ayy cnm hafta sonları bizi mahfediyorcanım merak etme yarın sabah ki kahvaltımda sana yetişirim benpazar hep beraber kahvaltı yaptığımız için özeldir bizim için ve yok yoktur.akşamdan bende kahvaltıya haşhaşlı fındıklı çörek yaptım daha neler var neler yarın alacağım kaloriyi 4 gün vermeye çalışırım artık
yemişsin ama sporunu yürüyüşünüde yapmışsın tebrikleerslm kızlar
sabah elma sirkeli limonlu suyumu içtim.bugün sporda dinlenme günüm 1 saat sonra bir kahvaltı yaptım ki sormayın verdiğim kiloları almadıysam iyi
sonra dedim çok kalori aldım 15 dk latin dans yaptım evi süpürdüm akşam üstü de yürüyüşe çıkacaz ablamlarla akşam artık sadece yoğurtla geçiştiririm.
sağ ol cnm sanada mutlu az kalorili haftalarGünaydın kızlar
Hepinize mutlu bir hafta dilerim
günaydın kızlar
cumartesi saçmaladım ama dün toparladım bugün de öyle olacak kısmetse
cnm bu hafta sanrm 1. sen olursun hafta sonu bir senin hafif geçmişselam kizlar haftasonu hafif gecti superim
günaydın kızlar
hafta sonu cumartesi benimde hafif geçti ama pazar günü güzel yedim ama çok hareketli olduğumdan fazla bir kalori almamışım cumaya küsüratlardan kurtulup düz 50 olurum artık inşallahbugün sabah sporumu sağlam yaptım neredeyse 1 saat spor yaptım cumaya kadar da hafif yersem tartı günü istediğim rakamı bulurum heralde....
Dün kimse uğramamışSlm kızlar
Öğlen yemeği olarak taze fasülyemi çilekli yoğurdumu yedim.Bugün bu topic yine çok sessiz nerdesiniz kızlar ?
ayy cnm hafta sonları bizi mahfediyor
yemişsin ama sporunu yürüyüşünüde yapmışsın tebrikleer
sağ ol cnm sanada mutlu az kalorili haftalar
ben hala toparlanamadım be kuzu
cnm bu hafta sanrm 1. sen olursun hafta sonu bir senin hafif geçmiş
ah cnm cumaya kadar bende aldıklarımı vermeye çalışacağım 300 gram + dayım
Dün kimse uğramamış
Kızlar günaydın.
Ben ne zaman iddalı olsam o hafta kilo veremiyorum. Haftasonu ve dün çok kızartma yedim
Pişmanım
Bakalım cumaya kadar + ları verebilecek miyim :18::18::18::18:
Kız ben ta dün yazmıştım onu
Günaydınlar bu arada herkese
Kız ben ta dün yazmıştım onu
Günaydınlar bu arada herkese
günaydın yavru ceylanlarım
bu sabah sporumu isteksiz de olsa yaptım başta zorla başladım sonra sevdim dans şeklinde yaptım çünkükızlar siz artılara çıktım diye yakınıyorsunuz bende yerimde saymaktan ne olacak bizim bu halimiz
ahh ahh sorma cnm ya
Gerçekten ne olacak bizim bu halimiz. Havalar ısındıkça da mayışıyor insan
havalar daha o kadar ısınmadı canım be ısınsa daha hızlı kilo veririz bende bu aralar bir isteksizlik var canım hiç bir şey yapmak istemiyor
havalar daha o kadar ısınmadı canım be ısınsa daha hızlı kilo veririz bende bu aralar bir isteksizlik var canım hiç bir şey yapmak istemiyor
Herkes aynı durumda canım, inanır mısınız dün akşam eve gittim yattım sonra uyandım 1 saat mal gibi etrafa bakındım sonra geri yattım, sabaha kadar yine uyudum
O kadar canım hiç bişey yapmak istemiyor ki anlatamam, ayın 19-20 sinde açıköğretim sınavlarım var ve daha hiç çalışmadım, sporu bıraktım..
Daha ne diyeyim ki çok afederseniz ama bok gibiyim..
Burasi neden boyle sessiz yacanlanalim biraz.
kızlar hepinize günaydın
Burası gerçekten çok sessiz böyle olmuyor
nasılsınız?
Kilo vermeleriniz nasıl gidiyor :18::18: Ben vasat durumdayım
Günaydın löpişko
Valla ben cumadan beri tartılmadım, bilemiyorum ne durumda olduğumu fakat bu hafta artıya çıkmasam iyi, kilo vereceğimi sanmıyorum.
Buraya da kimse uğramıyor canımı sıkıyor bu durum, zaten canımı sıkan bir sürü şey var bu aralar..
Ay cnm buranın çok sakin olması benmde canımı sıkıyor. Herkes nerelede :26::26::26:
İnş. artıda olmayıs 3-5 gram bile versek kardır. Bu hafta doğum günleri pastalar börekler yaş pastalar benm havada uçuştu. Geçen cuma günkü kilomdan birazcık düşebilirim inş. bugün ve yarın. Kilo almak istemiyorum
Ayrıca o tatlı canını başka şeylerden dolayı sıkma bebişim.
kızlar hepinize günaydın
Burası gerçekten çok sessiz böyle olmuyor
nasılsınız?
Kilo vermeleriniz nasıl gidiyor :18::18: Ben vasat durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?