Kalori Arkadaşım

kalori saymak kesinlikle işe yarıyor ! :) 1 ayda kalori sayarak 6 kilo verdim:) kendime günlük 1000 kalori limit koydum.kahvaltıyı abarttıysam öğlen ve aksamları hafif tuttum.öğlen cok yediysem aksamı hafif tuttum.cok yeme kısmını öğlen ve kahvaltılara ayırdım akşamları agır yiceklere kaçmadım hiç.bunun yanında sporda yaptım sarkmalara engel oldu selülitler azaldı.günlük yemek 1000 kalori sporda ortalama 300 kalori.istikrAR olunca devamı gelio:)

1 ayda 6 kili cok guzel... istikrar cok onemli.

kızlarrrrrr merhabaaaa
gelemedim dün hiç.. ben pek mutluyum şuan
cuma cumartesi deliler gibi yedim, gerçekten rejimle hiiiç alakam kalmamıştı eşimin doğum günü, arkadaşlarla dışarda yemek, kayınvalidelerde yemek derken
az önce tok karna tartıldım buna rağmen hiç kilo almamışım
en güzel haber de 1 ay jillian yaptım milim incelmedim biliyosunuz
ama ölçtüm az önce kendimi bel 2 cm göbek 3 cm kalça 2 cm gitmiş
inanamadım resmennnn
bunu diyet+squats+playstaion 3 move fitness a borçluyum bence
çok pis gaza geldim yarın jillianın 6 week 6 pack e başlıyorum

1 ayda 6 kilo mu süper ben 1 kilo verebilsem sevineceğim ama tabi bende istikrar eksikliği olduğu için veremiyorum tebrik ederim

aaa bu süper haber işte canım

Selam kızlar,
Dün hiç giremedim, öncelikle hepinizin Emekçi Kadınlar Gününü kutlarım.
2 gündür kalorim rezalet, hatta cuma günü de kilo veremedim diye nerden baksanız 1 paket bisküvi yedim.
Motivasyonum yerlerde, spor da yapmıyorum. Ve kendimi toparlayamıyorum.
Kendimi dünya gibi hissediyorum. Çok mutsuzum.

huhuuu kızlar merhaba:) bugün diyetimin 1. ayı oldu resmii olarak verdiğim kg toplamı 7 kg 100 gram. hepinize teşekkür ederim iyi dillekleriniz için, sevgiler..

İyi akşamlar kızlar bugün regl oldum zaten 2 gündür fazla çıkıyordum tartıda şüphelenmiştim bugün aldığım kalori miktarı 815 spor yapamadım bugün ama yarın devam edecem inşallah hepinize kucak dolusu tatlı uykular

iyi geceler kızlar
hafta sonu olması nedeniyle oturmalardaydık bende bugün güzel kalori almışımdır ama sabah spor akşam spor öğlen yürüyüş hepsini veremesem de en azından % 75 ni vermişimdir.öğlen çok az waffle yedim bir de bugün kayseri yağlaması diye bir şey yedim oturmada o nasıl güzel bir şeydi öyle ya anlatamam bilen var mı acaba kaç kaloridir o? ama küçük bir dilim yedim rejimde olmasam baya yerdim herhalde üzerine de kolay pasta diye çikolatalı bir pasta yedim o da çok güzeldi anlayacağınız çoştum bugün yarından itibaren yediklerime dikkat edecem yine ... hafta sonları ister istemez kaçırıyoruz ipin ucunu ama onlarda olmasa bu kadar uzun süre dayanamazdık herhalde umarım cumaya artıya çıkmayız

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
Havanın kapalı olmasından dolayı aşırı derecede uykulu bir halim var.
Az kalorili hafta olur inş.

Ne var ne yok nasılsınız yazdıklarınızı okudum ama tek tek cevap yazmaya takatim yok :2::2::2: Beni bugünlük anlayışla karşılayın öpüyom hepinizi

Günaydın kızlarrrrr Hayırlı haftalar herkese ben yine hep artıda çıkıyorum dün gece 1 kilo fazla çıktım şok oldum ama pes etmek yok yola devammmm

kızlar bugün diyetimin 100. günü

Günaydın kızlarrrrr Hayırlı haftalar herkese ben yine hep artıda çıkıyorum dün gece 1 kilo fazla çıktım şok oldum ama pes etmek yok yola devammmm

kızlar bugün diyetimin 100. günü

cnmm nice 100 günlere inş. Tebrik ederim.
100 günde kaç kilo verdin toplam
Bu arada + ya çıkman şişkinliktir tatlım takma kafana

Günaydınlar herkese,
H.sonu motivasyonum biraz düştü ama haftaya yine kararlı başladım, umarım böyle devam ederim.

cnmm nice 100 günlere inş. Tebrik ederim.
100 günde kaç kilo verdin toplam
Bu arada + ya çıkman şişkinliktir tatlım takma kafana

teşekkür ederim canımcım amin hepiniz inşallah 15-16 verdim galiba daha bir o kadar daha var bakalım hayırlısı

günaydın kızlar
ben de dediğim gibi haftasonu ipin ucunu fena kaçırdım ama bugün yine tam gaz devam

Günaydınlar herkese,
H.sonu motivasyonum biraz düştü ama haftaya yine kararlı başladım, umarım böyle devam ederim.
Canımcım senden bu hafta 100 gram bile olsa - bekliyorum
teşekkür ederim canımcım amin hepiniz inşallah 15-16 verdim galiba daha bir o kadar daha var bakalım hayırlısı
Ohh maşallah bakalım bende 100. günümde o kadar vermiş olabilecek miyim?

günaydın kızlar
ben de dediğim gibi haftasonu ipin ucunu fena kaçırdım ama bugün yine tam gaz devam

5 günde düzeltirsin bebiş

Bu arada bu hafta benm eiçin diyete başladığım günden bugüne en mükemmel haftasonumdu az yedim sporumu yaptım tartıda çok fark etmesede içim çok rahat oldu

huhuuu kızlar merhaba:) bugün diyetimin 1. ayı oldu resmii olarak verdiğim kg toplamı 7 kg 100 gram. hepinize teşekkür ederim iyi dillekleriniz için, sevgiler..

çok güzel kilo vermişsin maşallah devamı da gelir inşallah.

benim de haftasonu eşim gelmişti yedim de yedim cumanın üstüne +200 olmuşum inşallah hafta içi veririm.

çok güzel kilo vermişsin maşallah devamı da gelir inşallah.

benim de haftasonu eşim gelmişti yedim de yedim cumanın üstüne +200 olmuşum inşallah hafta içi veririm.

verirsin cnm senn sesiz kalınca coşuyon

kızlar eskisi gibi aktif olmuyorsunuz

Aktif olmadığınızda kopuk oluyor burası

Kopuk olunca insan habire yemeyi düşünüyor

Ne oldu size böyle :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…