burada 61.8 olduğunu yazmışsın!
Geçen hafta yanlış olduğunu söyleseydin düzeltirdim elbette ben geçen hafta tabloya yazdığım için bu haftaya bakıyorum sadece
her sokakta mutlaka etliekmekci var çok zor şartlar altında diyet yapıyorum ben
Evet canım tabloya baktığında öyle gözüküyor bu hafta 1 kilo 700 gr ile en fazla ben vermişim aya baktığın zaman doğru 2 kilo 500 gr vermişim.Ben defter tutuyorum ilk başladığım tarih kilom bel göğüs kalça ölçülerim ve haftalık verdiğim kiloları yazdım hep yazmaya da devam ediyorum oradan nerEden nereye geldiğimi nasıl aldığımı ve nasıl verdiğimi takip ediyorum.Beden ölçülerimde 4 der cm incelme var 1 beden incelmişim yani
Ben diyetarkadaşıma giriyorum yediklerimi. Hepsi aynıdır herhalde :)
inciriiiiim seni bekledim bak aynı kiloya geldik yarışabiliriz
canım geçen hafta artıya çıktığımı kilomu söylemiştim ama tabloya dikkat etmedim herhalde üzerine kilo aldığım için yanlışlık oradan oldu anlaşılan keşke aynı kalıp bu hafta daha da fazla vermiş olabilseydim.
Kızlar çılbır yaptı kendime, becerebildimHem de suya kırdım yumurtayı
Fakat kalorisini nasıl hesaplayacağım? Haşlanmış yumurta yazsam olur mu?
Kızlar çılbır yaptı kendime, becerebildimHem de suya kırdım yumurtayı
Fakat kalorisini nasıl hesaplayacağım? Haşlanmış yumurta yazsam olur mu?
ben haşlanmış yumurta ve yoğurt olarak ayrı ayrı girmiştim
afiyet olsun. ben sahanda yaptığımdan sahanda yumurta + yoğurt eklemiştim
Kızlar ya canım çok şundan istiyor, napcam?
Kızlar ya canım çok şundan istiyor, napcam?
bizim evde var emme yemeyecem
Bizim şirkette de var pışıkkkkkkkdaha neler neler var ama ben nefsime hakim bi insanım
Cidden istiyor canım ya
kız yeme sakın çok kaloridir şimdi bu boşver unut işinle ilgilen sevdiklerini düşün ooo
ye güzelim ben senin kilonda olsaydım yerdim
Sen ne kadar iyi bi insansın melekim ama erkek olsam p.p.m düşerdi, o kadar yani
kız yeme yarısını bilem çokmuş kalorisi 1 Adet (80gr) Ülker Albeni Atıştırmalık alınan kalori = 408:18:
1 adet dediği 1 pakettir dimi gülo? Yemedim daha düşünüyorum, yemem sanırım, vazgeçirinnnn beniiiiii, eti burçak mı yesem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?