Kalori Arkadaşım

midya de çok güzel ama bna hep zor gelir yapmak yanına düşünelim o zaman biz

kız midye böreği çook kolay hemde herkes bayılıyor. Ben hazır yufka ile yapıyorum

Evet yanına salata
tatlı
tuzlu şeyler düşünelim.

kız derya sende düşün çayı koymaya mı gittin

kız midye böreği çook kolay hemde herkes bayılıyor. Ben hazır yufka ile yapıyorum

Evet yanına salata
tatlı
tuzlu şeyler düşünelim.

kız derya sende düşün çayı koymaya mı gittin

hazır yufka ile nasıl bana da ver tarifini

bak bunu yapabilrsin çok güzel

yalnız kızlar kızacklar bana

kizlar bugun hareketliymis burasi.ben ancak girebilidim.okudum pasta borek tariflerinizi ama baktim agzimin suyu akiyor hemen son sayfaya gectim 968 cal ile tamamladim bugunu ve 2lt su.yarim saatte leslie yaptim.bu arada bugun regl oldum.ins cumaya arti cikmam

Son düzenleme:

kız pasta böreklerimize bir tarifte sen vereydinya
+ da çıkmassın daha 3 koca gün var bebiş

kızlar günaydın
melinda melek drydry orkide hejira sizi çok pasif görüyorum bu ara hiç hoş değil

böyle bir program varmış kızlar
Eki Görüntüle 1046115

günaydın kızlar elma sirkeli limonlu suyumu içtim sporumu yaptım şimdi kahvaltı zamanıay kızlar dün siteye giremedim uyuz oldum çok şükür kavuşturana internetten miydi siteden miydi anlamadım.bu arada güzel hamur işi tarifi isteyen varsa ben verebilirim bu konuda elime kimse su dökemez zaten o yüzden alıyorum ya kiloları yapıp da yememek olmuyorbirde şu mekik programına gelince ben zaten her gün 200 mekik çekiyorumdur faydasını da gördüm göbüş baya kayboldu can simitlerim de öyle ama dümdüz olsun istiyorum göbeğim can simitlerim de 50 gr bile kalmasın istiyorumartık spor da kardiyoyu azalttım kalça ve göbek ağırlıklı çalışıyorum 3 gündür göğüslerim ufaldı sinirim bozuldu fazla kardiyo yok artık hoplayıp zıplarken onlarda gitti

Günaydın bebiş nasılsın?
iyiym tatlım sen nasılsın

can simitlere mekiğin faydası oluyor mu ya benimde küçüldü ama dümdüz değil hala

selam kızlar
dün büroya gelmedim o nedenle buraya da gelemedim bol bol gezdik dün İStanbul' a geldik eşim ve arkadaşlarla
dolayısıyla diyet yalan oldu.. 1 kilo almışım maalesef haftasonu ve dün
olsun yılmak yok çünkü dengelicem ben onu

canım mekiğinde faydası oluyor ama onun için daha farklı hareketler var istersen bulayım yollayayım sana linkini...
ben çok baktım ama tam o bölgeyi çalıştıran hareket bulamadım iyi olur varsa sende çok ihtiyacım var
bana bu lazım
ama çok zorlar bu ya

squat dan sonra bana hafifi gibi geldi gerçi onu da bitiremedm ama :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…