500 kalori yaktım geldim
Ayy ne güzel ben en fazla yarım saat yapabiliyorum sonra belim acıyo yanaklarım kızarıyo ve ölüyormuş gibi hissediyorum
Sana çok özendim kız
ilk başta bende öyleydim ama yarım saat 45 dk yavaş yavaş yükselttim uyumadan önce de karın bel hareketleri yaparım tamamdır
kız nasıl o kadar yaktın çabuk banada söyle500 kalori yaktım geldim
Ayy ne güzel ben en fazla yarım saat yapabiliyorum sonra belim acıyo yanaklarım kızarıyo ve ölüyormuş gibi hissediyorum
melekciğim bendensin gel yanıma
ohh ne güzel darısı başıma basenlerim çok ya onlar gitseydi iyiydi :44:
kız nasıl o kadar yaktın çabuk banada söyleçildireceğimmmmm
leslie 5 mil canım 500 kalori yaktırıyor diye biliyorum :111:
olmayacak şey değil melekciğim diyet+spor devam et yeter ki istikrarlı ol gör bak ne güzel oluyor
diyette istikrarlıyım ama spor bitiriyo beni ya ama inşallah o da olacak olmayacak şey değil kız akşam bende 1 mil yapacamseninkini yanında bi hiç ama
cimcime çok kıskandım seni akşama 5 mil yapacağım76 dakika
düşündükçe cayasım geliyor
olsun hiç yoktan iyidir bugün 1 mil olur artar da artar sonra
hiç üşenmem hiçhele ki birde inceldiğini görüyorum ya mutlu oluyorum
merhaba hoşgeldinaynı kilodaymışız hedefine de 3 kilo var ama bence 55 kilo olduğun zaman daha da azaltırsın bende 54 falana olsam yeter diyordum şu anda hedef 52 boyun kaç? ben fittingoyu kullanıyorum
cimcime çok kıskandım seni akşama 5 mil yapacağım76 dakika
düşündükçe cayasım geliyor
benim boyum 1.55kesinlikle öyle 55 olunca daha çok incelmek isticem
canım ne yap biliyo musun ben dizi falan hiç izlemem ama spor yaparken vakit geçsin diye çalıkuşunu izliyorum açıyorum leslie yi de açıyorum küçültüp sağ alta alıyorum vakit daha kolay geçiyor tv açıp da yapabilirsin yokda diğer türlü çok sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?