Günaydın kızlarr. Kilo ile ilgili duraksama yaşıyorum moralimi bozmuyorum.
Bu hafta da birinci olamayacağım sanrm
ben bu hafta ayni kalacagim sanirim.gunlerdir yatiyorum.beni bekle zaten daha fazla eksiye inme.
canım benim ekside çıkmam zor gözüküyor regli olduğumdan dolayı canım acayip tatlı istiyor yedim dün, bugünde pizza yedim şişkinlikte var sporumu yapıyorum ama ekside çıkacağımı sanmıyorum almayayım yeter cumaya tartı da eksi çıkarsam tam bir şok olur benim için
cimcimem aramıza döndün demek hoş geldin özlettin kendini
geldim canım hedef haftaya cumaya kadar 56 hadi bakalımtakip edemedm bu arada sen kaç oldun?
cnm benm hoşgeldin dün pek ilgilenemedim sana da hoşgeldin diyemedim k.bakma
Az kaldı yamıklının gelmesine heyecanlımısın bakim :18::18::18::18::18:
Aramıza dönmen çok sevindirici bir daha ayrı düşmeyelim lütfen
kız 25 gün ne zaman geçti 8 gün kalmış şuan şok şok şok oldum
Bitti sayılır kızz
Cuma günü stresi konusunda haklısın ama oda kilo verince zevkli oluyor veremeyince insan yarış gibi hissedemiyor mesela ben bu hafta vermek istedim ama veremedimgerçi lavaboya çıkamamışım bir gayret edecem bugün yarın
geldim canım hedef haftaya cumaya kadar 56 hadi bakalımtakip edemedm bu arada sen kaç oldun?
bi gayret et kuzum sana güveniyorum
bende hala inanamıyorum
ayrıca 25 gün değil 167 gün geçti bebişim
canım bende 59.200 ü gördüm ama tekrar 59.500 de çakılı kaldım hastayım birde bu hafta şişkinlik var vücudumda halsizlik de ama sporumu hiç ihmal etmiyorum her gün 40 dk ile 1 saat arası sporumu yapıyorumbugün mezura ile ölçülerimi aldım bakayım kaç cm incelmişim başladığım günden beri diye baya bir gitmiş kız her yerimden en çok da göğsümden tam 7 cm incelmişim acayip moralim bozuldu çok güzel göğüslerim vardı benim ya ufaldılar
canım o kadar oldu mu yaHey maşallah
kız gögüs çok önemlidir onlardan gitmeyeydi eiydi
Günaydın kızlar mutlu günler.
Ben hala 7.2 lerdeym kızlar benim kilo vermem durdu. Herkes de çok kilo verdin ne güzel oldun daha verme dur vs vs diyorlar yememe dikkat ediyorum ama hiç veremedim bu hafta76.9 olmayı çok istiyordum başaramadım
Hayırlısı artık.
Drydry konuyu okurken yakaladım seni nasılsın cnmm
hastayım hasta canım ister pasta
canım o kadar oldu mu yaHey maşallah
kız gögüs çok önemlidir onlardan gitmeyeydi eiydi
Günaydın kızlar mutlu günler.
Ben hala 7.2 lerdeym kızlar benim kilo vermem durdu. Herkes de çok kilo verdin ne güzel oldun daha verme dur vs vs diyorlar yememe dikkat ediyorum ama hiç veremedim bu hafta76.9 olmayı çok istiyordum başaramadım
Hayırlısı artık.
Drydry konuyu okurken yakaladım seni nasılsın cnmm
Oyy bebişim hala toparlanamadın mı sen
Drydry cnm ben senin neden yavaş kilo verdiğini şimdi daha iyi anlıyorum. Bende takılı kaldım demekki insan 7 lere düşünce epey bir süre takılıyor
günaydın kızlar
sabah sporumu yaptım kahvaltımı yaptım kızlar napıyor bakim dedim ve geldim.canım üzülme bende hala 58 e gelemedim bir ara 60-61 arası çakılı kalmıştım şimdi de 59.5 da çakılı kaldım benimde sinirim bozuluyor ama yapacak bir şey yok sabırla hedefime gelecem inşallahgögüs önemli evet zaten ondan moralim çok bozuldu 95 ken 85 bedene indim inşallah daha gitmez böyle kalır oradan gideceğine göbeğimden gideydi iyiydi gerçi her tarafımdan 7 cm gitmiş eşit gitmiş ama ben oradan o kadar gitmesini istemiyordum yarın tartı günü ve ben yine 59.5 da çakılı kalacam sanırım bu hafta hasta olmam bildirim açısından iyi olmadı
kız ben zaten 70 lerdeydim diyete başladığımda 70 lere düşmedim yani. inş ben 60 lara düşeyim de orada takılı kalayım bi süre ona da razıyım :)
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]tamam[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]löpcüğüm[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ben[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yapıveririm[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
şimcik arkadaşlar löpüm malum tablo yapamıyor benden rica etti tablo yapmamı
çok zor bir şey tablo yapmak ama sizler için zoru başaracağıma inanıyorum
yarın kilo bildirimlerinizi bana yaparsanız sizleri çook güzel bir tablo bekliyor olacak
oylarınızı bana verinpardon kilolarınızı bana bildirin
arkadaşlar işin şakası bi yana kabul ederseniz ben hazırlayabilirim tabloyu.
eğer kabul ederseniz yarın bana bildirimlerinizi yollayın ama bişey rica edicem sizden ben tabloya bir iki bilgi daha eklemek istiyorum.
diyete başlangıç tarihiniz
diyete başlangıç kilonuz
geçen haftaki kilonuz
bu haftaki kilonuz
kim ne kadar zamanda kaç kilo vermiş motive eder bizleri. diğer tabloda sadece en fazla son 4 haftadaki kilo verimi görünüyor toplamda kaç kilo vermiş görünmüyordu. böyle insan daha motive olur gibi geldi bana sizede uyarsa böyle bi tablo hazırlayayım.
haber bekliyorum sizlerden fıstıklar
tablo hazırlama aday adayı drydry
kilolarınızı bana bildirin hiç pişman olmayacaksınız
kilosunu bana bildirenleri yarımşar kilo eksik yazıcam
benim tabloma baktığınızda kendinizi daha zayıf hissedeceksiniz SÖZ veriyorum sevgili diyetdaşlarım
ay elim boşa çıkmış anlaşılan ben işime döneyim grşz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?