Günaydın kızlar
Yağmurlu ve soğuk bir haftanın ilk günü ve bir halsizlik var üzerimde yataktan zor kalktım ve geç kalktım yatsam daha da yatardımumarım herkes için az kalorili bol sporlu ve kilo vermiş bir hafta olur melekciğim 100.gününü kutluyorum :umarım istediğin kiloya inersin ve buradan musmutlu ayrılırsın.hejira havadandır o canım karanlık soğuk ve yağışlı insanın içine rehavet çöküyor ama sen kendini topla ve bu hafta ekside çıkmaya bak canım melinda bende ipin ucunu kaçırdım ki ne kaçırdım üstüne o kadar spor yaptım ama yine de bir kaç gr üzerine almışım cumaya kadar verip üzerine eksiye inecem inşallah
Günaydın kızlar
Yağmurlu ve soğuk bir haftanın ilk günü ve bir halsizlik var üzerimde yataktan zor kalktım ve geç kalktım yatsam daha da yatardımumarım herkes için az kalorili bol sporlu ve kilo vermiş bir hafta olur melekciğim 100.gününü kutluyorum :umarım istediğin kiloya inersin ve buradan musmutlu ayrılırsın.hejira havadandır o canım karanlık soğuk ve yağışlı insanın içine rehavet çöküyor ama sen kendini topla ve bu hafta ekside çıkmaya bak canım melinda bende ipin ucunu kaçırdım ki ne kaçırdım üstüne o kadar spor yaptım ama yine de bir kaç gr üzerine almışım cumaya kadar verip üzerine eksiye inecem inşallah
Canımcım senden bu hafta 100 gram bile olsa - bekliyorum
Ohh maşallah bakalım bende 100. günümde o kadar vermiş olabilecek miyim?
5 günde düzeltirsin bebiş
Bu arada bu hafta benm eiçin diyete başladığım günden bugüne en mükemmel haftasonumdu az yedim sporumu yaptım tartıda çok fark etmesede içim çok rahat oldu
kızlar günaydınnnndrydrycım çok teşekkür ederim haftaiçi verirsin inşallah
bugün boş günüm üni. öğrencisiyim bu arada :) 11de kahvaltmı yaptım
1 dilim uno çok tahıllı
25 gr civarı süzme peynir
25 gr kaşar peyniri
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 şekersiz sütsüz kahve
yalnız 3 gündür tuvalete çıkamıyorum sabah limonlu su içtim ama yine fayda etmedi.halbuki çok su içiyorum ve çok da hareket ediyorum.önerisi olan var mı?
hmm öyleyse ben de alayım da yarın bir deneyeyim..
bir de bi şey sorucam ben yurtta kalıyorum da şimdi baktım yemekhanede hiç güzel bşy yok kısır makarna falan var.
öğle yemeğinde ne yiycem ben şimditonbalığı yemekten fenalık geldi
hah şöyle şimdi olducanım benim ya ben de diyorum bir eksiklik var bu yazıda meğersem seni unutmuşumcanım hafta sonunu az kalorili geçirmene çok sevindim bu istikrarını cumaya kadar devam ettirirsen senden 1.bekliyorum ona göre içimizde hafta sonunu en hafif sen geçirmişsin demek ki kilo verme konusunda bizden 1 adım öndesin bizde artık aldığımızı ve üzerine geçen hafta verdiğimiz kilonun altına inmek için bu hafta uğraşalım hadi bakalım bu hafta 1.kim olacak.bugün öğleden sonra kuaföre gidecem biraz bakım yaptıralım dedik ablamla kiloları veriyoruz güzelleşelim bir de değil mi? hepinizi kocaman öptüm mucuks
kızlar günaydınnnndrydrycım çok teşekkür ederim haftaiçi verirsin inşallah
bugün boş günüm üni. öğrencisiyim bu arada :) 11de kahvaltmı yaptım
1 dilim uno çok tahıllı
25 gr civarı süzme peynir
25 gr kaşar peyniri
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 şekersiz sütsüz kahve
yalnız 3 gündür tuvalete çıkamıyorum sabah limonlu su içtim ama yine fayda etmedi.halbuki çok su içiyorum ve çok da hareket ediyorum.önerisi olan var mı?
Loopdido kaşar çok çok az yiyorum dilimli kaşar var ya pınarın tost kaşarı incecik , 1 dilim yiyorum kafadan 25 gr dedim ama daha azdır belki debeyaz peynir midemi bulandırıyor bi süre sonra
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
slm cnm ben iyiyim sen nasılsın bakim
a.selam cnm bende iyiyim sen nasılsın
bu hafta iptalim canım diyet yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?