spor yapıyorsun ve çok disiplinlisin sen incelmeyecen de ben mi incelecemcanım bende 59.200 ü gördüm ama tekrar 59.500 de çakılı kaldım hastayım birde bu hafta şişkinlik var vücudumda halsizlik de ama sporumu hiç ihmal etmiyorum her gün 40 dk ile 1 saat arası sporumu yapıyorumbugün mezura ile ölçülerimi aldım bakayım kaç cm incelmişim başladığım günden beri diye baya bir gitmiş kız her yerimden en çok da göğsümden tam 7 cm incelmişim acayip moralim bozuldu çok güzel göğüslerim vardı benim ya ufaldılar
canım o kadar oldu mu yaHey maşallah
QUOTE]
oldu bebişim oldu
kızlaaaar 1 haftam var ve 2 kilo vermeliyim napcam ben
spor yapıyorsun ve çok disiplinlisin sen incelmeyecen de ben mi incelecemşaka bi yana çok tebrik ediyorum seni
canım o kadar oldu mu yaHey maşallah
QUOTE]
oldu bebişim oldu
kızlaaaar 1 haftam var ve 2 kilo vermeliyim napcam ben
yemeyeceeeeeeeeeeeen
spor yapıyorsun ve çok disiplinlisin sen incelmeyecen de ben mi incelecemşaka bi yana çok tebrik ediyorum seni
yemeyeceeeeeeeeeeeen
evet bir hafta sıkmalıyım kendmi aferin bana ya 6 ay geçti son 1 haftaya sıkıştırdım yine
evet bir hafta sıkmalıyım kendmi aferin bana ya 6 ay geçti son 1 haftaya sıkıştırdım yine
evet cnm bu konuda çok başarılıyız bende aynı durumda olsam kesin bende son haftaya sıkıştırdım
evet cnm bu konuda çok başarılıyız bende aynı durumda olsam kesin bende son haftaya sıkıştırdım
cnm kilo bildirimi i yapıver unutma
yaptım kuzum b:18::18:
tablo istiyoruz tabloyu görmek istiyoruz tabloda tablo
orkidecik kaldı bildirim yapmayan bugün fazla spor yaptı sanırım sirkeli suyunuda içmiştir ohhh
orkide dün 59.5 im demiş 3 e kadar bildirim yapmazsa dünkü kilosunu yazıvericem
tabloyu hazırlayana hiç heyecan kalmıyor ama ya geçen hafta falan daha heycanlıydı benim için. şimdi biliyom ya kim 1. heycanı kalmadı benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?