Kalori Arkadaşım

HAFTANIN 1.si _________ -1.5 kg. ________ masalmelek

HAFTANIN 2.si _________ - 1.4 kg. _________ Loopdido :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ drydry
:81::118:

AYIN 1.si _________ -3.5 kg. ________ masalmelek

AYIN 2.si _________ - 2.7 kg. _________ Loopdido :81::118:

AYIN 3.sü _________ - 2.5 kg. _________ orkide67 :81::118:
cnm ellerine sağlık ne güzel bir tablo olmuş. Maşallah maşallah sen çok iyi vermişsin acaip kıskandım :18::18::18::18:
2 tablodada yer almak pahabiçilemez bir duygu 2 sindede 2. yim

Canım hiç üzülme bu ay daha fazla vereceksin Rabbim emeklerini karşılığını verecek ayy çıtır olduğum için çok mutluyum musmutluyum ama henüz dünya böyle kilolu bir çıtır görmedi

artık moda etli butlu çıtırlar kızımmm :119::119:

Son düzenleme:
tebrikler kızlar
1 ayda 800 gr vermişim az ama buna da şükür napalım

bu arada çok kötü bişi yaptım brokoli getirmiştim öğlen için
ama doymadım ki.. hiç bişi anlamadım
etli ekmek sipariş verdim aylardır yemiyom çok özledim
affedin beni açım napim

Teşekkür ederim tatlım inşallah daha fazlasıyla darısı başına oo o zaman tamam kesin çıtırım

canım 1 porsiyon etli ekmeğin kalorisi 500

verdiğin 800 gramı almayamı çalışıyorsun
tatlım brokolini yemişsin etli ekmeğin hepsini bitirme yavaş yavaş tırtıkla çok yiyomuş gibi hisset yarısını eşine ayırı ver

Canım acaba yemiycem diye kendini çok mu sıkıyorsun öyle anladım yani bu kadar da sıkma kendini hem brokoliyle doyulur muymuş mu bence daha doyurucu ve yemekten zevk alacağın şeyler ye tabi biraz da az kalorili olsun mesela brokoliyi tavukla falan yada başka şekilde zenginleştirebilirdin hem de doyardın tabi sadece benimki bi fikircik bu seferlik ye etli ekmekleri bakalım

inşallah canım
oyy çıtırsın çıtır

Teşekkür ederim çok şımardım

etli ekmeğe de dayanılmaz ki

ben hergün girip kilomu yazmıyorum yani öyle mi o benim için bu kadar kalori almışsın bu kadar kilo verdin diyor yani

tebrik ediyorum kızlar çok güzel kilolar vermişiz

AYIN 1.si _________ -3.5 kg. ________ masalmelek

AYIN 2.si _________ - 2.7 kg. _________ Loopdido :81::118:

AYIN 3.sü _________ - 2.5 kg. _________ orkide67 :81::118:

tebrikler zayıflamalarınızın devamını dilerim minnoşlarr...

kızlar itiraf edin bu hafta fazla kilo vermenizde benim de katkım büyük değil mi iyi gazladım sizleri

canım ben senin bu tablolarından hiç bir şey anlamadım ve benim kilolarımı yanlış yazmışsın.bu hafta ben 1 kilo 700 gr verdim geçen hafta ki kilom da aynı değildi 63.500 dü artıya çıkmıştım şimdi tekrar aldığımı verdim üzerine de 400 gr verdim haberin olsun.

ay kız gitti benim 3. lük o zaman ayol

513 kalori bi kerem
brokoli dişimin kovuğuna bile yetmedi ama kuzum.. dün zaten çok aç yattım ondan bugün doyamıyorum
amaaan sanki 1 hafta kastım da noldu vermeyi bırak üstüne aldım bile
yarısı bırakamam günah gitti hepsi mideye pişman da diilim napim ya 45 gündür diyet yapıyom ondan yeme bundan yeme yiter yaaa

evet sıkıyom valla kendimi haklısın.. bi de bugün artıyı görünce moral bozuldu ye gitsin dedim kendime..
brokoliyi de gece yatarken haşladım yanımda getireyim diye.. yoksa çok üşeniyom ben kendime öğlen için yemek hazırlamaya.. çünkü akşamları anca yemeği hazırlıom eve gidince ee sporum da var
akşamdan kalanları getirip yiyesim olmuyo herzaman..
neyse bugün böyle olsun

etli ekmeğe de dayanılmaz ki

konyada okudum ben çok severim çokkk

Evet canım yazmıyorsun ben profilimi düzenle bölümünde aşağıda not/diyet günlükleri yazan bölüme her cuma yazıyorum onun dışında o sadece verdiğin kiloyu gösteriyor

kızlar itiraf edin bu hafta fazla kilo vermenizde benim de katkım büyük değil mi iyi gazladım sizleri

Elbette çook teşekkür ederim

ay kız gitti benim 3. lük o zaman ayol

Evet canım tabloya baktığında öyle gözüküyor bu hafta 1 kilo 700 gr ile en fazla ben vermişim aya baktığın zaman doğru 2 kilo 500 gr vermişim.Ben defter tutuyorum ilk başladığım tarih kilom bel göğüs kalça ölçülerim ve haftalık verdiğim kiloları yazdım hep yazmaya da devam ediyorum oradan nerEden nereye geldiğimi nasıl aldığımı ve nasıl verdiğimi takip ediyorum.Beden ölçülerimde 4 der cm incelme var 1 beden incelmişim yani

burada 61.8 olduğunu yazmışsın!

Geçen hafta yanlış olduğunu söyleseydin düzeltirdim elbette ben geçen hafta tabloya yazdığım için bu haftaya bakıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…