- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Kız yine güldürdün beniTamam canım benim için sakıncası yok siz loopdido ile anlaştıktan sonra bize ancak
istediğin bilgileri vermek düşerBen acayip heyecanlıyım yarın bildirim için ne de olsa geçen haftayla aynı kilom gr oynamadı Bakalım siz neler yapmışsınız bir hafta boyunca inşallah siz de bir gelişme vardır
bende geçen hafta hasta olmuştum 100 gr vermiştim
yani koca hafta 100 gr veremedin mi demek istiyorsunherkesin bünyesi bir değil canım yarın görcem bakalım son durum ne Oysaki içinizde sporu hiç aksatmayan yediklerime dikkat eden benim ama son zamanlarda kilom aynı ya da 300-500 gram veriyorum şunun şurasında 1. kilo kaldı hedefime onu da zorla veriyorum hedefime ulaşsam da artık kilo korumaya başlasam
yok kız inan öyle demek istemedim. bende senle aynı sorunu yaşadım geçen hafta demek istedim
ben spor yapmayı bıraktım çok kızıyorum kendime geri başlayacağım en kısa zamanda inşallah
şimcik arkadaşlar löpüm malum tablo yapamıyor benden rica etti tablo yapmamı
çok zor bir şey tablo yapmak ama sizler için zoru başaracağıma inanıyorum
yarın kilo bildirimlerinizi bana yaparsanız sizleri çook güzel bir tablo bekliyor olacak
oylarınızı bana verinpardon kilolarınızı bana bildirin
arkadaşlar işin şakası bi yana kabul ederseniz ben hazırlayabilirim tabloyu.
eğer kabul ederseniz yarın bana bildirimlerinizi yollayın ama bişey rica edicem sizden ben tabloya bir iki bilgi daha eklemek istiyorum.
diyete başlangıç tarihiniz
diyete başlangıç kilonuz
geçen haftaki kilonuz
bu haftaki kilonuz
kim ne kadar zamanda kaç kilo vermiş motive eder bizleri. diğer tabloda sadece en fazla son 4 haftadaki kilo verimi görünüyor toplamda kaç kilo vermiş görünmüyordu. böyle insan daha motive olur gibi geldi bana sizede uyarsa böyle bi tablo hazırlayayım.
haber bekliyorum sizlerden fıstıklar
tablo hazırlama aday adayı drydry
kilolarınızı bana bildirin hiç pişman olmayacaksınız
kilosunu bana bildirenleri yarımşar kilo eksik yazıcam
benim tabloma baktığınızda kendinizi daha zayıf hissedeceksiniz SÖZ veriyorum sevgili diyetdaşlarım
ay elim boşa çıkmış anlaşılan ben işime döneyim grşz
sevgili diyetdaşlarım bugün burada çok önemli bir görevi yerine getirmek için toplanmış bulunuyoruz
görevimi layığıyla yerine getirebilmek için elimden geleni yapacağıma sizlerin önünde söz veriyorum
bildirimler tamamlandığında tabloyu piyasaya süreceğim
grşz fıstıklar...
Gunaydinnnn kilomu bildirdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız geç sürme tabloyu piyasaya sabırsızlanıyorum
Gunaydinnnn kilomu bildirdiğim
Gunaydinnnn kilomu bildirdiğim
kizlar gunaydin.bildirim yaptim. ama sondan birinci olurum sanirim.tam 1 haftadir yataktaydim.bugun kalktim kendimi super hissediyorum.onemli olann saglik.1 haftadir spor yapamadim.ama sonuctan memnunum
günaydın canım bi kaç eksik bilgin var onlarıda yollayıver de tabloda boş kalmasın oralarmesaj attım sana
ayy cnm iyileşmene çoooooooooooooook sevindm
benden çok kilo verip geçmedin beni inş
yok canim seni gecmedim.bu hafta ben artiya cikmadigim icin memnunum. yiyip yattim hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?