- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Teşekkür ederim canım...Sen başladığında kaç kiloydun verebildin mi?
ben 79.2 kiloydum 1 ay bir hafta önce. şimdiki kilomu söylemiyim birazdan masal yazacak sürpriz bozulmasın. inan varya hiç diyette gibi hissetmedim herşeyden yedim içtim ortalama haftada 600-700 gr verdim az ama inş kalıcı olur. zayıflamada sabırsız olmayacaksın. eğer sabırsız olursan istediğin kiloya daha inemediğini görünce diyetten soğuyorsun hevesin kaçıyor falan filan .
az da olsa verdiğin her 1 grama sevineceksin ki motivasyonun düşmeyecek. diyetine devam edeceksin. önemli olan verdiğin kiloların kalıcı olması.
mesela spor konusu da şöyle insan kendine bir spor seçmeli ve onu ömür boyu yapabilmeli. oda çok zor. şimdi ben diyetin yanında ağır bir spor yaparak daha fazla kilo verebilirim ama asıl sorun sonra başlıyor. istediğin kiloya indiğinde bu sporu yapmaktan vazgeçersen kilolar geri gelmeye başlıyor. öyle bi spor yapmalısın ki hiç bırakmamalısın.
senin durumunu tam bilmiyorum ama bi bayan var youtube da videosu da vardı hatta ben bi kere yaptım. oturduğun yerden vücudunu çalıştırtıyor. kollarını omuzlarını sırtını belini falan. youtube açılsın sana bulup linkini yollayayım yapabileceğin şekildeyse denersin bi. . tamam mı ?
merhaba hoş geldin iyiki geldin çünkü burada birbirimize hep destek oluyoruz doğru yerdesin yani ben takip ederim üstüne bide kaçamak yaparsan sıkıştırırım kızarım da ha ona görehep birlikte başaracağız azim şart ve istikrar karatay diyetini bilmiyorum inşallah faydasını görürsün
Tamam canım :) Çok teşekkür ederim senin şu anki kilonu merakla bekliyorum masal sonuçları açıklayınca takip edeceğim...Youtubdaki videoyu da çok merak ettim..Açılınca link verirsen sevinirim...Çok başarılar diliyorum öncelikle sana ve tüm arkadaşlarımıza...İlgin için çok teşekkür ederim..İnşallah ideal kilona sağlıklı bir şekilde ulaşırsın..Hayırlı cumalar :))
bütün kaçaklar gelmis tahmin ettiğim gibi bugün bende sizi şaşırtıp erkenden yazayım dedim her hafta beni bekliyorsunuz diyedünkü kiloma göre 300 gr fazla çıkmanın sinirini yaşıyorum aman olsun ne yapayim :)
Kalori sayıyorum sadece spor da pek yapmıyorum benim durum vasat bana pek bakma 5 ayda 5 kilo verdim :)Çok tşk ederim cimcime ben de seni takip ve kontrol edeceğim :) Sen kaç kiloydun şimdi kaç oldun nasıl gidiyor ve sen nasıl bir diyet uyguluyosun canım
Ne demek bebeğim rica ederim :) orkideeee nerdesin herkesin sonucunu merak ediyorumevet cnm çook teşekkür ederiz sanasen bugün erken yazdın da bu sefer de orkide yok
bütün kaçaklar gelmis tahmin ettiğim gibi bugün bende sizi şaşırtıp erkenden yazayım dedim her hafta beni bekliyorsunuz diyedünkü kiloma göre 300 gr fazla çıkmanın sinirini yaşıyorum aman olsun ne yapayim :)
orkide kesin balı sirkeli suyunu içim spor yapıyordurhemde ben burada meraktan çatlarken
Kızlar akşam kocişim önümde löp löp mis gibi lahana sarmalarını afiyetle götürürken kendimi çok kötü hissettim ama 1 tanecik bile yemedim
Öyle heves ettim öyle heves ettim ki anlatamam
evet canım bildin youtube da kapattılar sporum yarım kaldı yeni videolar bulmam lazım.sabah elmalı sirkeli limonlu suyumu içtim sporumu yaptım.mesajları okuyordum baya bir yazmışsınız kimsecikler yoktu bu hafta maşallah dökülmüşsünüz bugünneredeydin bakim sen bizi neden yalnız bıraktın
kilo bildirimimi meleğe yaptım iddaalı değilim ama artıda değilim çok şükür bakalım haftanın 1.si kim? bu arada aramıza yeni gelen arkadaşımız varmış butterflyeffect78 aramıza hoş geldin canım çok doğru bir tercih yapmışsın bizim topiğimiz arkadaşlıklarımız tatlı atışmalarımız çok güzel umarım sende bizle beraber dilediğin kiloya gelirsin.
Hoş geldin aramıza cnm Rabbim yolunda yar ve yardımcın olsuninşallah sağlıklı bir şekilde hedeflediğin kiloya ulaşırsın ama ana tavsiye önce gidip bi dokyora görün o mutsuzluğu aynalara kümeyi hepimiz çok iyi biliyorum ama sağlığını ihmal etme kan değerlerine falan baktır sonra diyetine için rahat devam edersin biz tabiki de sana destek oluruz
canım geçmiş olsun
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkesekusura bakmayın giremedim bu hafta sizleri ihmal ettim çünkü kendimi ihmal ediyorum artık psikolojik bunalımlardaydım sizleri de sokmak istemedim girince de çıkamadım ki hala tam çıkmış sayılmam herşeyden vazgeçmiş bi havam var neden bilmiyorum ders çalışamıyorum diyet desen Allaha emanet.... O eski halimden hiçbir eser kalmadı ne spor ne diyet ne ders ne hayat enerjim öyle boş boş yaşıyorum şuanda zaten diyetim boyunca ilk defa artıda çıktım bir haftanın sonunda neyse sağlık olsun Dün evimize yakın bi sağlık ocağına gittim çünkü diğer doktorum şeker hastalığından şüphelendi tam triot iyileşiyor dedim de sevindim bide bu çıktı dua edin de kötü bişiy çıkmasın kızlar kadın obeziteyle mücadele ediyormuş giden zayıflıyormuş diyorlardı ben de bi gittim kan tahlillerimi verdim kadına sordum dedi ben öyle her gelene liste vermiiyorum önce tahlillerine bakcam karbonhidrata mı ihtiyacın var proteine mi ihtiyacın var yürüyüşe mi var ordan bakıp söyliycem dedi falcı gibi kızlar bakalım o kadar aç kaldım emek verdim o verdiğim kiloları geri almak istemiyorum umarım herkesin sonuçları iyi olur benimki de inşallah en en kötü olur ki öyle belki biraz gaza gelirim
Youtube'a twitter'a girmenin yolunu buldum kızlar, isteyenlere yol gösteririm
öp beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?