- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Bende varim.migdende ulser gastirit reflu yoksa sari minik cinbiber tursusu ye en az 5 adet her ogunde.bol su ic. Kilo vermeni saglar yag yakimini hizlandirir.birde zayiflatan antideprasanlar var uykuda yapmiyor.fiyatida 10 tl ismini unuttum.cok zayiflatmisti beni mum gibi erimistim.
sağlıklı beslendiğimi söyleyemem canım
tatlım alındınmı sen bana
Kız kötü birşey demek istemedim
Bende sağlıklı beslenmiyorum beslenebilsem böyle tombalak olmazdım
merhaba biberi bende duymuştum metabolizmayı hızlandırıyormuş ama zayıflamak için hap kullanmaya karşıyım hele ki antidepresan
Sen benim mönümde hiç kaşar, sucuk, salam, sosis gördün mü? Zeytin bile 1 adet. Ölçülü olacaksın bebeğim
bunuda deneyeceğim cnm saolasın.
evet hap ilaç kullanılmasına bende karşıyım
haklısın cnm
Kızdın mı sen bana?
çılbırdan
yeye bol bol yeee
bıyıklım bebikim gül çiçeğim ben hiçbirinize kızmam . Sanada kızmadım tabiki
çılbır bizim burda da yapılır bi keremTrakyalıyım bennn
çılbır bizim burda da yapılır bi keremTrakyalıyım bennn
Bugün beni mors ettiniz ayol teker teker gelin
Karar verdim ben de yarın öğle yemeğinde çılbır yiyeceğim, nasıl yapıldığını bilmiyorum, internetten baktım bakalım becerebilecek miyim... Çaycı abladan rica ettim, mutfağı kullanmama izin verdi
ben bugün açlık sınırında yaşıyom
öğlen nesfit yedim az önce de activia sade228 kalori olabildim
yarın en birinci benim
tavada az tereyağında yumurtayı kırdım bi yemek tabağına yoğurt ezdim tuzladım yoğurdu
sonra tavadaki yumurtayı yoğurdun üzerine yaydım ekmek bana bana yidim yeşil soğanlan
göreceğizz
Karar verdim ben de yarın öğle yemeğinde çılbır yiyeceğim, nasıl yapıldığını bilmiyorum, internetten baktım bakalım becerebilecek miyim... Çaycı abladan rica ettim, mutfağı kullanmama izin verdi
Suya kırılmıyor mu yumurta, ben öyle gördüm nette?
tavada az tereyağında yumurtayı kırdım bi yemek tabağına yoğurt ezdim tuzladım yoğurdu
sonra tavadaki yumurtayı yoğurdun üzerine yaydım ekmek bana bana yidim yeşil soğanlan
göreceğizz
çok canım çektiçok da severim
ama ekmeksiz yiyemem ben tavada yumurta çeşitlerini
eee akşam da ekmek yemiyorum hiç.. netsem yaaaaa :84:
çok canım çektiçok da severim
ama ekmeksiz yiyemem ben tavada yumurta çeşitlerini
eee akşam da ekmek yemiyorum hiç.. netsem yaaaaa :84:
Büroda yapamaz mısın canım? Galetayla yersin
merhaba. kalori takibiyle koaç kilo verdin 2 ayda acaba ? bide kalorini kaç tuttun spor filan ettin mi ? deneyimlerinden faydalanalım. benim ilk kalori diyeti yapışım da.
Hoş buldum. :) Amin inşAllah ..cnm hoşgeldin. azıcık kilon kalmış senin maşallah darısıda başımıza olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?