Merhaba Melek..ben de araniza katilmak istiyorum...cok fazla kiloluyum isin kotu yani yuruyemedigim icin tartilamadim kac kilo oldugumu bilmiyorum ama.doksan veya yuz kilo diyolar beni gorenlrr...cok mutsuzum aynalara ve kendime kustum...yardimlarinizi bekliyorum...bugun diyette ikinci gunum...bol su ictim karatay diyetini aynen uyguladim...daha ilk gunden bile agirlik gitti ustumden...kasinti ve kabizlik vardi bugun gecti...ben spor yapamiyorum...tekerlekli sandalyedeyim hic yuruyemedigim icin cok hareketsiz kaldim cok kilo aldim...ustelik masa basi memur olarak calistigim icin insanlardan cok utaniyorum...sizlerden motive bekliyorum arkadaslar...lutfen yorumlar yazin beni takip edin kontrol.edin beni...ben de size yardimci olayim beraber zayiflayalim lutfen
Merhaba Melek..ben de araniza katilmak istiyorum...cok fazla kiloluyum isin kotu yani yuruyemedigim icin tartilamadim kac kilo oldugumu bilmiyorum ama.doksan veya yuz kilo diyolar beni gorenlrr...cok mutsuzum aynalara ve kendime kustum...yardimlarinizi bekliyorum...bugun diyette ikinci gunum...bol su ictim karatay diyetini aynen uyguladim...daha ilk gunden bile agirlik gitti ustumden...kasinti ve kabizlik vardi bugun gecti...ben spor yapamiyorum...tekerlekli sandalyedeyim hic yuruyemedigim icin cok hareketsiz kaldim cok kilo aldim...ustelik masa basi memur olarak calistigim icin insanlardan cok utaniyorum...sizlerden motive bekliyorum arkadaslar...lutfen yorumlar yazin beni takip edin kontrol.edin beni...ben de size yardimci olayim beraber zayiflayalim lutfen
Yavrular hepinize güzel bir cuma sabahından merhaba, hayırlı cumalar. Bugün iş günün son günü çoook mutluyum
Bu hafta sizi hep yalnız bıraktım okudum ama yazmak içimden gelmedi birazcık rahatsızdım
Kalorilerime dikkat ettim hiç spor yapamadım sadece her gün yürüdüm.
Bugün çok şükür motivasyonum da iyi kendimde
Sizleri çok özledim. Tabloyu çok merak ediyorum. Gördüğüm kadarıyla herkes çok dikkat etti ve herkes kilo verdi. :18::18::18::18::18:
Çok kilo veren kazansın
Bu arada yokluğumu kimse fark etmemiş bozulmadım değil
cnm hoş geldin.
Elimizden geldiğince sana yardımcı olacağımıza emin ol. Burası çok güzel ben yaklaşık 3 aydır burdayım ve çok faydasını gördüm. Arkadaşlar mükemmel hepsi birbirinden yardımsever, motive edici, inşallah hep birlikte vericez bu kiloları
melekcik senide göremedim kaç zamandır nerelerdesin bakim :44::44::44::44:
drydry orkide onlarda yoklar sanki:44::44:
Bugün tablo günü çok bekletmeyin hee
cimcime, hilal, hejira, melinda güzellikler topiği biz yokken boş bırakmamışsınız size bugün benden birer tane sulu suluöpücük
ahh cnm çok sağ ol. Bu mevsim geçişlerinden sanırım insanda bir bıkkınlık falan oluyor. Bende çok bitkin bir tuhaftım çok şükür bugün iyiyimHoş geldin aramıza cnm Rabbim yolunda yar ve yardımcın olsuninşallah sağlıklı bir şekilde hedeflediğin kiloya ulaşırsın ama ana tavsiye önce gidip bi dokyora görün o mutsuzluğu aynalara kümeyi hepimiz çok iyi biliyorum ama sağlığını ihmal etme kan değerlerine falan baktır sonra diyetine için rahat devam edersin biz tabiki de sana destek oluruz
canım geçmiş olsun
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkesekusura bakmayın giremedim bu hafta sizleri ihmal ettim çünkü kendimi ihmal ediyorum artık psikolojik bunalımlardaydım sizleri de sokmak istemedim girince de çıkamadım ki hala tam çıkmış sayılmam herşeyden vazgeçmiş bi havam var neden bilmiyorum ders çalışamıyorum diyet desen Allaha emanet.... O eski halimden hiçbir eser kalmadı ne spor ne diyet ne ders ne hayat enerjim öyle boş boş yaşıyorum şuanda zaten diyetim boyunca ilk defa artıda çıktım bir haftanın sonunda neyse sağlık olsun Dün evimize yakın bi sağlık ocağına gittim çünkü diğer doktorum şeker hastalığından şüphelendi tam triot iyileşiyor dedim de sevindim bide bu çıktı dua edin de kötü bişiy çıkmasın kızlar kadın obeziteyle mücadele ediyormuş giden zayıflıyormuş diyorlardı ben de bi gittim kan tahlillerimi verdim kadına sordum dedi ben öyle her gelene liste vermiiyorum önce tahlillerine bakcam karbonhidrata mı ihtiyacın var proteine mi ihtiyacın var yürüyüşe mi var ordan bakıp söyliycem dedi falcı gibi kızlar bakalım o kadar aç kaldım emek verdim o verdiğim kiloları geri almak istemiyorum umarım herkesin sonuçları iyi olur benimki de inşallah en en kötü olur ki öyle belki biraz gaza gelirim
günaydın kızlarMeleğe bildirimimi yaptım, çok geçmiş olsun melekçim
Diğer kaçak kızlar sizleri de öperimGelmenize çok sevindim
öp beni
öperim tabiiii
depresyona mı girdin seeeen benim kocam da uzun zamandır depresyonda onun sayesinde ben de arada bi giriyom
oyy hiç sormaaaanında depresyona girerim anında çıkarım
ay kız sabah sabah güldürdün beni
Bu keyfinden anladığım kadarı ile sen baya güzel kilo vermişsin bugün
Maşallah maşallah
ben salı ve çarşamba ekside çıktım bi daha hep aynı kiloda kaldım
ama yine de iyi verdim evetkendimi bugün ödüllendirmem lazım
tebrik ederim cnm. Hakikate arap atı gibi sonradan çoktun maşallah maşallah göbüşünün görüneceği o tişört ü giyinmene az kaldı
ay zaten sen zayıfsın ki hıh
loopdido hosgeldinyoklugumu kimse farketmedi demissin.gozlerim hep seni aradi bu hafta kilodaş olduğumuzdan olsa gerek
günaydın melek , bildirimimi yaptım buhafta yokluğun hissedildi.inşallah sende biran önce toparlanırsınHoş geldin aramıza cnm Rabbim yolunda yar ve yardımcın olsuninşallah sağlıklı bir şekilde hedeflediğin kiloya ulaşırsın ama ana tavsiye önce gidip bi dokyora görün o mutsuzluğu aynalara kümeyi hepimiz çok iyi biliyorum ama sağlığını ihmal etme kan değerlerine falan baktır sonra diyetine için rahat devam edersin biz tabiki de sana destek oluruz
canım geçmiş olsun
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkesekusura bakmayın giremedim bu hafta sizleri ihmal ettim çünkü kendimi ihmal ediyorum artık psikolojik bunalımlardaydım sizleri de sokmak istemedim girince de çıkamadım ki hala tam çıkmış sayılmam herşeyden vazgeçmiş bi havam var neden bilmiyorum ders çalışamıyorum diyet desen Allaha emanet.... O eski halimden hiçbir eser kalmadı ne spor ne diyet ne ders ne hayat enerjim öyle boş boş yaşıyorum şuanda zaten diyetim boyunca ilk defa artıda çıktım bir haftanın sonunda neyse sağlık olsun Dün evimize yakın bi sağlık ocağına gittim çünkü diğer doktorum şeker hastalığından şüphelendi tam triot iyileşiyor dedim de sevindim bide bu çıktı dua edin de kötü bişiy çıkmasın kızlar kadın obeziteyle mücadele ediyormuş giden zayıflıyormuş diyorlardı ben de bi gittim kan tahlillerimi verdim kadına sordum dedi ben öyle her gelene liste vermiiyorum önce tahlillerine bakcam karbonhidrata mı ihtiyacın var proteine mi ihtiyacın var yürüyüşe mi var ordan bakıp söyliycem dedi falcı gibi kızlar bakalım o kadar aç kaldım emek verdim o verdiğim kiloları geri almak istemiyorum umarım herkesin sonuçları iyi olur benimki de inşallah en en kötü olur ki öyle belki biraz gaza gelirim
Yuppieeeee bütün yavru kuşlar gelmişşşş
Allahım bu ne büyük mutluluk
Hepinizi çok özledim, ayrı ayrı alıntı yapamıyorum o kadar vaktim yok maalesef, hepinizi çok özledim çok seviyorum.. Yalnızlık çektim siz olmayınca...
Loopdidom beni kimse merak etmemiş demişsin ama ben merak etmiştim ve yazmıştım, aşk olsun alındım sana şimdi
Aramıza yeni tatlı bir arkadaş katılmış, hoş gelmiş sefa gelmiş
İnşallah kendi azminle ve bizim desteğimizle verirsin kiloları Butterflyeffect78 canımAma Melekciğimize katılıyorum önce bi doktora görünmende fayda olduğunu düşünüyorum bende.
tebrik ederim cnm. Hakikate arap atı gibi sonradan çoktun maşallah maşallah göbüşünün görüneceği o tişört ü giyinmene az kaldı
ay zaten sen zayıfsın ki hıh
hoş geldin canım aramıza bende 1 aydır burdayım iyiki bulmuşum arkadaşları diyorum. eminim sende bizler gibi güzel kilolar vereceksin.
bende bi haftadır spor yapmıyorum ama kilo vermeye devam ediyorum. spor yapamasanda zayıflarsın telaş etme canım. tekrardan hoş geldin sende bizlere destek ol ama tamam mıhep birlikte verelim kiloları
günaydın melek , bildirimimi yaptım buhafta yokluğun hissedildi.inşallah sende biran önce toparlanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?