gunaydin canim, ins gorecegim 7leri biraz sabirsizim istekendime hedef koymustum 75 kadar abur cubur yok diye sabirsizlaniyorum.
Abur cubura hayir.
Afiyet olsun cnm :)kizlar 872cal ile tamamladim gunu 2lt su ve 2 bardak yesil cay.bugun esim carsida turkiyeden gelen bi lookma tatlicisi gormus almis sagolsun.ondan da 3 tane yedimne yapayim ulkeme hasret kaldim ozlemistim.affedin beni
Afiyet olsun cnm :)
Günaydın kızlar nasılsınız bakayım
Kızlar siz olmayınca hayatımda bir şeyler eksik gibi
İyi ki varsınız keşke hafta sonu da olsanız
gunaydin..hafta sonu nasil gecti bakayim.ben 1000cal uzerine cikamdim.kacamaksiz gecti cok sukur
Afiyet olsun cnm :)
Günaydın kızlar nasılsınız bakayım
Kızlar siz olmayınca hayatımda bir şeyler eksik gibi
İyi ki varsınız keşke hafta sonu da olsanız
Günaydın kızlar,
C.tesi günüm az kaloriliydi, dün de sandık görevlisi olduğum için saçma sapan şeyler yedim ve yazmadım
Bugünden itibaren devam, fakat sabah elma sirkeli ballı suyumu içmeyi unutmuşumyorgunluktan zor uyandım zaten...
günaydın bebişim
bende öyleyim diyete uymasam bile illaki arıyorum artık burayı
Günaydın kızlar,
C.tesi günüm az kaloriliydi, dün de sandık görevlisi olduğum için saçma sapan şeyler yedim ve yazmadım
Bugünden itibaren devam, fakat sabah elma sirkeli ballı suyumu içmeyi unutmuşumyorgunluktan zor uyandım zaten...
canım süper gidiyorsun aman bırakma ben tamamen bırakmış durumdayım ve beni mutsuz ediyor
bende onu dert ediyom kuzu o kadar yaptım yaptım az kaldı gelmesne bıraktım kendimitatlım sende bıraktığın yerden toparlanmaya başla geçen geçti geleceğe bak bak azıcık kaldı yamıklının gelmesine
slm kızlar
sabah elma sirkeli limonlu suyumu içtim sporumu yaptım.siteye uzun bir süre giremedim sorun mu var internetten mi anlamadım cumartesi pazar fazla yemedim ama dünkü kahvaltımızda fazla yemesem de hafta sonu 5 li rakamları görmüştüm bugün yine 300 gr la 6 lı rakama geçmiş gibi oldum.Cumaya kadar ne olur bakalım .
slm kızlar
sabah elma sirkeli limonlu suyumu içtim sporumu yaptım.siteye uzun bir süre giremedim sorun mu var internetten mi anlamadım cumartesi pazar fazla yemedim ama dünkü kahvaltımızda fazla yemesem de hafta sonu 5 li rakamları görmüştüm bugün yine 300 gr la 6 lı rakama geçmiş gibi oldum.Cumaya kadar ne olur bakalım .
bende onu dert ediyom kuzu o kadar yaptım yaptım az kaldı gelmesne bıraktım kendimi
bak bu hafta içi hafif beslen hafta sonları istediğini ye dikkat ederek böyle böyle o gelinceye kadar 1 kilo daha gider
ay kızlar nasılsınız ayol
konu sahibimiz değişti mi noldu melek peri ye dönüşmüş kih kih kih
ben 2 gündür burma kadayıf yiyorumdün yedim 100 gr vermişim burma kadayıf zayıflatıyor kızlar haberiniz olsun
artık her öğünden sonra burma kadayıf yiyecem
tavsiye ederim test ettim bizzat
canım süper gidiyorsun aman bırakma ben tamamen bırakmış durumdayım ve beni mutsuz ediyor
ahh cnm nasıl uyandın sabah çok zor olmalı
kız gerçekten mi?
Ben çok severim mmmm olsada yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?