Kalori Arkadaşım

burada 61.8 olduğunu yazmışsın!

Geçen hafta yanlış olduğunu söyleseydin düzeltirdim elbette ben geçen hafta tabloya yazdığım için bu haftaya bakıyorum sadece

canım geçen hafta artıya çıktığımı kilomu söylemiştim ama tabloya dikkat etmedim herhalde üzerine kilo aldığım için yanlışlık oradan oldu anlaşılan keşke aynı kalıp bu hafta daha da fazla vermiş olabilseydim.

her sokakta mutlaka etliekmekci var çok zor şartlar altında diyet yapıyorum ben

maşallah maşallah Allah bozmasın

Ben diyetarkadaşıma giriyorum yediklerimi. Hepsi aynıdır herhalde :)

bende bugün oraya yazmaya başladım bakalım daha mı güzelmiş

ben bu hafta diyetteydim 1 kg verdim ama kendimi hiç diyetteymişim gibi de hissetmedim. kalorimi ayarlayarak canımın istediği herşeyi yedim. bu yöntem hoşuma gitti bakalım bu hafta kaç kilo vereceğim.

78.2 yim şuan da. inş haftaya cumaya 76 lı rakamları görebilirim

Anlıyorum ama tablolarım anlaşılamayacak gibi değil sonuç itibariyle ben de insanım hata yapabilirim ki elimden geldiği kadar da dikkatli yapıyorum

Kızlar çılbır yaptı kendime, becerebildim Hem de suya kırdım yumurtayı
Fakat kalorisini nasıl hesaplayacağım? Haşlanmış yumurta yazsam olur mu?

kız yeme yarısını bilem çokmuş kalorisi 1 Adet (80gr) Ülker Albeni Atıştırmalık alınan kalori = 408:18:

1 adet dediği 1 pakettir dimi gülo? Yemedim daha düşünüyorum, yemem sanırım, vazgeçirinnnn beniiiiii, eti burçak mı yesem?

• Çeyrek Yarım 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 x 1 Paket (100gr) Eti Burçak Sütlü Kremalı Yulaflı Bisküvi • (Alınan Kalori)
    479 kcal​
  • Çeyrek Yarım 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 x 1 Paket (133gr) Eti Burçak Yulaflı Bisküvi • (Alınan Kalori)
    641 kcal​
  • Çeyrek Yarım 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 x 1 Paket (150gr) Eti Burçak Kurabi Bisküvi • (Alınan Kalori)
    656 kcal​
  • Çeyrek Yarım 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 x 1 Paket (155gr) Eti Burçak Kepekli Bisküvi • (Alınan Kalori)
    680 kcal​
  • Çeyrek Yarım 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 x 1 Paket (160gr) Eti Burçak Sultani Bisküvi • (Alınan Kalori)
    742 kcal​
  • Çeyrek Yarım 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 x 1 Paket (160gr) Eti Burçak Bisküvi (Klasik) • (Alınan Kalori)
    743 kcal​

bence yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…