Kalori Arkadaşım

bende geçen hafta hasta olmuştum 100 gr vermiştim

bende geçen hafta hasta olmuştum 100 gr vermiştim

yani koca hafta 100 gr veremedin mi demek istiyorsunherkesin bünyesi bir değil canım yarın görcem bakalım son durum ne Oysaki içinizde sporu hiç aksatmayan yediklerime dikkat eden benim ama son zamanlarda kilom aynı ya da 300-500 gram veriyorum şunun şurasında 1. kilo kaldı hedefime onu da zorla veriyorumhedefime ulaşsam da artık kilo korumaya başlasam

Son düzenleme:

yok kız inan öyle demek istemedim. bende senle aynı sorunu yaşadım geçen hafta demek istedim

ben spor yapmayı bıraktım çok kızıyorum kendime geri başlayacağım en kısa zamanda inşallah

yok kız inan öyle demek istemedim. bende senle aynı sorunu yaşadım geçen hafta demek istedim

ben spor yapmayı bıraktım çok kızıyorum kendime geri başlayacağım en kısa zamanda inşallah

Biliyorum canım takıldım sana ben Ama spor önemli aksatma bir an önce devam et sonra buruşursun bak

Beni 1 kilo eksik yazarsan bildiirm yaparım +

Seçim kampanyana bayıldım

Bu çok zor tabloyu hazırlamak istediğin için sana minnettarız

Öpüyorum cnm çok saol istediğin bilgileride seve seve veririm

sevgili diyetdaşlarım bugün burada çok önemli bir görevi yerine getirmek için toplanmış bulunuyoruz

görevimi layığıyla yerine getirebilmek için elimden geleni yapacağıma sizlerin önünde söz veriyorum

bildirimler tamamlandığında tabloyu piyasaya süreceğim

grşz fıstıklar...

Günaydın kızlar
Bu hafta öyle çoooooook kilo veremesemde çok şükür sabah tartıda gördüğüm rakam beni mutlu etti
Bakalım ilk 3 nasıl sıralanacak

Çoook heyecanlıyım ayol

kız geç sürme tabloyu piyasaya sabırsızlanıyorum

Gunaydinnnn kilomu bildirdiğim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kız geç sürme tabloyu piyasaya sabırsızlanıyorum

öncelikle bildirimini bana yaptığın için tşklerimi iletiyorum

tablonun piyasaya sürüm zamanını diyetdaşlarım belirleyecekler. onların bildirim hızlarına göre zaman ayarlanıp piyasaya sürüm işlemine başlanacaktır.

saat 11,45 - 13,30 arası öğlen arası olduğundan dükkan kapalıdır. o zamana kadar bildirimler tamamlanmadıysa öğleden sonraya sarkması muhtemeldir.

kamuoyuna duyrulur

Kızlar hejira yoğun onu göremedim dün , hilal acaba kötü mü oldu oda gelmemişti dün inş iyidir. İyileşmiştir.

kizlar gunaydin.bildirim yaptim. ama sondan birinci olurum sanirim. tam 1 haftadir yataktaydim.bugun kalktim kendimi super hissediyorum.onemli olann saglik.1 haftadir spor yapamadim.ama sonuctan memnunum

kizlar gunaydin.bildirim yaptim. ama sondan birinci olurum sanirim. tam 1 haftadir yataktaydim.bugun kalktim kendimi super hissediyorum.onemli olann saglik.1 haftadir spor yapamadim.ama sonuctan memnunum

ayy cnm iyileşmene çoooooooooooooook sevindm

benden çok kilo verip geçmedin beni inş

günaydın canım bi kaç eksik bilgin var onlarıda yollayıver de tabloda boş kalmasın oralar mesaj attım sana

Canim disaridayim ben mesajina da bakamadim
Ben hatirlamiom ama ne zaman başladığımı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…