HAFTANIN 1.si _________ -1.5 kg. ________ masalmelek
HAFTANIN 2.si _________ - 1.4 kg. _________ Loopdido:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ drydry:81::118:
cnm ellerine sağlık ne güzel bir tablo olmuş. Maşallah maşallah sen çok iyi vermişsin acaip kıskandım :18::18::18::18:AYIN 1.si _________ -3.5 kg. ________ masalmelek
AYIN 2.si _________ - 2.7 kg. _________ Loopdido:81::118:
AYIN 3.sü _________ - 2.5 kg. _________ orkide67:81::118:
Canım hiç üzülme bu ay daha fazla vereceksin Rabbim emeklerini karşılığını verecekayy çıtır olduğum için çok mutluyum musmutluyum ama henüz dünya böyle kilolu bir çıtır görmedi
Canım hiç üzülme bu ay daha fazla vereceksin Rabbim emeklerini karşılığını verecekayy çıtır olduğum için çok mutluyum musmutluyum ama henüz dünya böyle kilolu bir çıtır görmedi
cnm ellerine sağlık ne güzel bir tablo olmuş. Maşallah maşallah sen çok iyi vermişsin acaip kıskandım :18::18::18::18:
2 tablodada yer almak pahabiçilemez bir duygu2 sindede 2. yim
artık moda etli butlu çıtırlar kızımmm:119::119:
tebrikler kızlar
1 ayda 800 gr vermişim az ama buna da şükür napalım
bu arada çok kötü bişi yaptımbrokoli getirmiştim öğlen için
ama doymadım ki.. hiç bişi anlamadım
etli ekmek sipariş verdimaylardır yemiyom çok özledim
affedin beni açım napim
tebrikler kızlar
affedin beni açım napim
inşallah canım
oyy çıtırsın çıtır
tebrikler kızlar
affedin beni açım napim
canım diyet arkadaşımda sağ alt köşede üye bilgileri ve ayarlar var oradan kilonu güncelleyebilirsin aslında çok basit besin/aktivite kutucuğuna yediklerini yaz ve onayla kalorilerini ve olması gereken metabolizmanı da hesaba katarak kaç kilo verdiğini yazıyo hepsi bu
AYIN 1.si _________ -3.5 kg. ________ masalmelek
AYIN 2.si _________ - 2.7 kg. _________ Loopdido:81::118:
AYIN 3.sü _________ - 2.5 kg. _________ orkide67:81::118:
canım ben senin bu tablolarından hiç bir şey anlamadım ve benim kilolarımı yanlış yazmışsın.bu hafta ben 1 kilo 700 gr verdim geçen hafta ki kilom da aynı değildi 63.500 dü artıya çıkmıştım şimdi tekrar aldığımı verdim üzerine de 400 gr verdim haberin olsun.
kızlar itiraf edin bu hafta fazla kilo vermenizde benim de katkım büyük değil mi iyi gazladım sizleri
513 kalori bi keremcanım 1 porsiyon etli ekmeğin kalorisi 500
verdiğin 800 gramı almayamı çalışıyorsun
tatlım brokolini yemişsin etli ekmeğin hepsini bitirme yavaş yavaş tırtıkla çok yiyomuş gibi hisset yarısını eşine ayırı ver
Canım acaba yemiycem diye kendini çok mu sıkıyorsun öyle anladım yani bu kadar da sıkma kendini hem brokoliyle doyulur muymuş mubence daha doyurucu ve yemekten zevk alacağın şeyler ye tabi biraz da az kalorili olsun mesela brokoliyi tavukla falan yada başka şekilde zenginleştirebilirdin hem de doyardın tabi sadece benimki bi fikircik bu seferlik ye etli ekmekleri bakalım
Teşekkür ederimçok şımardım
etli ekmeğe de dayanılmaz ki
konyada okudum bençok severim çokkk
her sokakta mutlaka etliekmekci var çok zor şartlar altında diyet yapıyorum ben
ben hergün girip kilomu yazmıyorum yani öyle mi o benim için bu kadar kalori almışsın bu kadar kilo verdin diyor yani
tebrik ediyorum kızlar çok güzel kilolar vermişiz
tebrikler zayıflamalarınızın devamını dilerim minnoşlarr...
kızlar itiraf edin bu hafta fazla kilo vermenizde benim de katkım büyük değil mi iyi gazladım sizleri
ay kız gitti benim 3. lük o zaman ayol
hangi siteden bahsediyorsun canım ben fittingo kullanıyorum senin ki ne ?
günaydın kızlar kilo bildirimleri yapılmış maşallah herkes güzel kilo vermiş topiğimiz çok çalışmış demek bu hafta ne güzel
gelelim benim kilo bildirimime ben 06.01.2014 de 68.400 kilo ile başlamıştım 28.02.2014 itibari ile 61.800 olmuşum demek ki hasta olmasam 61 kilo da olacakmışım ama olsun yine de iyi verdim kilo bu hafta hem aldığım artıyı verdim hemde onun üstüne 400 gr verdim.
canım ben senin bu tablolarından hiç bir şey anlamadım ve benim kilolarımı yanlış yazmışsın.bu hafta ben 1 kilo 700 gr verdim geçen hafta ki kilom da aynı değildi 63.500 dü artıya çıkmıştım şimdi tekrar aldığımı verdim üzerine de 400 gr verdim haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?