Kalori Arkadaşım

Hoşgeldin Hande
Bizim de taze kana ihtiyacımız vardı, geldiğin iyi oldu.
Sonuçlar açıklanalı çok oldu bebişim, ne iyi ne kötü diyebilirim. 7-8 haziranda finaller var, çalışmaya başlamadım henüz.
benim bu haftaki durumum çok kötü moralim bozuk hiç diyetteymişim gibi davranmadım çok sinirliyim kendime ondan yazmıyorum fazla. yarın bile tartılasım yok hiç

Benim durumumda berbat kuşum, 1 kilo aldım

günaydın kızlar

Kilo bildirimimi yaptım.Bu hafta herkes sallandı gibi geldi ama hadi bakalım hayırlısı tablo açıklanınca görecez. Sabah sporumu yaptım şimdi duş ve kahvaltı zamanı Aramıza hoş geldin handecim doğru adrestesin gerçi biz biraz saldık bu aralar ama bırakmıyoruz.Önemli olan zaten bırakmamak hepimiz zaman zaman kaçamak yapıyoruz ama yaptık diye de kendimizi bırakmıyoruz ertesi gün kaldığımız yerden devam ediyoruz.Umarım sende istediğin 6 kiloyu en kısa zamanda verirsin.

gunaydin kizlar.bildirim yaptim. az sonra kahvaltiya misafirim geliyor.aksama kadar bendeler.bildirim sonuclarini ancak aksam gorurum.

Günaydın canlar. Bu hafta ben yerlerdeyimde sizi bilmiyorum. İnş önümüzdeki hafta daha iyi olurum

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]diyet başlangıç tarihi[/td]
[td]diyet başlangıç kilosu[/td]
[td]09.05.2014 kilosu[/td]
[td]16.05.2014 kilosu[/td]
[td]23.05.2014 kilosu[/td]
[td]30.05.2014 kilosu[/td]
[td]06.06.2014 kilosu[/td]
[td]son haftadaki kilo değişimi[/td]
[td]sıralama[/td]
[td]ödüllendirme- cezalandırma[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sinekim[/td]
[td]09.12.2013[/td]
[td]95[/td]
[td]73.8[/td]
[td]73.3[/td]
[td]73.7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]+0.4 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]drydry[/td]
[td]21.02.2014[/td]
[td]79.2[/td]
[td]72.8[/td]
[td]71.9[/td]
[td]72.8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]+0.9kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]melinda[/td]
[td]15.01.2014[/td]
[td]55.3[/td]
[td]53.0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hilal[/td]
[td]10.02.2014[/td]
[td]86.9[/td]
[td]75.3[/td]
[td]74[/td]
[td]72.1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]- 1.9 kg[/td]
[td]1[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hejira[/td]
[td]03.01.2014[/td]
[td]61.7[/td]
[td]53.6[/td]
[td]53.5[/td]
[td]53.8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]+0.3kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide[/td]
[td]06.01.2014[/td]
[td]68.4[/td]
[td]60.0[/td]
[td]59.0[/td]
[td]59.0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]0 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

hilalciğim çok tebrik ediyorum süper kilo vermişsin maşallah şok oldum valla

bu hafta 2. ve 3. yok malesef sıralama yapmadım. yapsaydım iş kim daha az kilo aldıya dönecekti valla baksanıza tabloya

bu hafta herkes sıkı bi diyete girecek bunun acısını çıkartacağız ona göre reziller tablosu görmek istemiyorum bi daha

tabloyu hazırlayasım bile gelmedi vallahi

Hilalciğimi tebrik ederim, çok güzel atmış üstünden yükleri
Orkideciğimi de tebrik ederim, en azından kilo almamış

Diğerlerimiz rezil olmuşuz

Bu nasıl bir tablo böyle kilo vermeye mi almayamı çalışıyoz anlayamadım. Hilalciğim bizim hepimizin yerine kilo vermiş maşallah Açıkcası çok kıskandım şok oldum kilodaşım beni açık ara farkla geçmiş Ona maşallah bana bir dahaki sefere inş

Orkideciğim seni bende tebrik ederim kilo almamışsın maşallah

Hilalciğimi tebrik ederim, çok güzel atmış üstünden yükleri
Orkideciğimi de tebrik ederim, en azından kilo almamış

Diğerlerimiz rezil olmuşuz

size katılıyorum kızlar. Rezil olmuşuz hemde ne rezil

Hilal 1 haftada 1.9 kilo nasıl verdin bakim

Hilal 1 haftada 1.9 kilo nasıl verdin bakim

canim 4 gun sonra gidiyorum biliyorsun.bu hafta bu sonucu bekliyordum cunku cok dikkat ettim.ve sabah leslie3mil aksamda 1 saat callanetics yaptim.ve evin tum halilarini balkonda silip kaldirdim bunu esimle yaptik ama kan ter icinde kaldim.yani kisacasi bu hafta her zamankinden fazla hareket ettim.istahimda kapaliydi tatil heyecaniyla. gecen haftada ben seni kiskanmistim

canm benm süpersin. Gerçekten tebrikler. İnş. mayıs sonu dediğin gibi 70 i devirip 69 a gelecen umarm bende düzelirim

senin adına sevindm kendi adıma içerlenip üzüldm tembel tenekemiyim ben yaa

canm benm süpersin. Gerçekten tebrikler. İnş. mayıs sonu dediğin gibi 70 i devirip 69 a gelecen umarm bende düzelirim

senin adına sevindm kendi adıma içerlenip üzüldm tembel tenekemiyim ben yaa

Yok canım ne tembel. Sende az değilsin yani.☺bu arada çok mutluyum yaaa.hani telefonun bozuldu ya tamir gelince bi türlü eskisi gibi değildi. Eşim dün Akşam büyük bi süpriz yapıp yeni telefon almış. 😄😄😄😄

günaydın kızlar

Tabloya dün bakamamıştım görünce tam bir şok oldum sadece 1.var hilali 1.bekliyordum ama az da olsa başka veren vardır diye düşünüyordum.Ne oldu bize böyle kızlar resmen dökülmüşüz hepimiz ben rahatsızlıktan sonra toparlayamadım kendimi bir türlü diyet moduna geçemiyorum spor yapmasam emin olun bende artı da olurdum kızlar sizden farkım sporu bırakmıyorum.yoksa bu yemeyle kesin alırdım kilo kendi adıma irademe sahip olamıyorum artık özellikle çikolata konusunda beni mahveden o sanki diyetteyken kan şekerim düştü sürekli tatlı yiyesim varNe yapacam bilmiyorum.....

Merhaba sinoki :) 5 kiloyu 2.5 ayda verdim . son haftada isveç yaptım o 1.5 kilo verdirdi.

Selam kizlar carsamba gunu biz neti kapatiyoruz 2 ay turkiyede olacagimjz icin.turkuyeye gidince oradan devam ederim ins.hepinizii opuyorum.iyi kilo vermeler.

oo güle güle kullan canm Türkiye ye gelirken hem zayıf he yeni telefonlu olacan hadi yine iyisin

ayy cnm seni en iyi ben anlarım. Bende bu çikolatadan kendimi alamıyorum. Bir tadımlık alayım diyorum neredeyse 3 koca yemek kaşığı yedikten sonra zoraki bırakıyorum
Ne olacak böyle bende bilmiyorum

Merhaba sinoki :) 5 kiloyu 2.5 ayda verdim . son haftada isveç yaptım o 1.5 kilo verdirdi.

2.5 ayda güzel kilo vermişsin cnm tebrikler. isveç diyetini nasıl yaptın. Verdiğin kiloyu sonra almadın değil mi?

Selam kizlar carsamba gunu biz neti kapatiyoruz 2 ay turkiyede olacagimjz icin.turkuyeye gidince oradan devam ederim ins.hepinizii opuyorum.iyi kilo vermeler.

Çarşambaya kadar gelemeyeceksin sanırım cnm. Şimdiden hayırlı yolculuklar. 2 ay koskoca bir tatil seni bekliyor. Mükemmel... İnş çooook güzel geçer.

Günaydın kızlar nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…