Kalori Arkadaşım

oo konuşmuşsunuz bir dünya okuyum gülmekten bayıldım

Ayy ne güzel ben en fazla yarım saat yapabiliyorum sonra belim acıyo yanaklarım kızarıyo ve ölüyormuş gibi hissediyorum

Sana çok özendim kız

ilk başta bende öyleydim ama yarım saat 45 dk yavaş yavaş yükselttim uyumadan önce de karın bel hareketleri yaparım tamamdır

olmayacak şey değil melekciğim diyet+spor devam et yeter ki istikrarlı ol gör bak ne güzel oluyor

diyette istikrarlıyım ama spor bitiriyo beni ya ama inşallah o da olacak olmayacak şey değil kız akşam bende 1 mil yapacam seninkini yanında bi hiç ama

cimcime çok kıskandım seni akşama 5 mil yapacağım 76 dakika
düşündükçe cayasım geliyor

benim boyum 1.55 kesinlikle öyle 55 olunca daha çok incelmek isticem

cimcime çok kıskandım seni akşama 5 mil yapacağım 76 dakika
düşündükçe cayasım geliyor

canım ne yap biliyo musun ben dizi falan hiç izlemem ama spor yaparken vakit geçsin diye çalıkuşunu izliyorum açıyorum leslie yi de açıyorum küçültüp sağ alta alıyorum vakit daha kolay geçiyor tv açıp da yapabilirsin yokda diğer türlü çok sıkılıyorum

kızlar ben şimdilik gidiyorum. 5 mili yapayım bir sürü işim var onları yapayım eğer çapalayacak halim kalırsa yazarım. görüşürüz

ayy rabia mesai saati bitiyo araya haftasonu giriyo yoksun dimi

Bende öyle yapıyom dün zengin kız fakir oğlanı izledim devamınıda bu akşam izleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…