Kalori Arkadaşım

evet yemek saati çok önemli bide ben son günlerde 3 lt su içmeye başladım o da çok önemli gerisi de kalori ve spor olmayacak birşey deil aslında ama biz kaşınıyoruz işte

evet yemek saati çok önemli bide ben son günlerde 3 lt su içmeye başladım o da çok önemli gerisi de kalori ve spor olmayacak birşey deil aslında ama biz kaşınıyoruz işte

aynen canım geçen hafta içemedim ben fazla su ya normal de suyu çok severim ve içerim geçen hafta zoraki içtim suyumu onda da 2.5 kilo içmedim sanırım daha az içtimüzerine kabız oldum oldum mu davul gibi 3 gün mahvoldum tartı gününden bir gün önceki gece çıktım da rahatladım yoksa 400 gr vermiş değil de almış çıkacaktım bunlarda çok önemli dikkat etmek lazım

evet canım ama 15 gün boyunca ay küçülecek bizde küçüleceğiz hedefimize ulaşmış oluruz inşallah

Bizde seni özledik cnmmm
ayy cnm saol zor da olsa geçen hafta birinci olmayı başarabildim.

bu sabah 52.2 çıktım
dünden 600 gr eksik yani.. pasta yememe rağmen
herkes çok zayıfladın diyo bana bişi oldu kızlar yaaa diyete çok uyamamama ve spor yapamamama rağmen kendiliğimden eriyom
kız maşallah ne güzel zayıfladın tebrik ederim..

oyyyy teşekkür ederim canımmm
Melinda yavru nice mutlu senelere kocişin ile birlikte inş. :):)

ahh cnm senin yediklerinde kalorimi benm aldığım kalorilere göre
Biz haftasonları hakkaten cozutuyoz
70 kiloyum bnde boyum 1 65 gobegım çok gıcık yedijlerme dikkat etmeye başladm ama henüz faydasnı göremedm

görürsün cnm dikkat etmeye devam et. Pes etme

tartıda birden çok kilo verdiğini gören arkadaşlar size sesleniyorum

ben bu sabah ilk tartıya çıktım 76.1 gördüm
sonra yerini değiştirdim çünkü çok zayıflamış görünüyordum dün sabah 76.4 düm ve çok yemiştim dün

tekrar tartıldım 76.5 çıktım

tekrar başka yere koydum bu sefer de 77 çıktım

tekrar yerini değiştirdim 76.5 çıktım

ve 76.5 in doğru olduğuna kanaat getirdim.

tekrar tartılmamış olsaydım 76.1 e havalara uçmam gerekiyordu

digital tartı kullanan arkadaşlar bence yerini değiştirerek bi kaç kez tartılmalılar. çok yanlış sonuçlar veriyor.

artı tam dengede olmalı sallanmamalı köşelerden 4 köşeside yere değiyor olmalı dikkat edin.

çok sinir oluyorum bu tartılara ben

sizlerde olmuyormu hiç böyle yaa

benim tartım mı sorunlu acaba

bi kaç gün denesenize arkadaşlar dediğimi farklı ölçümler yapacak mı sizinkilerde.

Son düzenleme:

Alemsin kız benimde öyle bazen ilk çıkıyorum eksideyim mutlu oluyorum sonra yerini değiştirince hop artıdayım hevesim kursağımda kalıyor

Günaydın kızlarrrrrr hayırlı sabahlar ve haftalar dilerim ben bu haftasonu gerçekten aştım kendimi ve çok yedim inşallah toparlayacam kendimii bu akşam da misafir gelcek oy oy:26:

cnm ben benm tartımın yerini hiç değiştirmiyorum. Bazen + da bazen - de çıkıyor. Cumartesi sabah tartımda tartıldım ve gittim eczanede de tartıldım birebir aynı çıktı
Bazen çok fark gösterinde aynı yerini değiştirmeden 4 kez tartılıyorum en çok neyi gösteriyorsa onu dikkate alıyorum.

kızlar hepinize günaydın.
melekciğim benmde haftasonum berbat
su böreği baklava yedim durdum

ben ikinize birden dur diyorum

Beni burda bu kadar boşlarsanız olacağı bu ben buradan, d.arkadaşımdan destek alarak kendimi durdurabiliyorum. Hafta sonları hepimiz arazi oluyoruz nefisle başbaşa kalıncada afiyetle yiyoz
cumaya kadar verdiğimi aldım ne kadar üzücü

aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…