikkat et hafta sonları eşinle ziyafet çek nasıl fikir

dök güzelim dök lahanayı falan dök kediler yesin biz kadınlar bundan kilo alıyoz yazık olmasın aman dökmiyim yiyivereyim

bende kızımın cicibebesi kalınca mal gibi boşa gitmesin diye üstüne süt ekleyip yiyiveriyom yemeyecem artık ne bu beee

nesfit yedim çok yememek için
akşama kadar açıkçam kesin

kesin acıkırsın bende sabah yemiştim öğlene baya acıktım

bu kadar mı başka yiyecek yokmuydu yavrucum saat öğlen 12 ve maşallah sen alman gerekeni zaten almışsın akşam yemiyom diyon ama zaten akşam yemene gerek kalmamış baksana maşallah götürmüşşsün

ohh iyi yaptın cnm .
yarın tartı günü bugüne çok yüklenmemeye çalış .
acıkırsan brokoli salatası ye.
Ton balık olabilir
yeşil salata olabilir
çorbada olur.

kız seni dinlese bi türlü dinlemese bi türlü

( kızmıyon demi hişt fıstık şaka ediyom )

ohh yiyin yiyin yarasın makarnalar, günde kekler poçalar uyyy

dün 1.5 lt su içtim kaç kere wc ye gittim 2,5 lt nasıl içeyim ben be aaaaa

dışardan söylücem mecburen o nedenle ton balıklı salata yiyeyim ben

bu arada sen bize kızıyon ama şimdiden kalorin amma fazla olmuş

katılıyorum sana

yok zayıf değil şişko da değil göbüşü var biraz her Türk erkeği gibi
ya zaten haftasonu kahvaltı keyfi derken benim kaloriler haftaiçinden fazla oluyo hep..
bi de her haftasonu kaçamak yaparsam olmaz arada bi yapayım mesela geçen 8. ay kutlamasında olduğu gibi
haftaya doğum günü.. o zaman da yaparım

kız ben senin neden veremediğini şimdi anladım su içmek çok önemli sen evde ders çalışmıyor musun ayağın wc de kalsa nolur ayol

günde en az 2 litre su bitirecen o kadar menülerindede görücem

Ayy git gel çok üşeniyorum derse konsantre olamıyom inan kız 2 litre her gün içemem gel 1 de anlaşalım pazarlık sünnettir bak

Ayy git gel çok üşeniyorum derse konsantre olamıyom inan kız 2 litre her gün içemem gel 1 de anlaşalım pazarlık sünnettir bak

cnm 1 nedir 1 dediğin nedir söylermisin ?
1 litre su senin normalde içtiğin su olmalı bak o güzel hatrın için 1.75 olsun bundan aşağısı kurtarmaz. Şuan ben almışım kupamı almışım 1,5 litre suyumu ağzıma döküveriyom

çabuk sizde için bakayım sanki wc 1 km ötede sizi şişman sosisler kaldırın totoları haydeeeee

yavrucum öyle çok zor zayıflarsın bence sen önce sıkı bi diyetle zayıfla sonra da kalori sayımını hayat felsefen haline getirirsin önce zayıflaman gerek ..

kız millete ne biçim fikirler veriyon öyle

hişt siz ona bakmayın kaçamaklar yok ona göre eşinin hamburgerinden 1 lokma ıssırırsın tadınıda öğrenmiş olursun merakında gitmiş olur.

insanın başına ne geliyorsa meraktan geliyor ona göre

1 litre 1 litredir 1,5 olsun kız tam orta bari ayy

hıh tamam bundan sonra daha az kalori alıveririm senimi kırıcam bebeimmmm

1 litre 1 litredir 1,5 olsun kız tam orta bari ayy

iyi tmm cnm 1,5 da bişeydir

ben de öğlen 2 dlm kepek ekmeği

1 tabak çılbır 2 yumurtayla yapılmış

1 bardak zero 2 yeşil soğan yedim tuza bana bana

dişlerimi fırçaladım gargara yaptım sakız çiğnedim koku gitsin diye ama yeşil soğanın verdiği lezzet pahabiçilemez di

kaç kalori bilmiyom umarım fazla değildir

afiyet olsun cnm maksimum 250 kalori alıvermişsindir tahminimce

sendemi karadenizlisin :26::26::26:

akşamada hünkar beğendi yapacam Allah izin verirse. patlıcanları közledim öğlen arasında hazırladım . akşama yaparım artık

kaç kaloridir acaba bakim bi

çılbırdan

yeye bol bol yeee

çılbır karadenizde mi yapılır da. bizim oralardada yapılıyor çılbır yoğurt üstüne sahanda yumurta terayağlı değil mi. bizim orda böyle yapılıyor.

iç ege liyim ben Karadenizli değilim canım

he he yiyiverecem bol bol beğene beğene hemde hünkarım ya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…