Hafta sonlari neden aktif degiliz
Geçiyordum uğradım canım
Saol cnm bizde seni opuyoruz. Grs.Yağmurlu bir Ankara sabahından herkese günaydın
öncelikle kadınlar gününü kutlar artık kadına şiddete ve daha eşit şartlar da çalışmaya başlayacağımız yıllar dilerim.Evet kızlar günün anlam ve önemini andıktan sonra mutlu ve az kalorili bir hafta sonu diliyorum ve hepinizi kocaman öpüyorum
Günaydın tombiklernasılsınız bakim
merhaba kızlar daha önce pek çok kg verme girişimimlerim oldu her defasında da bu siteye yazardım.eski mesajlarımı okuyorum da 70li kgları görmüşümşimdiyse 92.3 kgyum. bundan tam bir ay önce 99'u görerek rejime başladım. ilk hafta dükan atağını yapıp bıraktım ondan sonra kalori saymaya başladım. 1 haftadır da diyet arkadaşım diye bi site var oradan kalorilerimi sayıyorum. iyi gidiyor :) dışarda okuyorum çok spor yapmıyorum ama bugün haftasonu diye 40 dk yürüyüş yaptım mesela.. boyum 1.63 yaşım da 19.5
merhaba kızlar daha önce pek çok kg verme girişimimlerim oldu her defasında da bu siteye yazardım.eski mesajlarımı okuyorum da 70li kgları görmüşümşimdiyse 92.3 kgyum. bundan tam bir ay önce 99'u görerek rejime başladım. ilk hafta dükan atağını yapıp bıraktım ondan sonra kalori saymaya başladım. 1 haftadır da diyet arkadaşım diye bi site var oradan kalorilerimi sayıyorum. iyi gidiyor :) dışarda okuyorum çok spor yapmıyorum ama bugün haftasonu diye 40 dk yürüyüş yaptım mesela.. boyum 1.63 yaşım da 19.5
hoşgeldin canım aramıza bu topiği seçmekle çok iyi yaptın.buradaki tüm arkadaşlar sana kilo verme konusunda çok yardımcı olacaktır ve diyetini bırakmana izin vermeyecek hatta kamçılayacaklardır seni kilo verme konusundayaşın çok genç metabolizman hızlı çalışır ve kilon hayli fazla dikkat edersen yediklerine ve sporuna kısa zamanda vereceğine inanıyorum.
Tatlim hos geldin..
Buradaki en sisman sosis bendim.
3 aydir gayret ediyorum cok sukur yillardir gormedigim 83 kiloyu gormek nasip oldu.
Elimizden geldigince sana yardimci oluruz. Diyetarkasima bizde uyeyiz. En buyuk tavsiyem aksamlari yogurt ayran yesillik s3bze ile gecir. Hele wc gitme problemin varsa kesinlikle aksamlara dikkat et.tekrar hosgeldin hep birlikte vericez kilolari.ben 95 le basladim burada ki arkadaslar sayesinde 83 u gorebildim. 2 3 ay sonra sende bu rakamlardan dahada asagiya ineceksn eminim.:)
Gunaydin cnm iyiyim sen nasilsin
Şimdiki sosis de benim galibaAkşamları çok hafifyiyorum zaten genelde ayyy inşallah
iyiyim cnm teşekkür ederim sen nesılsın kaçamaksız gidiyordur umarım benim gitmiyo valla:18: sabah 2 tane midye böreği yedim ara öğünde kendim yaptığım lokumu yedim şimdide pilav ve bakla yemeği yedim ve birazdan tahinli bi tatlı yiycem
Ohh afiyet olsun dedigin gibi kacamaksiz gitmiyor. Bende pogaca yedim
Aaaa melekcik bu kadar olur bende 813 kaliri aldimiyi akşamkalr kızcıklar nasılsınız bakim ben bugün 814 kalori aldım sporumu da yaptım yarım saat
Aaaa melekcik bu kadar olur bende 813 kaliri aldim
kızlar süpersiniz ya ben neler neler yedim veremiyorum zaten diyealacam ondan sonra ama bugün geçti artık yarın kendimi topluyorum
ayy canım ya aferin bizespor da yaptın mı
kız sana kızıcam bak artık toparla tomnilik olucan ha ıııı
kızlar süpersiniz ya ben neler neler yedim veremiyorum zaten diyealacam ondan sonra ama bugün geçti artık yarın kendimi topluyorum
Kiz ye ama sporunu yap bolbol ki kaorin azalmis olsun :) hafta sonu zor ama napalim mecburuz(
.melekcigim aynen aferin bize. Bugunu guzel degerlendirdim cok zor oldu ama basardm cok sukur. Sporumuda yaptim. Squat
Kaldi onuda simdi yaptimmu tamamdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?