Kalori Arkadaşım

Kızlar umarım hata yoktur bu manyak psikolojiyle bu kadar oldu Kilo veren herkesi tebrik ederim

looopişkoooo 100 gramla önüme geçtin haa
tebrik ederim hepimiziiii, kilo veren herkesi

aslında ben pazartesi 53.8 çıkmıştım yani 1.7 kilo verdim amaaaa tabi ki bu sayılmaz çünkü geçen cuma 53.6 idim haftasonu artıya çıkmıştım

çok mutluyum valla inşallah verdiklerim geri gelmez.. veremesem de razıyım haftaya yeter ki artıya çıkmayayım

Ayın 1. si _________ -3.9 kg. ________Loopdido+:81::118:

Ayın 2. si _________ - 2.5 kg. _________ drydry:81::118:

Ayın 3. sü _________ -2.4 kg. _________ masalmelek :81::118:

aman Allahım her kulvarda 1. olmuş ya bu lopişko maşallah kuzuma

hoşgeldin bebiş
Hoşbuldum tatlım
Canım ya bitane yeseydin o kadar da yapma ya yazık bize de canımiz istiyo kalorisini sayardin kıyamam
Geçerli sebeplerim vardi benim

Youtube'a twitter'a girmenin yolunu buldum kızlar, isteyenlere yol gösteririm
Twitt kullanıyorum ama youtube a ihtiyacım var incirim :)

Maşallah kızlar çok güzel kilo vermişsiniz. Ya size birşey danışmak istiyorum benim diyeti içinizde bilende vardır belkide nerdeyse 3.5 aydir 88 kilodan 72 kiloya düştüm ama 16 gündür 72 kilodan aşağı inemiyorum dün pirinç lapasi ile detoks yapayım dedim midem bulandı. Gerçi bi sadece akşam yemeğinde bozdum okdr ama ona rağmen yok yok. Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

HAFTANIN 1.si _________ -1.6 kg. ________Loopdido+ :81::118:

HAFTANIN 2.si _________ - 1.5 kg. _________ -meLinDa_:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ -1.1 kg. _________ hejira :81::118:

vay anasını loopdido yoktun ama maşallah nasıl kilo vermişsin hem ayın hem de haftanın 1.si olmuşsun ben melinda dan beklerken şaşırttın beni tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin aferin kız sana diğer kilo veren arkadaşları da tebrik ederim bak gaza geldim şimdi bir 5 li rakamları göremedim uzun zamandır ya gram gram gidiyorum ne oldu bana anlamadımteyzem diyor geriye kalan kiloların eski kilolar onlara vücut direniyor bir vereceksin artık hızlı vereceksin diyor ama ne zaman yaa acayip sinirim bozuluyor bu duruma neyse artıya çıkmayayım da gram gram vereyim yapacak bir şey yok sinirimden kilo çizelgemi bile değiştirmiyorum 5li rakamları gördüğümde değiştircem belki gaza gelirimde gördükçü 6 lı rakamı daha hızlı veririm

kızlaaaaar süpersiniz tebrik ederm hepinizi :81::81::81:
benim kadar istikrarlısı olamaz sanırım 2,5 aydır 57 kiloyum ben kilo korumaya çalışıyorum zaten canııııım peh

ayy kızlar şuan listeyi gördüm öyle sevindm heyecanlandım ki elim ayağım birbirine dolaştı
gördüğüm kadarıyla hem hafta birincisi hem ay birincisi oldum
Sizlerin kilo vermemde çok etkisi var ALLAH hepinizden razı olsun. Dilerim Nisan ayında hepimiz güzel kilolar veririz ben yine birinci olurum hihiih

Şimdi yazdıklarınız okuyup tektek cevap vereceğim. Ayyy çok mutluyum yaaaaaa

ayy cnm youtube kapandı videolar konusunda çok kötü oldu bizim için bende oradan faydalanıyordum. Zamanında indireydik eiydi
Bu arada seninde beni andığın yazıyı okumamışım dadlım k. bakma hepiniz çok sağ olun. seviyom kız sizi

Aman yarebbim ne kadan mikemmel tablo
Kızlar haftalık ve aylık 2. , 3. ve diğer kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
İnşallah hep birlikte güzelcene kilo verimine devam edeceğiz.
Sizlerin sayesinde ben bu ay bu kadar bırakmadan gayret ettim ve en önemlisi geçen hafta aynı kalmış olmam. Geçen hafta ki gayretlerimle bu haftanın gayreti birleşti ve çok şükür 79.5 olabildim
Bugün d.arkadaşım da bana rozet verdi 3 lü mutluluk yaşıyorum
1. 79.5 olduğumu gördüm.
2.D.ark. altın madalya aldım
3.Aylık ve haftalık 1. oldum.
Şükürler olsun

ayy cnm ısırma ben loopişkoyumya etlerim öyle acır ki ısırır gibi yap
Kız bir bıkkınlık vardı bendede anlayamadığım ama bugün hepsi gitti.
Artık sizi bensiz bırakmayacağım

Kızlar umarım hata yoktur bu manyak psikolojiyle bu kadar oldu Kilo veren herkesi tebrik ederim
Ay cnm ellerine sağlık benim bildirimlerimde hiçbir hata yok mikemmelsin

aman Allahım her kulvarda 1. olmuş ya bu lopişko maşallah kuzuma
Ahh bebişim 100 gram ile hakkaten birinci olmuşum Sende sonradan sonradan iyi gayret ettin. tebrikler cnm

Hoşbuldum tatlım

Canım ya bitane yeseydin o kadar da yapma ya yazık bize de canımiz istiyo kalorisini sayardin kıyamam

Geçerli sebeplerim vardi benim

Twitt kullanıyorum ama youtube a ihtiyacım var incirim :)
Ahh cimceme inan gözüm kaldı ama yeseydim bugün bu kadar mutlu olamayacaktım. Rabbim yardım ettide yemedim nasıl sabrettim bende bilmiyom.

cnm maşallah çok güzel kilo vermişsin. Belli bir duraksama dönemi oluyor. Hiç moralini bozma benm sana tavsiyem bu dönemde sıvı şeyler ve sebze tüket acıktıkça ayran çay yoğurt süt çorba meyve salatalık domates vs. vs. Sen bunları daha iyi bilirsin tabiki ama ben böyle yapıyorum faydası oluyor belki sanada olur cnm. En önemli şey yılmamak ben bir ara 85 lerdeydim sanırım o zaman o kadar çok takıldım ki artık gına gelmişti ama çok şükür direttim geçti

Ayy cnm bende inanamadım ama çok şükür bu ay hiç + ya çıkmadığım için güzel kilo verdim. Bakalım Nisanda ne yapacağım.
Bu arada inş. haftaya 5 li rakamları görürsün cnm

kızlaaaaar süpersiniz tebrik ederm hepinizi :81::81::81:
benim kadar istikrarlısı olamaz sanırım 2,5 aydır 57 kiloyum ben kilo korumaya çalışıyorum zaten canııııım peh

Bebiş ben senin kadar zayıflayayım kilo koruma konusunda tecrübelerine danışacağım
Kilo korumak vermekten çok daha zor bence seni ayrıca tebrik ederim

ay birincileri kutluyorum yazacaktım ama 2 birincide aynı kişiymiş bak bak baakk maşallah löpçüğüm her dalda birincilik almış

diğer arkadaşlar hepinizi derinden tebrik ederim mutluluklar dilerim

bende ay 2. si olmuşum yine hiç yoktan iiyi bu da sevinmeme yetti

bir hafta sonra daha güzel sonuçlarla bekliyorum buraya herkesi ona göre

ama beni geçmeyin sakın haaa ehuaehueaeuhe

ahh cnmmm benm sağ ol bende seni tebrik ediyorum ay 2. olarak peşimden geliyorsun
İnş kupamı nisan ayı sonunda devretmem

Bu arada ben bu hafta senden çok daha fazla bir atak bekliyordum :44::44:

Bebiş ben senin kadar zayıflayayım kilo koruma konusunda tecrübelerine danışacağım
Kilo korumak vermekten çok daha zor bence seni ayrıca tebrik ederim

hahaaa evet baya tecrübe oldu kilo koruma mevzusu aslında herkes verme iyi böyle diyor ondan da herhalde bilinçaltıma yerleştirdiler veremiyorum aslında almaya da vermeye de çok meyilliyimdir kendimi sıksam vereceğim o 2 kiloyu ama olmad işte

2 kilo dediğin nedir kiz istesen az dikkat ests3n verirsin tabi:)

selam kizlar sabah neticeyi hyecanla beklerken internette bisorun oldu yeni gordum listeyi.hepinizi tebrikederim .loopdido seni seni sen beni ezip gecmissin.neler yaptin bu hafta yaa bana da anlat lutfen elma diyetimi yaptin yoksa :26: cok iyi vermissin.darisi basima 7lere inemedim bi turlu.neden nedennden

Gunaydin tatlim.. güzel tebrigin icin tskler:)
Bu hafta biraz rahatsizdm cnm. Gecen haftada + ya cikmadigim icin 2 haftanin bereketi yani elma diyeti ozel birsey yapmadim yapamiyorum zaten seninde azicik kalmis bu hafta yedilileri goreceksin ins cnm. Hic uzulme benki gordum sende görürsün

gunaydin canim, ins gorecegim 7leri biraz sabirsizim iste kendime hedef koymustum 75 kadar abur cubur yok diye sabirsizlaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…