Kalori Arkadaşım

merhabalar 2 gündür bütün yazılarını okudum ve sizinle bu yola girmeye karar verdim ama ben hiç kalori diyeti yapmadım nasıl yapılırda bilmiyorum açıkçası :2::2: siz hangi siteden takip ediyorsunuz ve neyin kaç kalori olduğuna yemeden önce bakıp ona göre mi yiyorsunuz ? k.bakmayın ilk başlarda biraz sorum olabilir ama sonra bende alışıcam :)) kilom 58 ve 25 yaşındayım 55 kilo olsam çok iyi olur

Aramıza hoşgeldin canım
Ben genelde önce kaloriye bakıp sonra ne yiyeceğime karar veriyorum. Nedenide çok kalorili ise vazgeçerim diye Birde az yemeye akşamları yememeye dikkat ediyorum . özelden yazarım canım hangi siteyi kullandığımızı

hoşbulduk canım tamam çok teşekkür ederim gene kafama takılan şeyleri sorarım fırsat buldukçada aranızdayım

Loopdidocuğumun sayesinde siteyi buldum ve üye oldum ama benim uyacağım kalori ne sizce kızlar Bazal Metabolizma : 1378 kcal/gün
Toplam Kalori İhtiyacı (Bazal Metabolizma+Yaşam Tarzı) : 1722 kcal/gün

Dabidap sen zayifmissin bak seni doveriz haaa. Bi ustune otururuz pestilin cikar :)))))))) hosgeldin canim aramiza

Bu arada bugunki menumu yazayim

Sabah: yogurtlu havuc bikac kasik.
Bikac salam kuru kaysi(kabizlimi gidersin diye)
Ara: kizima hasladigim karnibahardan yedim bi parca
Oglen:bi bardak cay icdim
Bugun cok sacma olmus yediklerim is yapdim ondan heralde

Ara: karnibahar yicem yine bikac parca
Aksam: tavuk patates surcem.firina.
Muhtemelen sadece tavuklari yerim. Ve salata.

Hoş geldinn aramızaaaaaaaa

Merhaba hadi tanışalım ben melek gerçi sayfanın başında görmüşsündür 23 yaşındayım ve kpss canavarıyım iyi kilon azmış

ama yine de inşallah istediğin kiloya gelirsin biz 20 kilo vermeye çalıştığımız için senin ki az göründü gözümüze ama yine de insan

kendi istediği kiloda olmak istiyo ister 3 kilo ister 20 kilo sonuçta hepimizin amacı fıstık gibi sağlıklı olmak Sen neler

yapıyorsun

merhaba canım ben kamuda çalışıyorum..valla 3 kilo diye yola çıktım ama daha fazlasındanda zarar gelmez :)) hepiniz aynı kalori sitesini mi kullanıyorsunuz

ayy pek yoruldum evi temizledimhaftasonu annem tutamıyo yapıyor sonrada yoruluyor bütün haftasonu da temizlikle bitmiş oluyo

kıyamıyom ona canım benim Görmemişler gibi ablamla annemi arayıp kilomu söyledim ayy ama ama gerçekten de görmemişim

böyle kilo vermeyi siz neler yaptınız bugün bakim?

ben bugün başka bir şok rejimdeyim artık yarın yada pazartesi başlarım birde regl dönemindeyim bunun bir zararı varmıdır ki yoksa eğer yarın başlarım

merhaba canım ben kamuda çalışıyorum..valla 3 kilo diye yola çıktım ama daha fazlasındanda zarar gelmez :)) hepiniz aynı kalori sitesini mi kullanıyorsunuz

yo canım öyle bi kuralımız yok herkes istediği siteyi kullanıyor ama bende diyet arkadaşımdayım orası rahat geliyo bide orada başladım

orda devam etmek istedim öyle sende alışırsın çok kolay bi gelir artık herşeyin kalorisine bakarsın ve aklın fikrin kalori olur Kalorisi

fazla şeyler yerken vicdanın sızlar boğazına dizilir ben bu sayede kilo veriyorum canım ya az yiyorum yada kalorisi az şeylerden

yiyorum

ben bugün başka bir şok rejimdeyim artık yarın yada pazartesi başlarım birde regl dönemindeyim bunun bir zararı varmıdır ki yoksa eğer yarın başlarım

Herhangi bir zararı yok canım benim bildiğim sadece tatlı krizlerini aşmaman gerekiyor

kız üşenmeden nasıl ölçüyon bayada incelme varmış maşallah diyeyim

canikom bendede göbek var oyumuşak pofidik gibide diğer kalçalarım serttir yani yağlanmadan olsa gerek
hiç üşenmem hiç hele ki birde inceldiğini görüyorum ya mutlu oluyorum

merhaba hoşgeldin aynı kilodaymışız hedefine de 3 kilo var ama bence 55 kilo olduğun zaman daha da azaltırsın bende 54 falana olsam yeter diyordum şu anda hedef 52 boyun kaç? ben fittingoyu kullanıyorum

anladım canım yok yok sabrederim sanada sorayım yemeden önce mi hesaplıyorsun kalorilerini sonradan mı yiyorsun ?

canım zaten belli bir müddet sonra bir çok besinin kalorisini ezberliyorsun artık ama çoğu zaman bakıyorum çünkü bilmediğimiz bir çok

şey çok kalorili... onun dışında artık yağlı yemekler falan yemiyorum zaten ama bakıp yersen daha iyi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…