aynen kız bir ara 62 de çakılı kalmıştım şimdi 61 de çakılı kaldım gram gram gidiyor ama hata bende bu sefer biliyorum çünkü kaçamak yaptım 3 kez ve 2 gün 7 den sonra yedim yemeği yapmamam lazımdı farkındayım ama hatanı bilmek de önemli değil mi?
evet yemek saati çok önemli bide ben son günlerde 3 lt su içmeye başladım o da çok önemli gerisi de kalori ve spor olmayacak birşey deil aslında ama biz kaşınıyoruz işte
aynen canım geçen hafta içemedim ben fazla su yanormal de suyu çok severim ve içerim geçen hafta zoraki içtim suyumu onda da 2.5 kilo içmedim sanırım daha az içtim üzerine kabız oldum oldum mu davul gibi 3 gün mahvoldum tartı gününden bir gün önceki gece çıktım da rahatladım yoksa 400 gr vermiş değil de almış çıkacaktım bunlarda çok önemli dikkat etmek lazım
evet canım ama 15 gün boyunca ay küçülecek bizde küçüleceğiz hedefimize ulaşmış oluruz inşallah
o nasıl bir şey oluyor yaben onu duydum ama nasıl oluyor nelere dikkat etmek gerekiyor hiç bilgim yok
aa ben aylardır ay ay diye sayıklıyorum size aşılamaya çalışıyorumdur özelden atayım sana canım
iyi geceler kızlar
pc'yi zorla da olsa çalıştırdım arada donup kalıyor ama bu kadar da olsa çalışması çok sevindirdi benisizden uzak kaldım 2 gündür özledim sizi ya bu arada loopdido haftanın 1.si sen olmuşsun ne kadar sevindim anlatamam sana dedim bu hafta 1. sen olacaksın ben sana güveniyorum ve güvenimi boşa çıkarmadın bak isteyince oluyor ve önerilerime de dikkat etmişsin belli yetişmeye çalıştığın arkadaşlara inat böyle devam et ve onları geç sende bu güç var unutma önce kendine güveneceksin gerisi gelir ve hejira ve melinda sizin adınıza da çok sevindim umarım böyle devam eder kilo verme sürecimiz.ilk defa bu hafta tablo da yer almadım ama hiç de üzülmedim hedefime az bir şey kaldı bundan sonra fazla kasmıcam kendimi hepinizi öptüm mucuks....
kız maşallah ne güzel zayıfladın tebrik ederim..bu sabah 52.2 çıktım
dünden 600 gr eksik yani.. pasta yememe rağmen
herkes çok zayıfladın diyo bana bişi oldu kızlar yaaa diyete çok uyamamama ve spor yapamamama rağmen kendiliğimden eriyom
Melinda yavru nice mutlu senelere kocişin ile birlikte inş. :):)oyyyy teşekkür ederim canımmm
Merhaba kızlar, özledim valla sizi..
Haftasonları dışarılarda olmaktan buralara hiç gelemiyorum..
Dün çok fena cozuttum, küçük kuzenimin d.günüsüydü, diyete başladığımdan beri ilk kez bu kadar yüksek kalori aldım, tam 1473olsun ama pek pişman olduğum söylenemez
Herkesler ne kadar zayıfladığımı söylüyor, mutlu oluyorumpopişimi kaşıyim de nazar değmesin
Bugün de 750 falan kalorideyim.. Yalnız bugün 3 gündür spor yapmıyorum, işte buna pişmanım
70 kiloyum bnde boyum 1 65 gobegım çok gıcık yedijlerme dikkat etmeye başladm ama henüz faydasnı göremedm
aa ben aylardır ay ay diye sayıklıyorum size aşılamaya çalışıyorumdur özelden atayım sana canım
tartıda birden çok kilo verdiğini gören arkadaşlar size sesleniyorum
ben bu sabah ilk tartıya çıktım 76.1 gördüm
sonra yerini değiştirdim çünkü çok zayıflamış görünüyordum dün sabah 76.4 düm ve çok yemiştim dün
tekrar tartıldım 76.5 çıktım
tekrar başka yere koydum bu sefer de 77 çıktım
tekrar yerini değiştirdim 76.5 çıktım
ve 76.5 in doğru olduğuna kanaat getirdim.
tekrar tartılmamış olsaydım 76.1 e havalara uçmam gerekiyordu
digital tartı kullanan arkadaşlar bence yerini değiştirerek bi kaç kez tartılmalılar. çok yanlış sonuçlar veriyor.
artı tam dengede olmalı sallanmamalı köşelerden 4 köşeside yere değiyor olmalı dikkat edin.
çok sinir oluyorum bu tartılara ben
sizlerde olmuyormu hiç böyle yaa
benim tartım mı sorunlu acaba
bi kaç gün denesenize arkadaşlar dediğimi farklı ölçümler yapacak mı sizinkilerde.
tartıda birden çok kilo verdiğini gören arkadaşlar size sesleniyorum
ben bu sabah ilk tartıya çıktım 76.1 gördüm
sonra yerini değiştirdim çünkü çok zayıflamış görünüyordum dün sabah 76.4 düm ve çok yemiştim dün
tekrar tartıldım 76.5 çıktım
tekrar başka yere koydum bu sefer de 77 çıktım
tekrar yerini değiştirdim 76.5 çıktım
ve 76.5 in doğru olduğuna kanaat getirdim.
tekrar tartılmamış olsaydım 76.1 e havalara uçmam gerekiyordu
digital tartı kullanan arkadaşlar bence yerini değiştirerek bi kaç kez tartılmalılar. çok yanlış sonuçlar veriyor.
artı tam dengede olmalı sallanmamalı köşelerden 4 köşeside yere değiyor olmalı dikkat edin.
çok sinir oluyorum bu tartılara ben
sizlerde olmuyormu hiç böyle yaa
benim tartım mı sorunlu acaba
bi kaç gün denesenize arkadaşlar dediğimi farklı ölçümler yapacak mı sizinkilerde.
kızlar hepinize günaydın.
melekciğim benmde haftasonum berbat
su böreği baklava yedim durdum
Ayy nolcak bizim bu halimizzzz nasıl dur diyecez ki hiç bilemedim:26::44:
Ayy nolcak bizim bu halimizzzz nasıl dur diyecez ki hiç bilemedim:26::44:
Bende bilmiyorum cnmm banada yardım edinltütfenn
ben ikinize birden dur diyorum
Beni burda bu kadar boşlarsanız olacağı bu ben buradan, d.arkadaşımdan destek alarak kendimi durdurabiliyorum. Hafta sonları hepimiz arazi oluyoruz nefisle başbaşa kalıncada afiyetle yiyoz
cumaya kadar verdiğimi aldım ne kadar üzücü
Günaydın kızlar
Bu hafta sonu herkes cozutmuş anlaşılan, iyi bari yalnız değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?