Kalori Arkadaşım

Ama ya şişlik, tuvalet, regl vs. diye kendimi kandırıyorsam ya gerçekten kiloysa bunlar.

saol cnm aynı kaldığın için bende seni tebrik ediyorum

Ama ya şişlik, tuvalet, regl vs. diye kendimi kandırıyorsam ya gerçekten kiloysa bunlar.

bebiş üzülme üzüldükçe kilolar gitmiyor hırslan wc ye çık bak nasıl inecek şişlik

bebişlerrrrr tebrik ederim kilo verenleri
ben haftaya çok iddialıyım regl bitmiş olucak bi sürü kilo vericem işteeee
125845165 kilo vericem

looopişkooo çok tatlısın maşallah sana

bebişlerrrrr tebrik ederim kilo verenleri
ben haftaya çok iddialıyım regl bitmiş olucak bi sürü kilo vericem işteeee
125845165 kilo vericem

looopişkooo çok tatlısın maşallah sana

bebişim senin kadar olmasamda belkim birazcık sizin bakışınızdan sebeb dadluyum

haftaya bende umarım iddalı olurum

ay ben birinci olmuşum inanamıyorum

HAFTANIN 1.si _________ -1.1 kg. ________ drydry

HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg. _________ masalmelek :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0.6 kg. _________ orkide67
:81::118:

çook mutluyummm

Kilo verebilen kızları yanaklarından öpüyorum, hepiniz harikasınız.

tşkler canım darısı başınıza

evet bu hafta pusudaydım dedim kimseyi gazlamayacam kendim verecem kiloları haeuheuhaeuh

teşekkür ederim canım bende seni ve kilo veren arkadaşları çook tebrik ediyorum devamını Rabbim nasip etsin inşallah Bu hafta spora başladım 1 mil leslie ama uzun süredir yapmamıştım onun etkisi

inşallah canım sen gibi bizde güzel kilolar verir zayıflarızz incecik oluruzz

teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallah

slm kızlar
Tablo açıklanmış kilo veren arkadaşları tebrik ederim dry dry hakikaten pusuya mı yattın bu hafta güzel zayıflamışsın melekciğim sende öyle tebrik ederim loopdido bak vermem diyordun vermişsin 500 gr demek ki dediklerim işe yaramış aferin sana haftaya 1 kilo bekliyorum senden kilo veremeyen arkadaşlar üzülmeyin pes etmek yok sizde vereceksiniz anca beraber kanca beraber

(alıntı) Besin Kombinasyonu: Zayıflamanın Pratik Yolu
POSTED ON 03/04/2013
2
Geçen gün bir arkadaşımla sohbet ediyoruz, zayıflamak istiyor, sağlıklı beslenmek istiyor ama etinden sütünden de vazgeçmek istemiyor. Diyetle, hesapla da uğraşmak istemiyor… Pratik bir öneri istedi, ben de zayıflamanın püf noktasını söyledim: kolay sindirim.

“Sindirim yükünüz ne kadar azsa o kadar kolay kilo verirsiniz”

Ne demek bu?

ImageHer yemek yediğinizde vücutta hummalı bir çalışma başlar, daha yemeği düşünürken beynin salgıladığı kimyasallarla başlayan bu süreç, günler sonra gerçekleşen boşaltıma kadar neredeyse tüm organları yoran, çalıştıran bir süreçtir.

Mesela et yediğinizde kompleks bir protein yapısına sahip olduğu için vücudun onu besine dönüştürmek için harcadığı enerji bir elmanınkinden fazladır. Yani vücudun limitli enerjisini siz, kanserli hücrenizi tedavi etmek, mikropları öldürmek, hücreleri detoksa sokmak yerine sindirime harcarsınız. Sağlıklı kilo vermek (protein diyetleri gibi kısa vadeli, yan etkili diyetleri kast etmiyorum) ancak ve ancak temiz ve sağlıklı bir vücutla mümkün.

İşte besin kombinasyonu bu noktada devreye giriyor.

Mide vücudun en asidik organıdır ve PH seviyesi 1,5-6 arasında değişir. Yediğiniz yiyeceğe göre mide asit seviyesini ve enzim türünü ayarlar ve parçalar. Özellikle nişastalı gıdalar ağızda parçalanmaya başlar, çiğnemek önemli yani.

Her yiyecek grubu için mide PH’ı farklıdır. Mesela hayvan proteini yerseniz çok asidik bir mide lazım, ama yanına tahıl, pirinç, patates yerseniz daha az asidik bir ortam lazım. Ve farklı enzim türleri.

ImageDiyelim köfte ekmek yiyorsunuz, yanına da içecek bir şey.

Köfte için çok asidik olmalı mide, ama ekmek işi bozuyor hatta sıvı asiditeyi iyice çözeltiyor böylece et sindirilmeden saatlerce midenizde kalıyor, çürüyor, fermente oluyor.

Aynı şekilde misafirliğe gittiniz, hapur hupur her şeyi yediniz üstüne ev sahibi meyve getirdi.

Karpuz yarım saatte sindirilir, kırmızı et 4 saatte. Ve midede ilk gelen sindirilme önceliğini kapar. Yani mideniz eti saatlerce sindirmeye çalışırken karpuzcuk boynu bükük bekler, fermente olur, alkol olur, şeker olur, yol, su olarak size geri döner.

Beraber mutlu olan besin grupları:

Hayvan proteini (et, tavuk, balık, süt, yumurta, yoğurt, peynir, tereyağ) -bitkisel protein (baklagil, yemiş)-sebze

Nişastalı Karbonhidrat (tahıl, ekmek, un, makarna, pirinç, patates)-sebze

Meyve hep tek başına ve aç karnına (tatlı da öyle)

Yani sebze çiğ ya da pişmiş her şeyle gider.

Örn: et&salata, pilav&sebze yemeği, kuru fasulye&salata

Reflü, gaz, şişkinlikten kurtulmak, hafiflemek, kilo vermek isteyenler:

Yemekle beraber, öncesinde 15dk, sonrasında 1 saat asla sıvı almayın.
Besin kombinasyonu yapın. Kısaca hayvan proteini ve nişastayı karıştırmayın.
Sofradaki yemek çeşitliliğini azaltın, sadeleşin.
Meyve ve tatlıyı tek başına, aç karnına yiyin.
Afiyet olsun!
(Alıntı)

Canm ayiptir soylemesi 3 gunun ardindan dun aksam wc ye ciktim onun cok etkisi var 500 gramda dun sabah 83.6 dum. Cok umutsuzdum ama sukurler olsun iyi kapattim haftayi...

Bebis ozelden site adi istiyorum. Bende hep curuyor besinler sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…