cuma ben birinci olmak istiyorum loopişkooo haberin olsun seni geçicem işte
Kızlar izniniz olursa ben bu hafta tartılmayacağım :2:
iyi akşamlar kızlar
haftanın ilk günü nasıl geçti bakim?bakıyorum tartı günü öncesi yarış başlamış melinda ve loopdido yarışmanız çok güzel ama kusura bakma melindacım benim favorim loopdido neden dersen onun sana göre daha fazla vereceğini düşünüyorum kilo açısından ve o 1. olacam derse olur ikinize de kolay gelsin.ben bu hafta iddialı değilim ama gözüm sizde kolay gelsin
cuma ben birinci olmak istiyorum loopişkooo haberin olsun seni geçicem işte
Ben birinci olacağım inş.
Hadi bakalım dadlım cumaya görüşeceğiz :18::18::18::18:
Kızlar izniniz olursa ben bu hafta tartılmayacağım :2:
ben dururken size birincilik düşmeezzz( bakınız : geçen cuma )
ben dururken size birincilik düşmeezzz( bakınız : geçen cuma )
iznimiz falan yok tartılacaksın + olsa tartılıp söliceksin . haftasonundan beri benimde kalorilerim 1000 in üstünde ama bugün uyandığımda çok mutlu oldum tartıdasen devam et sporunu yap 1000 kaloride alsan sporunu yaptıktan sonra verirsin mutlaka merak etme salma kendini sakın...
öğlene kocamı da uğurluyorum artık rahatça sporumuda yaapabilecem 4 gün kaldı korkun benden wuuuuuuu
ayyy ayyy dönüşün muhteşem oldu
kilo verdiğimi görünce moralim düzeldi biraz ondandır.
9 lu çay içen var mı alsam mı ki doğadanın falan var sanırım. kullanan var mı ? onlarda markadan markaya değişiyor etkili olduğunu duyduğunuz bi marka varsa 9 lu çay ondan alayım. tayin isticem 1 ay sonra gittiğim yer benim şişman halimi bilmesin istiyorum aa bu hep zayıftı herhalde desinler. ondan hızlandırmam lazım kilo verme işini
Günaydın kızlar nasılsınız bakim ben dün çok hastaydım giremedim o yüzdenhejira cnm bırakmak yok spor da varsa cuma günü hoş rakamlar görüceksin eminim ben ben hala artıdayım ama bak küsüp bırakmıyorum
Günaydın kızlar nasılsınız bakim ben dün çok hastaydım giremedim o yüzdenhejira cnm bırakmak yok spor da varsa cuma günü hoş rakamlar görüceksin eminim ben ben hala artıdayım ama bak küsüp bırakmıyorum
günaydın cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Bende bugün + dayım nasıl oluyor anlamıyorum
tatlım sinemakiye dikkat et diğer türlü int. okuduğum kadarıyla zararsızlar:44:
geçmiş olsun canım . bu aralar havalar bi sıcak bi soğuk insan nasıl giyineceğini şaşırıyor valla dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?