Kalori Arkadaşım

bunuda deneyeceğim cnm saolasın.

evet hap ilaç kullanılmasına bende karşıyım
Sen benim mönümde hiç kaşar, sucuk, salam, sosis gördün mü? Zeytin bile 1 adet. Ölçülü olacaksın bebeğim

haklısın cnm

çılbır bizim burda da yapılır bi kerem Trakyalıyım bennn

Bugün beni mors ettiniz ayol teker teker gelin

Karar verdim ben de yarın öğle yemeğinde çılbır yiyeceğim, nasıl yapıldığını bilmiyorum, internetten baktım bakalım becerebilecek miyim... Çaycı abladan rica ettim, mutfağı kullanmama izin verdi

ben bugün açlık sınırında yaşıyom
öğlen nesfit yedim az önce de activia sade 228 kalori olabildim
yarın en birinci benim

tavada az tereyağında yumurtayı kırdım bi yemek tabağına yoğurt ezdim tuzladım yoğurdu
sonra tavadaki yumurtayı yoğurdun üzerine yaydım ekmek bana bana yidim yeşil soğanlan

ben bugün açlık sınırında yaşıyom
öğlen nesfit yedim az önce de activia sade 228 kalori olabildim
yarın en birinci benim

göreceğizz

3 yıl önce 28 gün dukan diyeti yapmıştım 7 kilo vermiştim hamile kaldığımı öğrenince bırakmıştım.

çılbır benim dukan diyetindeki baş menümdü çok severim hımm hımm

Suya kırılmıyor mu yumurta, ben öyle gördüm nette?

hee öyle aslında da kim uğraşacak onla kır gitsin tavaya ben hiç suda yapmadım yapışmaz tavalarda kolay oluyo tabi tavadan yumurtayı ayırması. bugün ben azcık tereyağı yapınca yapıştı biraz kazıdım ama tadı aynı bişey olmaz yani suyla falan uğraşma hiç

çok canım çekti çok da severim
ama ekmeksiz yiyemem ben tavada yumurta çeşitlerini
eee akşam da ekmek yemiyorum hiç.. netsem yaaaaa :84:

çok canım çekti çok da severim
ama ekmeksiz yiyemem ben tavada yumurta çeşitlerini
eee akşam da ekmek yemiyorum hiç.. netsem yaaaaa :84:

kız zaten bugün fazla kalori almamışsın ye gitsin 2 dilim kepek ekmeği minik minik bölersin hiç bitmiyor gibi olur ekmek

merhaba. kalori takibiyle koaç kilo verdin 2 ayda acaba ? bide kalorini kaç tuttun spor filan ettin mi ? deneyimlerinden faydalanalım. benim ilk kalori diyeti yapışım da.

2 ayda 7 kilo verdim site sayesinde. Ondan önceki 4 ayda da 7 kilo vermiştim, en başta siteyle başlasaymışım, çoktan benim diyet bitmişti aslında :)

cnm hoşgeldin. azıcık kilon kalmış senin maşallah darısıda başımıza olsun inş.
Hoş buldum. :) Amin inşAllah ..

Aslında siteye göre ideal kilom 54 müş, ben 56 olmak istiyorum, çok ta ideal olmayayım nazar boncuğu kalsın değil mi :)

Evlendiğimde 63-64 civarıydım, evlenir evlenmez hamile kaldım, yaklaşık 85 ile doğuma girdim. Evlendiğim kilodan da düşük olmak çok hoş bir duygu.

İyi akşamlar kızlar napıyosunuz neler yiyorsunuz bakim ben lahana çorbasından mahfolmuş durumdayım canımmm çok güzel şeyler istiyooo babamlar balık yaptı yiyemedim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…