Kalori Arkadaşım

yeşilçaycılar bişey sorcam

şimdi ben yeşil çayı siyah çayla birleştirdim geçen gün 1 kaşık siyah çay attıysam bi kaşıkta yeşil çay attım demliğe. altlı üstlü demledim çay gibi aynı. içtim çok lezzetli oldu.

sorum şu

ikisini birleştirince yeşil çay ın özelliği gidiyormuş öyle duymuş kardeşim sizden duyan bilen var mı acaba ?

benmkide zayıf ama dobiş derim hep bende tekrardan 57 olacağım
vayy artık sizli bizli olduk öyle mi? Şuan parça pincik oldum :81:
oyy kıyamam ama biz facede sürkli konuşunca çok fikir alışverişi yapıyorz oradan öyle bi fikir çıktı bebişim seviyoruz seni
hiç duymamıştım öyle bir yöntemi sade içemiyor musunn yeşil çayı neden öyle içtin tadı mı kötü geliyor canım

Ben denemedim. Yeşilçayı limonlu iç mis gibi karıştırıp durma

burdada sürekli konuşup fikir alışverişi yapıyoz hıh size

sade içince tansiyonum düşüyor böyle biraz hafiflemiş oluyor hemde tadı da daha güzeldi. antioksdan özelliği gidiyormuş yeşilçayın. ama 9 lu çayda 5 i biyerde çaylarında hep karıştırıyoruz yeşil çayı başka otlarla. poşet çaylarda da elmalı yeşil çay tarçınlı yeşilçay limonlu yeşilçay hep karışık. neden normal çayda etkisi değişsin ki bana saçma geldi.

ondan sordum duyan var mı başka diye :44:

cimcime ve melek o elma ne :26::26:
Banada söyleyin çabbbukk

kız ne bu asebiyet

vayy artık sizli bizli olduk öyle mi? Şuan parça pincik oldum :81:

ayy parça pinçik olmana bayıldım Alemsin kız amma güldürdün beni Canım sizli bizli olmak diye bişiy yok kızı köşeye sıkıştırma laflarken aradan pırtlayıverdi bunu yapsak mı diye yoksa senden gizli bişiy yaparmıyız hiç

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben denemedim. Yeşilçayı limonlu iç mis gibi karıştırıp durma

burdada sürekli konuşup fikir alışverişi yapıyoz hıh size
tamam canım tamam sinirlenme:26:

ama onlarda hep diğer çaylar sağlıklı ama siyah çay zaten sağlıksız içindeki bi madde etkiliyor olabilir canım:26:

sizi gidi siziler sizi diyetler hava uçuyor burda en şişman sosisinize bilgi vermiyorsunuz. Siz böyle yaparsaNIZ bu kız nasıl zayıflayacak bak çatalı saplarım heaa Bu topicte benden habersiz diyet uygulanamaz
Ayrıca sadece cimcimeyi değil senide köşeye sıkıştırırım

tamam canım tamam sinirlenme:26:

zıplattınız sinirlerimi ayol

Anamm ne fenasın kız çingen seni

Son düzenleyen: Moderatör:
HAFTANIN 1.si _________ -1.8 kg. ________ Loopdido+

HAFTANIN 2.si _________ - 1.4 kg. _________ heira :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1.1 kg. _________ -meLinDa_
:81::118:

iyi geceler kızlar
pc'yi zorla da olsa çalıştırdım arada donup kalıyor ama bu kadar da olsa çalışması çok sevindirdi benisizden uzak kaldım 2 gündür özledim sizi yabu arada loopdido haftanın 1.si sen olmuşsun ne kadar sevindim anlatamam sana dedim bu hafta 1. sen olacaksın ben sana güveniyorum ve güvenimi boşa çıkarmadın bak isteyince oluyor ve önerilerime de dikkat etmişsin belli yetişmeye çalıştığın arkadaşlara inat böyle devam et ve onları geç sende bu güç var unutma önce kendine güveneceksingerisi gelir ve hejira ve melinda sizin adınıza da çok sevindim umarım böyle devam eder kilo verme sürecimiz.ilk defa bu hafta tablo da yer almadım ama hiç de üzülmedim hedefime az bir şey kaldı bundan sonra fazla kasmıcam kendimi hepinizi öptüm mucuks....

Gunaydin cimcime tatlim:)
Bugun o kadar cok sey yedimki kalorileri besbin olmustur sanirim cok mutsuzum ama midemi sasirtmak belki ise yarar cok + da olmam umarim.

merhabalar kızlar sanırım isim vermek yasak bi internet sitesinde yediğimiz ve yaktıgımız kalorileri girioruz o da günlük adım adım kaç kilo verdiğini gösteriyor.örneğin bugün 0.19 kilo verdiniz toplamda 1.15 kilo verdiniz gibi.kullanan varmı o siteyi acaba gösterimi doğrumudur

bu sabah 52.2 çıktım
dünden 600 gr eksik yani.. pasta yememe rağmen
herkes çok zayıfladın diyo bana bişi oldu kızlar yaaa diyete çok uyamamama ve spor yapamamama rağmen kendiliğimden eriyom

Rica etsem bana o sitenin ismini verirmisinuz? Tşkler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…