- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
benmkide zayıf ama dobiş derim hepçok güldüm yaa
pofuduk benimde dikkatimi çekmişti insan kocasına pofuduk dermi yaw diyordum:) ama belkide gerçekten pofuduktur belki dedim .
kız kocan kilolu mu neden pofuduk diyon
görüşecezzz 77 kiloyum 75 olacam Allah ın izniyle inşallah
oyy kıyamam ama biz facede sürkli konuşunca çok fikir alışverişi yapıyorz oradan öyle bi fikir çıktı bebişim seviyoruz senivayy artık sizli bizli olduk öyle mi?Şuan parça pincik oldum :81:
hiç duymamıştım öyle bir yöntemi sade içemiyor musunn yeşil çayı neden öyle içtin tadı mı kötü geliyor canımyeşilçaycılar bişey sorcam
şimdi ben yeşil çayı siyah çayla birleştirdim geçen gün 1 kaşık siyah çay attıysam bi kaşıkta yeşil çay attım demliğe. altlı üstlü demledim çay gibi aynı. içtim çok lezzetli oldu.
sorum şu
ikisini birleştirince yeşil çay ın özelliği gidiyormuş öyle duymuş kardeşim sizden duyan bilen var mı acaba ?
Ben denemedim. Yeşilçayı limonlu iç mis gibi karıştırıp durmayeşilçaycılar bişey sorcam
şimdi ben yeşil çayı siyah çayla birleştirdim geçen gün 1 kaşık siyah çay attıysam bi kaşıkta yeşil çay attım demliğe. altlı üstlü demledim çay gibi aynı. içtim çok lezzetli oldu.
sorum şu
ikisini birleştirince yeşil çay ın özelliği gidiyormuş öyle duymuş kardeşim sizden duyan bilen var mı acaba ?
benmkide zayıf ama dobiş derim hepbende tekrardan 57 olacağım
oyy kıyamam ama biz facede sürkli konuşunca çok fikir alışverişi yapıyorz oradan öyle bi fikir çıktı bebişim seviyoruz seni
hiç duymamıştım öyle bir yöntemi sade içemiyor musunn yeşil çayı neden öyle içtin tadı mı kötü geliyor canım
çok güldüm yaa
pofuduk benimde dikkatimi çekmişti insan kocasına pofuduk dermi yaw diyordum:) ama belkide gerçekten pofuduktur belki dedim .
ayy ben bunu anlamışım gözümden kaçmış
He pofuduk diyomo benm pofudukum hatta başka neler neler diyom
kilolu ama zayıfta olsa derdim sanırım
benmkide zayıf ama dobiş derim hepbende tekrardan 57 olacağım
oyy kıyamam ama biz facede sürkli konuşunca çok fikir alışverişi yapıyorz oradan öyle bi fikir çıktı bebişim seviyoruz seni
hiç duymamıştım öyle bir yöntemi sade içemiyor musunn yeşil çayı neden öyle içtin tadı mı kötü geliyor canım
çok güldüm yaa
ayy ben bunu anlamışım gözümden kaçmış
He pofuduk diyomo benm pofudukum hatta başka neler neler diyom
kilolu ama zayıfta olsa derdim sanırım
onu da zayıflatsana kuzucum o zaman
cimcime ve melek o elma ne :26::26:
Banada söyleyin çabbbukk
vayy artık sizli bizli olduk öyle mi?Şuan parça pincik oldum :81:
tamam canım tamam sinirlenme:26:Ben denemedim. Yeşilçayı limonlu iç mis gibi karıştırıp durma
burdada sürekli konuşup fikir alışverişi yapıyozhıh size
sade içince tansiyonum düşüyor böyle biraz hafiflemiş oluyor hemde tadı da daha güzeldi. antioksdan özelliği gidiyormuş yeşilçayın. ama 9 lu çayda 5 i biyerde çaylarında hep karıştırıyoruz yeşil çayı başka otlarla. poşet çaylarda da elmalı yeşil çay tarçınlı yeşilçay limonlu yeşilçay hep karışık. neden normal çayda etkisi değişsin ki bana saçma geldi.
ondan sordum duyan var mı başka diye :44:
onu da zayıflatsana kuzucum o zaman
güya dikkat ediyor birazcık
Ben pofidik seviyom
kız ne bu asebiyet
ayy parça pinçik olmana bayıldımAlemsin kız amma güldürdün beni Canım sizli bizli olmak diye bişiy yok kızı köşeye sıkıştırma laflarken aradan pırtlayıverdi bunu yapsak mı diye yoksa senden gizli bişiy yaparmıyız hiç
tamam canım tamam sinirlenme:26:
zıplattınız sinirlerimi ayol
sizi gidi siziler sizidiyetler hava uçuyor burda en şişman sosisinize bilgi vermiyorsunuz. Siz böyle yaparsaNIZ bu kız nasıl zayıflayacak bak çatalı saplarım heaa Bu topicte benden habersiz diyet uygulanamaz
Ayrıca sadece cimcimeyi değil senide köşeye sıkıştırırım
zıplattınız sinirlerimi ayol
HAFTANIN 1.si _________ -1.8 kg. ________ Loopdido+
HAFTANIN 2.si _________ - 1.4 kg. _________ heira:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1.1 kg. _________ -meLinDa_:81::118:
merhabalar kızlar sanırım isim vermek yasak bi internet sitesinde yediğimiz ve yaktıgımız kalorileri girioruz o da günlük adım adım kaç kilo verdiğini gösteriyor.örneğin bugün 0.19 kilo verdiniz toplamda 1.15 kilo verdiniz gibi.kullanan varmı o siteyi acaba gösterimi doğrumudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?