Kalori Arkadaşım

ben bu hafta ayni kalacagim sanirim.gunlerdir yatiyorum.beni bekle zaten daha fazla eksiye inme.

ahh cnm istesemde eksilemiyorum. Vucudum kıtlık dönemi geçiriyor sanrm 77 den henüz inemedim.
bu hafta için 76 ları görürüm diye ümit etmiştim ama malesef olmadı
Sen de yattığın yerde benden çok kilo verirsin çatlarım bak

geldim canım hedef haftaya cumaya kadar 56 hadi bakalım takip edemedm bu arada sen kaç oldun?

geldim canım hedef haftaya cumaya kadar 56 hadi bakalım takip edemedm bu arada sen kaç oldun?

cnm benm hoşgeldin dün pek ilgilenemedim sana da hoşgeldin diyemedim k.bakma

Az kaldı yamıklının gelmesine heyecanlımısın bakim :18::18::18::18::18:

Aramıza dönmen çok sevindirici bir daha ayrı düşmeyelim lütfen

hoşbuldum bebişim heyecan mı çooook fena hemde
evet buraya uğramayınca daha çok bırakıyom kendimi cuma stresi olmalı kesinlikle

kız 25 gün ne zaman geçti 8 gün kalmış şuan şok şok şok oldum

Bitti sayılır kızz

Cuma günü stresi konusunda haklısın ama oda kilo verince zevkli oluyor veremeyince insan yarış gibi hissedemiyor mesela ben bu hafta vermek istedim ama veremedim gerçi lavaboya çıkamamışım bir gayret edecem bugün yarın

bi gayret et kuzum sana güveniyorum
bende hala inanamıyorum

canım bende 59.200 ü gördüm ama tekrar 59.500 de çakılı kaldım hastayım birde bu hafta şişkinlik var vücudumda halsizlik de ama sporumu hiç ihmal etmiyorum her gün 40 dk ile 1 saat arası sporumu yapıyorumbugün mezura ile ölçülerimi aldım bakayım kaç cm incelmişim başladığım günden beri diye baya bir gitmiş kız her yerimden en çok da göğsümden tam 7 cm incelmişim acayip moralim bozuldu çok güzel göğüslerim vardı benim ya ufaldılar

bi gayret et kuzum sana güveniyorum
bende hala inanamıyorum

ayrıca 25 gün değil 167 gün geçti bebişim

canım o kadar oldu mu ya Hey maşallah

kız gögüs çok önemlidir onlardan gitmeyeydi eiydi

Günaydın kızlar mutlu günler.

Ben hala 7.2 lerdeym kızlar benim kilo vermem durdu. Herkes de çok kilo verdin ne güzel oldun daha verme dur vs vs diyorlar yememe dikkat ediyorum ama hiç veremedim bu hafta 76.9 olmayı çok istiyordum başaramadım
Hayırlısı artık.

Drydry konuyu okurken yakaladım seni nasılsın cnmm

hastayım hasta canım ister pasta

hastayım hasta canım ister pasta

Oyy bebişim hala toparlanamadın mı sen

Drydry cnm ben senin neden yavaş kilo verdiğini şimdi daha iyi anlıyorum. Bende takılı kaldım demekki insan 7 lere düşünce epey bir süre takılıyor

günaydın kızlar
sabah sporumu yaptım kahvaltımı yaptım kızlar napıyor bakim dedim ve geldim.canım üzülme bende hala 58 e gelemedim bir ara 60-61 arası çakılı kalmıştım şimdi de 59.5 da çakılı kaldım benimde sinirim bozuluyor ama yapacak bir şey yok sabırla hedefime gelecem inşallah gögüs önemli evet zaten ondan moralim çok bozuldu 95 ken 85 bedene indim inşallah daha gitmez böyle kalıroradan gideceğine göbeğimden gideydi iyiydi gerçi her tarafımdan 7 cm gitmiş eşit gitmiş ama ben oradan o kadar gitmesini istemiyordumyarın tartı günü ve ben yine 59.5 da çakılı kalacam sanırım bu hafta hasta olmam bildirim açısından iyi olmadı

Oyy bebişim hala toparlanamadın mı sen

Drydry cnm ben senin neden yavaş kilo verdiğini şimdi daha iyi anlıyorum. Bende takılı kaldım demekki insan 7 lere düşünce epey bir süre takılıyor

kız ben zaten 70 lerdeydim diyete başladığımda 70 lere düşmedim yani. inş ben 60 lara düşeyim de orada takılı kalayım bi süre ona da razıyım :)

ahh ahh sabretmeye devam yapacak birşşey yok.

kız ben zaten 70 lerdeydim diyete başladığımda 70 lere düşmedim yani. inş ben 60 lara düşeyim de orada takılı kalayım bi süre ona da razıyım :)

kız yarın tabloyu sen yapıvericen heaa
ben yapamıyom

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]tamam[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]löpcüğüm[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ben[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yapıveririm[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:

havanı sevsinler senin

şimcik arkadaşlar löpüm malum tablo yapamıyor benden rica etti tablo yapmamı

çok zor bir şey tablo yapmak ama sizler için zoru başaracağıma inanıyorum

yarın kilo bildirimlerinizi bana yaparsanız sizleri çook güzel bir tablo bekliyor olacak

oylarınızı bana verin pardon kilolarınızı bana bildirin

arkadaşlar işin şakası bi yana kabul ederseniz ben hazırlayabilirim tabloyu.

eğer kabul ederseniz yarın bana bildirimlerinizi yollayın ama bişey rica edicem sizden ben tabloya bir iki bilgi daha eklemek istiyorum.

diyete başlangıç tarihiniz
diyete başlangıç kilonuz
geçen haftaki kilonuz
bu haftaki kilonuz

kim ne kadar zamanda kaç kilo vermiş motive eder bizleri. diğer tabloda sadece en fazla son 4 haftadaki kilo verimi görünüyor toplamda kaç kilo vermiş görünmüyordu. böyle insan daha motive olur gibi geldi bana sizede uyarsa böyle bi tablo hazırlayayım.

haber bekliyorum sizlerden fıstıklar

tablo hazırlama aday adayı drydry

kilolarınızı bana bildirin hiç pişman olmayacaksınız

kilosunu bana bildirenleri yarımşar kilo eksik yazıcam

benim tabloma baktığınızda kendinizi daha zayıf hissedeceksiniz SÖZ veriyorum sevgili diyetdaşlarım

ay elim boşa çıkmış anlaşılan ben işime döneyim grşz

Kız yine güldürdün beniTamam canım benim için sakıncası yok siz loopdido ile anlaştıktan sonra bize ancak
istediğin bilgileri vermek düşerBen acayip heyecanlıyım yarın bildirim için ne de olsa geçen haftayla aynı kilom gr oynamadı Bakalım siz neler yapmışsınız bir hafta boyunca inşallah siz de bir gelişme vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…