canım ne yap biliyo musun ben dizi falan hiç izlemem ama spor yaparken vakit geçsin diye çalıkuşunu izliyorum açıyorum leslie yi de açıyorum küçültüp sağ alta alıyorum vakit daha kolay geçiyor tv açıp da yapabilirsin yokda diğer türlü çok sıkılıyorum
kızlar ben şimdilik gidiyorum. 5 mili yapayım bir sürü işim var onları yapayım eğer çapalayacak halim kalırsa yazarım.görüşürüz
kız nasıl o kadar yaktın çabuk banada söyleçildireceğimmmmm
Ayy ne güzel ben en fazla yarım saat yapabiliyorum sonra belim acıyo yanaklarım kızarıyo ve ölüyormuş gibi hissediyorum
melekciğim bendensin gel yanıma
kızlar hepiniz o kadar tatlısınız ki :) ama bu spor nasıl yapılıyor ben 8 dakikalık olanlardan yapıyorum leslie nerden bulabilirim ilk başlangıcını..olmayacak şey değil melekciğim diyet+spor devam et yeter ki istikrarlı ol gör bak ne güzel oluyor
yarışalım mıı
canım eminim sen beni geçersin ama tamam en azından destek oluruz senin kilon yaşın ve boyun kaç
o zaman 5 mil bekliyorum bugün senden canımBende öyle yapıyom dün zengin kız fakir oğlanı izledimdevamınıda bu akşam izleyeceğim
ayy çok zekice bende hakan dede tarih videosunu açıp yapayım bari boş geçmemiş olur teşekkürler fikir süper
kız nasıl o kadar yaktın çabuk banada söyleçildireceğimmmmm
kızlar hepiniz o kadar tatlısınız ki :) ama bu spor nasıl yapılıyor ben 8 dakikalık olanlardan yapıyorum leslie nerden bulabilirim ilk başlangıcını..
canım eminim sen beni geçersin ama tamam en azından destek oluruz senin kilon yaşın ve boyun kaç
olsun canım maksat biraz eğlence olsun biraz rkabet olsun
24 yaşındayım 58 kilo boy 1.62
benim uyacağım kalori ne sizce kızlar Bazal Metabolizma : 1378 kcal/gün
Toplam Kalori İhtiyacı (Bazal Metabolizma+Yaşam Tarzı) : 1722 kcal/gün
olsun canım maksat biraz eğlence olsun biraz rkabet olsun
24 yaşındayım 58 kilo boy 1.62
senin gene boyun var bende oda yokspor olarak ne yapıyorsunuz
ben topla kalori ihtiyacı üzerinden hesaplanıyor diye biliyorum :26:
senin gene boyun var bende oda yokspor olarak ne yapıyorsunuz
leslie yapıyorum bölgesel videolar var onları yapıyorum canım
dabidap canım 6. sayfada leslie videoları var bakabilirsin
benim kullanığım sitede günlük sukadar yersen 1 ayda verilecek kilo yazıyor ona göre mi yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?