Kızlar günaydın
Sabah bir heyecanla tartıldım, ve tartı bana güzellik yaptı 57.1'i gösterdi
Yani 1 haftada 800 gram vermişim, hedefim 1 kiloydu ama olsun
hangi siteden bahsediyorsun canım ben fittingo kullanıyorum senin ki ne ?2 ayda 7 kilo verdim site sayesinde. Ondan önceki 4 ayda da 7 kilo vermiştim, en başta siteyle başlasaymışım, çoktan benim diyet bitmişti aslında :)
bende 90 dan indim 76 ya maşallah
hiç sormayın kızlar yaaa ablamın gazabına uğradım çalıştığı okullardan birinde öğrenciler yapıyormuş ablama da vermişler kızdım ablama neden aldın diye hiç dayanamam1 tane yiyeyim dedim ama o kadar güzeldi ki gerisi geldi cumaya 1 gün kalmasaydı heralde 10 tane yerdim çok hafifti hiç pastane eklerine benzemiyordu siz olsanız siz de 1 taneyle kalmazdınız.neyse asıl cumartesi yandım yeğenimin doğum günü hep hamur işleri kısırlar sarmalar hava da uçuşacak menü listesini ben hazırladım ben yapcam herşeyi yapıp da yememek olur mu kızlar yaaa yandım ki ne yandım
günaydın kızlar
ben + dayım bu hafta.. canım çok sıkıldı valla.. c.tesi gecesi hariç kaçamak da yapmamıştım
ee spor da yapıyorum
zaten dün açlıktan öldümanlamadım ben bu vücudumu
kilo bildirimi 53.9.. geçen hafta 53.8 idi
kızlar neler yazdıklarınızı okumadan hemen kilo bildirimimi paylaşayım sonra geriden bakıcam neler kaynatmışsınız
Geçen hafta 84.8 kiloydum
Bu hafta 83,4 kiloyum
1.4 kg vermişim yuppiiiiieeeeeeeeeeeeeee
Kızlar günaydın
benim ilk kilo bildirimim olacak çok heycanlıyım
istediğim kadar veremedim kilo ama fittingonun hesapladığı kadar vermişim.
günlük 900 kkal alırsam haftada 1 kilo vereceğimi 24 haftada 55 kiloya ineceğimi söylemişti.
evet
başlangıç kilom 79.2
güncel kilom : 78.2
- 1 kg
idare eder.
çok sevinemedim neden derseniz ben cuma başladım ya diyete pazartesi sabah 78. 2 olmuştum zaten. pazartesiden bu yana hiç kilo verememişim. bi terslik var en iyisi ben hafta sonu yaptığım uygulamalarıma devam edeyim. hafta içi verim alamamışım yaptıklarımdan.
Kızlar günaydın
günlük 900 kkal alırsam haftada 1 kilo vereceğimi 24 haftada 55 kiloya ineceğimi söylemişti.
evet
başlangıç kilom 79.2
- 1 kg
idare eder.
çok sevinemedim neden derseniz ben cuma başladım ya diyete pazartesi sabah 78. 2 olmuştum zaten. pazartesiden bu yana hiç kilo verememişim. bi terslik var en iyisi ben hafta sonu yaptığım uygulamalarıma devam edeyim. hafta içi verim alamamışım yaptıklarımdan.
Başlangıç kilom 95 09.12.2013 de karar verdim zayıflamaya
28.02.2014 tarihli kilomda 83,4
tebrikler kızlarrrrr
benim de 15 ocak 2014 başlangıç kilom 55.3
28 şubat 2014 kilom 53.9
oo yavrucum süper kilo vermişsin sende.
nerdeyse 3 ayda 12 kilo vermişsin.
kalori sayarak mı verdin bu kiloları minnoş
tşkler
kız utanmadan bi de yazmış 55 53 kilo diye ay biz oralara gelsek uyyy başka ne isterim
1.5 ayda 1.5 kilo süper seninde. hemde düşük kilona rağmen
minnoşun sana kurban olsun bebeimmm
evet tatlım kalori sayrak ve o güzel boğazımı tutarak
Özelliklede akşamları
tşkler
rica ederiz cnm
kız utanmadan bi de yazmış 55 53 kilo diye ay biz oralara gelsek uyyy başka ne isterim
ben 50 olcamen büyük hayalimmmm
mayısa kadar 50 olmak istiyorum, tatile gidiyoruz mayıs sonu minicik şort giycem göbeee açık tişört giycem
dümdüz olmalı göbeeem
günaydın kızlar kilo bildirimleri yapılmış maşallah herkes güzel kilo vermiş topiğimiz çok çalışmış demek bu hafta ne güzel
gelelim benim kilo bildirimime ben 06.01.2014 de 68.400 kilo ile başlamıştım 28.02.2014 itibari ile 61.800 olmuşum demek ki hasta olmasam 61 kilo da olacakmışım ama olsun yine de iyi verdim kilo bu hafta hem aldığım artıyı verdim hemde onun üstüne 400 gr verdim.
günaydın kızlar kilo bildirimleri yapılmış maşallah herkes güzel kilo vermiş topiğimiz çok çalışmış demek bu hafta ne güzel
gelelim benim kilo bildirimime ben 06.01.2014 de 68.400 kilo ile başlamıştım 28.02.2014 itibari ile 61.800 olmuşum demek ki hasta olmasam 61 kilo da olacakmışım ama olsun yine de iyi verdim kilo bu hafta hem aldığım artıyı verdim hemde onun üstüne 400 gr verdim.
tebrikler cnmmmm
kızlar özel mesaj kutum dolmuş mesajları nasıl sileceğimi bulamıyorum
Kızlar ben aslında ilk tartıldığımda yani yaklaşık 45 gün önce 61.7 kiloydum fakat kilo bildirimi yapmadığım için o zamanlar yani daha sonradan yaptığım için burada ilk kilomu 59.2 den almaya başladık.
Sonuçta resmi olarak 59.2--------57.1=2.1
Gayriresmi olarak 61.7-------57.1=4.6
tebrikler cnmm
canım aşağıda seçilen mesajlar diye bir şey yazıyor orayı tıkla sil seçeneğini seç ileri de sil hepsi silinmezse kutuları var küçük tik att üstüne tekrar yap öptüm mucuks...
200 gr. da löpürdettiğin dürüme say
canım şaka bir tarafa tebrik ediyorum çok güzel eridin.
hangi siteden bahsediyorsun canım ben fittingo kullanıyorum senin ki ne ?
ay kız maşallah . kalori sayarak mı indin bu kiloya ?
işin çok zor gerçekten kolay gelsinben olsam tutamazdım kendimi hepsinden yerdim
olsun kuzucum ya çok fazla değil 100 gr artıdasın sen onu aynı kalmış kilo almamış say. bi bardak fazla su içmişsin gibi düşün.
uvvv gazlarım işe yaramış anlaşılan
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. bi de kilo vermem durdu diyordun ne güzel işte baksana maşallah
tebrkler süzülmüş kalmışsınız kızlar ... maşallah bu topikde Allah ın izniyle şişman sosis kalmayacak hiç
evet
başlangıç kilom 79.2
- 1 kg
idare eder.
kızlar bildirim yaparken başlangıç kilonuzuda yazın kim nerden nereye gelmiş hırs olsun bizlere
cnm 1 haftada 1 kilo maşallah çok güzel ve en ideali. tebrikler
Ben geçen hafta kilo aldığım için 1.4 vermiş gözüküyorum oysa temelleri önceki haftadan atılmıştı
Bu arada perrmanganat ben melek melinda hejira biz diyetarkadaşım siitesini kullanıyoruz. Ben fittingoya alışamadım. Diyet arkadaşımı bir dene belki daha çok seversin
Başlangıç kilom 95 09.12.2013 de karar verdim zayıflamaya
28.02.2014 tarihli kilomda 83,4
tebrikler kızlarrrrr
benim de 15 ocak 2014 başlangıç kilom 55.3
28 şubat 2014 kilom 53.9
tşkler
ben 50 olcamen büyük hayalimmmm
mayısa kadar 50 olmak istiyorum, tatile gidiyoruz mayıs sonu minicik şort giycem göbeee açık tişört giycem
dümdüz olmalı göbeeem
sana katılıyorum bu incecik hatunların gözleri doymuyor dahada ince olmak istiyorlar
dümdüz göbek hayallerimi süsleyen bir imkansız
İnş sen dümdüz göbekli olucan mayısa kadar kız birşey kalmadı şurda 3 kilo nedir 3 ayda rahat rahat vericen
tebrikler cnmmmm
kızlar özel mesaj kutum dolmuş mesajları nasıl sileceğimi bulamıyorum
harikasınnnnntebrikler canım
bu hafta herkes vermiş + da bi ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?