Kalori Arkadaşım

Ahh cnm insaniz heves ediyoruz ben de yiyorum dayanamiyorum ki ama eskiye gore cok daha az yiyorum yoksa kilo verilmiyor

kizlar 872cal ile tamamladim gunu 2lt su ve 2 bardak yesil cay.bugun esim carsida turkiyeden gelen bi lookma tatlicisi gormus almis sagolsun.ondan da 3 tane yedim ne yapayim ulkeme hasret kaldim ozlemistim.affedin beni

kizlar 872cal ile tamamladim gunu 2lt su ve 2 bardak yesil cay.bugun esim carsida turkiyeden gelen bi lookma tatlicisi gormus almis sagolsun.ondan da 3 tane yedim ne yapayim ulkeme hasret kaldim ozlemistim.affedin beni
Afiyet olsun cnm :)

Günaydın kızlar nasılsınız bakayım
Kızlar siz olmayınca hayatımda bir şeyler eksik gibi
İyi ki varsınız keşke hafta sonu da olsanız

gunaydin..hafta sonu nasil gecti bakayim.ben 1000cal uzerine cikamdim. kacamaksiz gecti cok sukur

cnm maşallah sana .
Benm dün 1000 kaloriyi geçti ama aburcubur hamur işi yemedim yemek , balık vs yedim ondn geçti

Bakalım önümüzdeki 4 gün nasıl geçecek :18::18::18::18:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
C.tesi günüm az kaloriliydi, dün de sandık görevlisi olduğum için saçma sapan şeyler yedim ve yazmadım
Bugünden itibaren devam, fakat sabah elma sirkeli ballı suyumu içmeyi unutmuşum yorgunluktan zor uyandım zaten...

canım süper gidiyorsun aman bırakma ben tamamen bırakmış durumdayım ve beni mutsuz ediyor

günaydın bebişim
bende öyleyim diyete uymasam bile illaki arıyorum artık burayı

ahh cnm nasıl uyandın sabah çok zor olmalı

slm kızlar
sabah elma sirkeli limonlu suyumu içtim sporumu yaptım.siteye uzun bir süre giremedim sorun mu var internetten mi anlamadım cumartesi pazar fazla yemedim ama dünkü kahvaltımızda fazla yemesem de hafta sonu 5 li rakamları görmüştüm bugün yine 300 gr la 6 lı rakama geçmiş gibi oldum.Cumaya kadar ne olur bakalım .

tatlım sende bıraktığın yerden toparlanmaya başla geçen geçti geleceğe bak bak azıcık kaldı yamıklının gelmesine
bende onu dert ediyom kuzu o kadar yaptım yaptım az kaldı gelmesne bıraktım kendimi

selam az kaldı hedefine çoook az

ay kızlar nasılsınız ayol

konu sahibimiz değişti mi noldu melek peri ye dönüşmüş kih kih kih

ben 2 gündür burma kadayıf yiyorum dün yedim 100 gr vermişim burma kadayıf zayıflatıyor kızlar haberiniz olsun

artık her öğünden sonra burma kadayıf yiyecem

tavsiye ederim test ettim bizzat

Ahh cnm takma kafana ben eminim bu hafta 5 li de çıkacaksın

bende onu dert ediyom kuzu o kadar yaptım yaptım az kaldı gelmesne bıraktım kendimi

bak bu hafta içi hafif beslen hafta sonları istediğini ye dikkat ederek böyle böyle o gelinceye kadar 1 kilo daha gider

kız gerçekten mi?
Ben çok severim mmmm olsada yesek

kızlar, bana değişik lezzetli tatlı, hamur işi tarifleri yada isimleri verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…