inşallah öyledir canım hataya görürüz artık bu arada facden yazmıştım sna görmedn herhalde ben elmaya başladım bugün
bencede o köşeye atma kesinlikle olur yürüme bantı vardı evde öyle kullanmıyordm bile doğru düzgün şimdi bozuldu ve benim çok ihtiyacım varmış gibi geliyo
ister istemez deneyeceğim canımmm çünkü çok pahalılar benm o kadar verecek param yok
haftaya iddalı değilim yarın toplanıcaz ve ben kendimi kaybedebilirim
alemsin
inş cnm 2 kg vericen haftaya
hejira cnm tebrikler melinda cnm sanada tebrikler
Hepimizi tebrik ediyorum
cimcime 1 haftada 2 kilo nasıl aldın
hejira kız sen + dayım deyip deyip bizimi kandırdın
ovvvvv lopişkoooo didemmmm ikinize de tebrikler çok çgüzel vermişsiniz valla
kendime de tebrikler
kendimi ödüllendirmek adına pide söyledimmidem azcık bayram etsin
haftaya inşallah yine vermiş olurum
şişlik midir nedir gitsin yahu aylardır boşuna uğraştım demeyeyim ayrıca ben çok mutluyum ki şafağımın güzelliğine bak
42 KONYA
Geçen hafta 1,6 artıdaydım canım, geçen haftaya göre ekside çıktım ama bir önceki haftaya göre 200 gram artıdayım. Yani kilo vermedim...
Bu arada regl olmadım henüz, geçen haftaki kilomu regl olacağıma bağlamıştım :26:
Ben anlayamadım beni yani :26:
Teşekkürler canım ama hemen bunun üstündeki lopişkoya verdiğim cevabı bir de sen oku
kızlar adım lopişko kaldıalttan alttan loppp demelere devam sizi sizi
haftaya en az 2 kilo vereceğim inşallah canlarım ben birinci olacağım hiç heveslenmeyin kihkih kih
kızlar ben iddalı değilim ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım inş hepimiz güzelce ericezhaftaya en az 2 kilo vereceğim inşallah canlarım ben birinci olacağım hiç heveslenmeyin kihkih kih
lopişko şeker amaeşinde pofuduk mu lopişko ve pofuduk
kızlar ben iddalı değilim ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım inş hepimiz güzelce ericez
kız ne tatlısın sen öyle
sevdim ben bunu
Lopişko & Pofuduk:127::132:
inşallah öyledir canım hataya görürüz artık bu arada facden yazmıştım sna görmedn herhalde ben elmaya başladım bugün
bencede o köşeye atma kesinlikle olur yürüme bantı vardı evde öyle kullanmıyordm bile doğru düzgün şimdi bozuldu ve benim çok ihtiyacım varmış gibi geliyo
ister istemez deneyeceğim canımmm çünkü çok pahalılar benm o kadar verecek param yok
haftaya iddalı değilim yarın toplanıcaz ve ben kendimi kaybedebilirim
mesaj sayısına göre değişiyor sanırım kuzumben içicem birazdan
kızlar isimlerimizin altında menekşe lalle vs yazıyorya onlar ne anlama geliyor bilen varmı
Hain seni senibenim bugünüm geçti artık yarına inşallah şekerim
evet cnm haklısın:26:
hım güzel bi bilgi alayım bari yeşil çay
cimcime ve melek o elma ne :26::26:
Banada söyleyin çabbbukk
lopişko şeker amaeşinde pofuduk mu lopişko ve pofuduk
görüşürüz
çııık olmaz sana söyleyemeyiz sır
elma diyeti varmış canım biz onu detoks gibi iki gün yapma kararı aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?