Kalori Arkadaşım

ayy çok zekice bende hakan dede tarih videosunu açıp yapayım bari boş geçmemiş olur teşekkürler fikir süper

benim uyacağım kalori ne sizce kızlar Bazal Metabolizma : 1378 kcal/gün
Toplam Kalori İhtiyacı (Bazal Metabolizma+Yaşam Tarzı) : 1722 kcal/gün

dabidap canım 6. sayfada leslie videoları var bakabilirsin

Kizlar hepinize gunaydin. Dün gece 02.30 gibi yattigim için size denemedim. Leslie 5 mil yaptım canım çıktı çok fena yoruldum buda şişman olmanın bir diğer zarari sonra mutfağa girdim 2 tepsi şu böreği açtım :)1 tepsisi pişir dim suan 2. Tepsi pisiyor:) bu aksam söz var oraya gideceğim bu hazırlık ondan. Ha birde yaş pasta yaptım. Ins hepsi güzel olmuştur. Bunca şey önümde dururken ben yumurta haşlama yapıyorum inş. Aksama fazla kaçırma m bu arada kilim 88.50 :)

günaydın kızlar
nasıl gidiyor diyet keyifler nasıl? loopdido senin işin çok zor akşama umarım kaçırmazsın fazla ama çok yemek istersen 6 da ye gece bırakma ve nefsini köreltecek kadar ye ki yediklerini biraz yakabilesin geç saate bırakırsan işin daha da zor olur karar seenin
kızlar mümkün olduğunca yemeğinizi akşam 6.dan 7 den sonraya bırakmayın zayıflama da bu çok önemli......

Canlar im inş azıcık yiyeceğim gözüm kalanları peşi më alıp yarın yiyeceğim. Önümde koskoca şu böreği bense onu değil nohut haşlama ve yoğurt yiyorum. Orada bak ya

Günaydın kızlarrrr ben daha kahvaltı yapmadım ama dikkat ederek ilk kalori gününe bismillah dedim Allah hiçbirimizi utandırmasın an itibari ile kilom 57.7

sabah yediğimi yazayım 1 tane mercimekli börek (sigara böreğinden biraz büyük ama kalorisini bulamadım) 1 tane kibrit kutusu peynir 4 zeytin...hayatta doymam diyordum ama doydum şimdide bitki çayımı içicem

Benim bugunku menumde soyle

Sabah: ispanakli yumurta. Peynir. Bi bardak cay
Ara: biraz findik
Oglen: bi parca biftek . Yogurt
Ara:hicbisey
Aksam: salata . Yanina bilmiyorum henuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…