yeme o kadar çok şey bak haftasonu diye cozutuyon senGunaydin cimcime tatlim:)
Bugun o kadar cok sey yedimki kalorileri besbin olmustur sanirimcok mutsuzum ama midemi sasirtmak belki ise yarar cok + da olmam umarim.
aa ne güzel maşallah hedefin kaç canım ?bu sabah 52.2 çıktım
dünden 600 gr eksik yani.. pasta yememe rağmen
herkes çok zayıfladın diyo bana bişi oldu kızlar yaaa diyete çok uyamamama ve spor yapamamama rağmen kendiliğimden eriyom
Günaydın kızlarhayırlı pazarlarrrrr
yeme o kadar çok şey bak haftasonu diye cozutuyon sen
aa ne güzel maşallah hedefin kaç canım ?
günaydıııııın hayırlı pazarlar kuzum
hedef 50.. mayıs sonuna kadar
sen mart sonuna kadar 50 olursun
yok canım kasmıcam kendimi
sadece arada spor yapmaya çalışçam ve çok aşırı yemicem
birden zayıflamayalım di mi ama sonra alması daha kolay olur
yok canım kasmıcam kendimi
sadece arada spor yapmaya çalışçam ve çok aşırı yemicem
birden zayıflamayalım di mi ama sonra alması daha kolay olur
70 kiloyum bnde boyum 1 65 gobegım çok gıcık yedijlerme dikkat etmeye başladm ama henüz faydasnı göremedm
iyi akşamlar kızlar
hafta sonu üniversiteden arkadaşların evine gittik haliyle ben de baya bir kalori almışımdırama yiyeceğimi bildiğim için gitmeden sporda aştım kendimi yolda da baya yürüdüm eve geldim acıkmıştım 4 .30 gibi tekrar yedim ve 8.30 gibi tekrar spor yaptım artıya çıkmıştım çünkü hiç moralimi bozmadım ve her zaman ki gibi yaptığım sporun zamanını çoğalttım kendimi cezalandırdım sen misin yiyen şimdi çek cezanı ilk defa bu sabah elmalı ballı sirkemi içemedim arkadaşımda kaldığımdan yarın devam elmalı ballı sirkeye bu arada rejime başlamadan beni görmüşlerdi yani kilolu halimi beni görünce şok oldular nasıl bu kadar zayıfladın diye yüzlerini görmeniz lazımdı 1 saat beni hesaba çektiler nasıl zayıfladın diyet yaptın mı spor yaptın mı soru yağmuruna tuttular.kaç kilo oldun dediler bende dedim 61 hadi be dediler 55 gibi gözüküyorsun yoksun o kadar abartma dediler bende dedim sanırım spordan vücudum taş gibi oldu ondan daha zayıf gözüküyorum ama o kadar hoşuma gitti ki dedikleri ve gözlerini benden alamadılar daha fazla gaza geldim bu hafta 1.benim kızlar zaten şurada hedefime ne kalmış benle yarışmak isteyen varsa buyursun daha heyecanlı oluyor
çok sevindim senin adına canım ne güzel öyle şeyler duyman zaten daha da artırır motivasyonnun hem gerçektende ne kalmışki hedefine 2 kilocuk ben yarışırım seninle ama bence bu hafta benimle yarışma kimse beni geçemez bu hafta
teşekkür ederim canım ama yine de biz senle yarışalım yarışınca kaçamak olmuyor yediklerine daha dikkat ediyorsun ve motivasyonun hiç bozulmuyor ben hedefime 1.5 kilo koydum bu hafta görcez bakalım geçiyor muyum geçmiyor muyum ?
cuma günü ödem falan vardı 59 kilo çıkmıştımdikkat ettim yediklerime bu sabah 57.2 çıktım emin misin yarışmak istediğinebence de yarışalım cumaya kadar ben yoksa 59 u bulurum yine
eminim canım nasıl olsa kaybeden olmayacak ikimizde eksilere düşmüş oluruz ne güzel işte bak sen benden zayıfmışsın şimdi buna sinirlendim haa:47 nasıl sen benden zayıfsın bakim loopdido gibi beni bekle verme sen kilo
kaybettiğimiz kilolarımız olurben herkesi bekliyorum zaten sanırım aylardır yerimde sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?