Gunaydin kizlar kandilinz kutlu olsun. Bugun eltimlere gitcez. Dolmalar hamur isleri felan var menüde. Cok kacirmam ins. Kilom sabah 87.6geldi . Bugun.bir hafta oldu tam.91dim. Guzel gidiyorum dimi. Optum iyi gunler
Diyetarkadasim leslie nin kalorisini nereden bulucam kızlar yardımcı olur musunuz???
Canım 3 mili 300 kalori ben onu yürüyüş diye ekliyorum 1 mili yüksek tempoda 15 dk kaydediyorum
2mil deyim ben canım o zaman yüksek tempoda yarım saat yazsam olur
olur tabikide canım az olsun fazla olmasın çünkü sonra oradaki kilo takibi önde gidiyo
K8zlar napiyonuz
hayırlı akşamlarrrrcanım evimizde bayram telaşı var annem güzel yemekler yapıyor tatlılar yapıyor bende Efendimiz (sav) için
sütlü irmik topları yaptım inşallah çoook güzel olmuştur bakalım bugün orucum hiç acıkmadım galiba bünyem pek alıştı aç kalmaya
akşam burda yokum camiye gidecez giremem hepinizi çoook çooook öpüyorum muccuklar muccuklarrrrrr
Şimdiden menümü yazayım
Sahur= 1 bardak süt+ 1 haşlanmış yumurta+ 1,5 kepekli ekmek+yarım kibrit kutusu labne + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli
İftar=1 porsiyon lahana sarması+ 1 kase tarhana çorbası+ belki 1 tane irmik topu yerim
İşte bu kadar tekrardan muccukkklarrrrrrrr
Allah kabul etsin canım orucunuda dualarınıda inşallah bizleri unutmamışsındır.
Canım birde sorum olacak 1 porsiyon ne kadar olacak mesele lahana sarmasında fln bunlara biryerden bakıyormuyuz???
Amin amin aminCanım açıkçası bir yerden bakmıyorum göz kararı insafıma kalmaş dışarıdaki porsiyonları göz önüne getirerek karar verebilirsin zaten 1 porsiyon yemekle hiçbir zaman doymuyorsun ordan 1 porsiyon olduğunu anlarsın canım pilavı kaşık hesabı hesaplaya bilirsin sarmaları da tane hesabı hesaplaya bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?