Hoşgeldin HandeArkadaşlar , merhaba . Ben 66 kilodan 60 a düşmek istiyorum. Daha önce isveç yaptım ve kendi çapımda yaptığım diyet ve sporla 5 kg verdim.Şimdi de biraz kalori sayayım diyorum. Ben de aranıza katılabilir miyim :)
Sonuçlar açıklanalı çok oldu bebişim, ne iyi ne kötü diyebilirim. 7-8 haziranda finaller var, çalışmaya başlamadım henüz.Günaydın cnm. Ne var ne yok. İşlerden rahatlamana sevindm. Senin sınavların nasıl geçti sonuçları belli oldu mu?
Hoşgeldin cnm. Benm için bir sakıncası yok tabiki katılabilirsin aramıza :) kaç günde 5 kilo verdin bakayım. :26::26:
benim bu haftaki durumum çok kötü moralim bozuk hiç diyetteymişim gibi davranmadım çok sinirliyim kendime ondan yazmıyorum fazla. yarın bile tartılasım yok hiç
Arkadaşlar , merhaba . Ben 66 kilodan 60 a düşmek istiyorum. Daha önce isveç yaptım ve kendi çapımda yaptığım diyet ve sporla 5 kg verdim.Şimdi de biraz kalori sayayım diyorum. Ben de aranıza katılabilir miyim :)
gunaydin kizlar.bildirim yaptim. az sonra kahvaltiya misafirim geliyor.aksama kadar bendeler.bildirim sonuclarini ancak aksam gorurum.
günaydın kızlar
Kilo bildirimimi yaptım.Bu hafta herkes sallandı gibi geldi ama hadi bakalım hayırlısı tablo açıklanınca görecez. Sabah sporumu yaptım şimdi duş ve kahvaltı zamanıAramıza hoş geldin handecim doğru adrestesin gerçi biz biraz saldık bu aralar ama bırakmıyoruz.Önemli olan zaten bırakmamak hepimiz zaman zaman kaçamak yapıyoruz ama yaptık diye de kendimizi bırakmıyoruz ertesi gün kaldığımız yerden devam ediyoruz.Umarım sende istediğin 6 kiloyu en kısa zamanda verirsin.
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]diyet başlangıç tarihi[/td]
[td]diyet başlangıç kilosu[/td]
[td]09.05.2014 kilosu[/td]
[td]16.05.2014 kilosu[/td]
[td]23.05.2014 kilosu[/td]
[td]30.05.2014 kilosu[/td]
[td]06.06.2014 kilosu[/td]
[td]son haftadaki kilo değişimi[/td]
[td]sıralama[/td]
[td]ödüllendirme- cezalandırma[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sinekim[/td]
[td]09.12.2013[/td]
[td]95[/td]
[td]73.8[/td]
[td]73.3[/td]
[td]73.7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]+0.4 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]drydry[/td]
[td]21.02.2014[/td]
[td]79.2[/td]
[td]72.8[/td]
[td]71.9[/td]
[td]72.8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]+0.9kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]melinda[/td]
[td]15.01.2014[/td]
[td]55.3[/td]
[td]53.0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hilal[/td]
[td]10.02.2014[/td]
[td]86.9[/td]
[td]75.3[/td]
[td]74[/td]
[td]72.1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]- 1.9 kg[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hejira[/td]
[td]03.01.2014[/td]
[td]61.7[/td]
[td]53.6[/td]
[td]53.5[/td]
[td]53.8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]+0.3kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide[/td]
[td]06.01.2014[/td]
[td]68.4[/td]
[td]60.0[/td]
[td]59.0[/td]
[td]59.0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]0 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
hilalciğim çok tebrik ediyorum süper kilo vermişsin maşallah şok oldum valla
bu hafta 2. ve 3. yok malesef sıralama yapmadım. yapsaydım iş kim daha az kilo aldıya dönecekti valla baksanıza tabloya
bu hafta herkes sıkı bi diyete girecek bunun acısını çıkartacağız ona göre reziller tablosu görmek istemiyorum bi daha
tabloyu hazırlayasım bile gelmedi vallahi
Hilalciğimi tebrik ederim, çok güzel atmış üstünden yükleri
Orkideciğimi de tebrik ederim, en azından kilo almamış
Diğerlerimiz rezil olmuşuz
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]diyet başlangıç tarihi[/td]
[td]diyet başlangıç kilosu[/td]
[td]09.05.2014 kilosu[/td]
[td]16.05.2014 kilosu[/td]
[td]23.05.2014 kilosu[/td]
[td]30.05.2014 kilosu[/td]
[td]06.06.2014 kilosu[/td]
[td]son haftadaki kilo değişimi[/td]
[td]sıralama[/td]
[td]ödüllendirme- cezalandırma[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sinekim[/td]
[td]09.12.2013[/td]
[td]95[/td]
[td]73.8[/td]
[td]73.3[/td]
[td]73.7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]+0.4 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]drydry[/td]
[td]21.02.2014[/td]
[td]79.2[/td]
[td]72.8[/td]
[td]71.9[/td]
[td]72.8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]+0.9kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]melinda[/td]
[td]15.01.2014[/td]
[td]55.3[/td]
[td]53.0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hilal[/td]
[td]10.02.2014[/td]
[td]86.9[/td]
[td]75.3[/td]
[td]74[/td]
[td]72.1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]- 1.9 kg[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hejira[/td]
[td]03.01.2014[/td]
[td]61.7[/td]
[td]53.6[/td]
[td]53.5[/td]
[td]53.8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]+0.3kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide[/td]
[td]06.01.2014[/td]
[td]68.4[/td]
[td]60.0[/td]
[td]59.0[/td]
[td]59.0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]0 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Hilal 1 haftada 1.9 kilo nasıl verdin bakim
canim 4 gun sonra gidiyorum biliyorsun.bu hafta bu sonucu bekliyordum cunku cok dikkat ettim.ve sabah leslie3mil aksamda 1 saat callanetics yaptim.ve evin tum halilarini balkonda silip kaldirdim bunu esimle yaptik ama kan ter icinde kaldim.yani kisacasi bu hafta her zamankinden fazla hareket ettim.istahimda kapaliydi tatil heyecaniyla.gecen haftada ben seni kiskanmistim
canm benm süpersin. Gerçekten tebrikler. İnş. mayıs sonu dediğin gibi 70 i devirip 69 a gelecen umarm bende düzelirim
senin adına sevindm kendi adıma içerlenip üzüldmtembel tenekemiyim ben yaa
Günaydın cnm. Ne var ne yok. İşlerden rahatlamana sevindm. Senin sınavların nasıl geçti sonuçları belli oldu mu?
Hoşgeldin cnm. Benm için bir sakıncası yok tabiki katılabilirsin aramıza :) kaç günde 5 kilo verdin bakayım. :26::26:
Yok canım ne tembel. Sende az değilsin yani.☺bu arada çok mutluyum yaaa.hani telefonun bozuldu ya tamir gelince bi türlü eskisi gibi değildi. Eşim dün Akşam büyük bi süpriz yapıp yeni telefon almış. 😄😄😄😄
günaydın kızlar
Tabloya dün bakamamıştım görünce tam bir şok oldumsadece 1.var hilali 1.bekliyordum ama az da olsa başka veren vardır diye düşünüyordum.Ne oldu bize böyle kızlar resmen dökülmüşüz hepimiz ben rahatsızlıktan sonra toparlayamadım kendimi bir türlü diyet moduna geçemiyorum spor yapmasam emin olun bende artı da olurdum kızlar sizden farkım sporu bırakmıyorum.yoksa bu yemeyle kesin alırdım kilo kendi adıma irademe sahip olamıyorum artık özellikle çikolata konusunda beni mahveden o sanki diyetteyken kan şekerim düştü sürekli tatlı yiyesim var Ne yapacam bilmiyorum.....
Merhaba sinoki :) 5 kiloyu 2.5 ayda verdim . son haftada isveç yaptım o 1.5 kilo verdirdi.
Selam kizlar carsamba gunu biz neti kapatiyoruz 2 ay turkiyede olacagimjz icin.turkuyeye gidince oradan devam ederim ins.hepinizii opuyorum.iyi kilo vermeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?