kalori saymak kesinlikle işe yarıyor ! :) 1 ayda kalori sayarak 6 kilo verdim:) kendime günlük 1000 kalori limit koydum.kahvaltıyı abarttıysam öğlen ve aksamları hafif tuttum.öğlen cok yediysem aksamı hafif tuttum.cok yeme kısmını öğlen ve kahvaltılara ayırdım akşamları agır yiceklere kaçmadım hiç.bunun yanında sporda yaptım sarkmalara engel oldu selülitler azaldı.günlük yemek 1000 kalori sporda ortalama 300 kalori.istikrAR olunca devamı gelio:)
1 ayda 6 kilo mu süper ben 1 kilo verebilsem sevineceğim ama tabi bende istikrar eksikliği olduğu için veremiyorum tebrik ederimkalori saymak kesinlikle işe yarıyor ! :) 1 ayda kalori sayarak 6 kilo verdim:) kendime günlük 1000 kalori limit koydum.kahvaltıyı abarttıysam öğlen ve aksamları hafif tuttum.öğlen cok yediysem aksamı hafif tuttum.cok yeme kısmını öğlen ve kahvaltılara ayırdım akşamları agır yiceklere kaçmadım hiç.bunun yanında sporda yaptım sarkmalara engel oldu selülitler azaldı.günlük yemek 1000 kalori sporda ortalama 300 kalori.istikrAR olunca devamı gelio:)
kızlarrrrrr merhabaaaa
gelemedim dün hiç.. ben pek mutluyum şuan
cuma cumartesi deliler gibi yedim, gerçekten rejimle hiiiç alakam kalmamıştı eşimin doğum günü, arkadaşlarla dışarda yemek, kayınvalidelerde yemek derken
az önce tok karna tartıldım buna rağmen hiç kilo almamışım
en güzel haber de 1 ay jillian yaptım milim incelmedim biliyosunuz
ama ölçtüm az önce kendimi bel 2 cm göbek 3 cm kalça 2 cm gitmiş
inanamadım resmennnn
bunu diyet+squats+playstaion 3 move fitness a borçluyum bence
çok pis gaza geldim yarın jillianın 6 week 6 pack e başlıyorum
Günaydın kızlarrrrrHayırlı haftalar herkese ben yine hep artıda çıkıyorum dün gece 1 kilo fazla çıktım şok oldum ama pes etmek yok yola devammmm
kızlar bugün diyetimin 100. günü
cnmm nice 100 günlere inş. Tebrik ederim.
100 günde kaç kilo verdin toplam
Bu arada + ya çıkman şişkinliktir tatlım takma kafana
Canımcım senden bu hafta 100 gram bile olsa - bekliyorumGünaydınlar herkese,
H.sonu motivasyonum biraz düştü ama haftaya yine kararlı başladım, umarım böyle devam ederim.
Ohh maşallah bakalım bende 100. günümde o kadar vermiş olabilecek miyim?teşekkür ederim canımcım amin hepiniz inşallah 15-16 verdim galiba daha bir o kadar daha var bakalım hayırlısı
günaydın kızlar
ben de dediğim gibi haftasonu ipin ucunu fena kaçırdım ama bugün yine tam gaz devam
huhuuu kızlar merhaba:) bugün diyetimin 1. ayı oldu resmii olarakverdiğim kg toplamı 7 kg 100 gram. hepinize teşekkür ederim iyi dillekleriniz için, sevgiler..
çok güzel kilo vermişsin maşallah devamı da gelir inşallah.
benim de haftasonu eşim gelmişti yedim de yedim cumanın üstüne +200 olmuşum inşallah hafta içi veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?