Kalori Arkadaşım

ala ala 654 kalori alabildim
aç da değilim üstelik belki çilek yerim bi ara

bugünkü kalorimde bir gariplik var hamur kızartması yedim bütün gün ama kalorim 470 anlamadım

AldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal Sil
2.00 x 1 Adet Hamur Kızartması (106 kcal)212 kcal Sil
0.25 x 1 Paket (45gr) Eti Form Kepekli Bisküvi (169 kcal)42 kcal Sil
2.00 x 1 Adet Hamur Kızartması (106 kcal)212 kcal Sil
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı470 kcal

hiç sormayın kızlar yaaa ablamın gazabına uğradım çalıştığı okullardan birinde öğrenciler yapıyormuş ablama da vermişler kızdım ablama neden aldın diye hiç dayanamam 1 tane yiyeyim dedim ama o kadar güzeldi ki gerisi geldi cumaya 1 gün kalmasaydı heralde 10 tane yerdim çok hafifti hiç pastane eklerine benzemiyordu siz olsanız siz de 1 taneyle kalmazdınız.neyse asıl cumartesi yandım yeğenimin doğum günü hep hamur işleri kısırlar sarmalar hava da uçuşacak menü listesini ben hazırladım ben yapcam herşeyi yapıp da yememek olur mu kızlar yaaa yandım ki ne yandım

Ben bu programı birebir yapmadım canım, o yüzden yalan olmasın, benim duyduğum kadarıyla evet çok etkiliymiş. Yapsan bir şey kaybetmezsin bence, biz de seni denek olarak kullanmış oluruz

teşekkür ederim canım deneyim bakalım sizde öğrenmiş olursunuz ne kadar faydalı ne kadar değil bugün 2.günüm 55 squats yaptım 30 gün sonunda ne olacak bakalım umarım işe yarar.

Belki hamur kızartmasının büyüklükleri farklıdır:26:

1000 kalorinin üstüne hiç çıkmadım bu hafta boyunca bakalım ne olacak ne kadar verdim merak ediyorum ama hiç tartılmadım sürekli yürüyüş yaptık eşimle inşallah vermişimdir

Kızlar bugünkü kalori durumum rezalet
Akşama kadar çok iyiydim aslında ama kuzenimin d.günü için hediye almaya gittik kardeşimle, saftirik gibi döner yedim, hem de yarın tartı günü, kendimi çok kötü hissediyorum. Bu haftaki hedefim 1 kiloydu fakat artıda olmazsam iyidir

1.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal) 55 kcal Getir
1.00 x 1 Adet (10gr) Galeta (Kepekli) (20 kcal) 20 kcal Getir
0.50 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 6 kcal Getir
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal) 7 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal) 55 kcal Getir
1.00 x 1 Adet (10gr) Galeta (Kepekli) (20 kcal) 20 kcal Getir
1.00 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 250 kcal Getir
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Reçel - Jöle - Marmelat Çeşitleri (20 kcal) 20 kcal Getir
0.50 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 6 kcal Getir
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal) 7 kcal Getir
0.25 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal) 3 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 8 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Et Döner (556 kcal) 556 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı1092 kcal

Belki hamur kızartmasının büyüklükleri farklıdır:26:
gram falanda yazmayınca bilemedin melekciğim ya neyse geçti artık yarın belli olur
1000 kalorinin üstüne hiç çıkmadım bu hafta boyunca bakalım ne olacak ne kadar verdim merak ediyorum ama hiç tartılmadım sürekli yürüyüş yaptık eşimle inşallah vermişimdir
çok iyi 1000 kalorinin üstüne çıkmamışsın ama çok da altında kalma sağlığından olma

olsun bebişim çok istikrarli gittin bir şey olmaz

günaydın kızlar
ben + dayım bu hafta.. canım çok sıkıldı valla.. c.tesi gecesi hariç kaçamak da yapmamıştım
ee spor da yapıyorum
zaten dün açlıktan öldüm anlamadım ben bu vücudumu

kilo bildirimi 53.9.. geçen hafta 53.8 idi

kızlar neler yazdıklarınızı okumadan hemen kilo bildirimimi paylaşayım sonra geriden bakıcam neler kaynatmışsınız

Geçen hafta 84.8 kiloydum
Bu hafta 83,4 kiloyum

1.4 kg vermişim yuppiiiiieeeeeeeeeeeeeee

teşekkür ederim canım deneyim bakalım sizde öğrenmiş olursunuz ne kadar faydalı ne kadar değil bugün 2.günüm 55 squats yaptım 30 gün sonunda ne olacak bakalım umarım işe yarar.

cnm bende başladım aynı gidiyoruz 30 gün birlikte yapalım mı ne dersin?

bence vermişsindir cnm . Ayrıca istikrarınada bayıldım

Sen bana kızmıştın dimi
cnm üzme tatlı canını çok + ya çıkacağını zannetmiyorum

tatlım günaydın 100 gram + ya çıkmışsın üzülme lütfen. Daha kötüsüde olabilirdi inş. Mart ayı senin için iyi bir kilo verme ayı olsun. Lütfen üzülme

kızlar günaydın ben 28 gün boyunca 2.7 kg vermişim çokta kötü değil

Mart ayında kaç kg vericem bakalım :44::44::44::44:

inşallah canım benim
günümüz günümüzü tutmuyo işte..
seni de çoook tebrik ediyorum harikasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…