Pek iyi olduğum söylenemez sınavım çok kötü geçti gitti emeklerim koskoca bir senemonun dışında değişik bişiyler yok kilom aynı basenlerim aynı hayatım aynı gidiyor işte sende ne var ne yok kız neler oldu ben yokken
ben daha önce tortilladan yapmıştım ama eşim bu sefer lavaş olsun dedi
uno markasınınkini kullandım çok da güzel oldu valla
bi kat lavaş, arasına kaşar, üstüne bi kat daha lavaş sonra pizza malzemesi
harika oluyo valla yap canım
didoş teşekkür ederim
Kızlarrrrrrrrr herkese GünaydınnMerhaba ben geldimmmmmmmm Özlediniz mi bakim beni
Berbat bir sınavınardından tekrar aranızdayım ben yokken ne çok kaynatmışsınız öyle giderken 400 lerdeydi sayfa şimdi ooo neler neler oldu çook merak ediyorum ayy herkes nasıl, nasıl kilo verebildiniz mi? ben hala 72 kilodayım tıkandım kaldım ve açıkçası vermek için de uğraşmadım aptal sınav yüzünden ama vermeye geldim sizsiz verilmiyo ya zevki kalmıyo inanın
Daha sonuçlar açıklanmadı ama değil mi canım, o yüzden bozma moralini öyle hemencecik..
Kilonu ve basenlerini hallederiz burada evelallah
Ben de 52 lere geldim allaha şükür
Bunun dışında başka bir değişiklik yok, aynı iş aynı ev aynı sevgili..
Günaydın kızlar..
Hafta sonu misafirimiz vardı, bir de dışarıya çıktık falan derken, tartıda 200 gram artıdayım, gerçi ben daha fazla bekliyordum, kesin 1 kg diyordum, 200 gramı görünce mutluluktan havalara uçtum
yapıcam yapıcam
Hatta biran şöyle bir fikir geldi aklıma yağsız krem kullansak daha az kalorili olur ama tadı nasıl olur bilmiyorum. Denemek lazım deneyebiklirsem size haber veririm kuzular.
Oyyşş sonundagözümüz yollarda kaldı be güzelim
Nerelerdesin bakim sen
Bu kadar kendinden mahrum etmeye hakkın yok bizleri
Neyse tatlım iyiki geldin ve hoş sefalar getirdin özlemiştik.
Sınav sonucun kaç ki cnm:26:
Benim bildiğim kadarı ile cuma günü sonuçlar açıklandı:26:
Kız sana maşallah çözmüşsün bu işi :)
haklısın cnm gerçekten daha tecrübeli. Biliyor nasıl davranılacağını sinirlerine de hakim olabiliyor maşallah Allah bozmasın .Nazar
evet kezinlikle evlilik çok başka çookk ssz
anlamadı ben :26: yağsız krem derken ne demek istedin kuzummm
aşk sen nelere kadirsinbi kere erkeklerin anlamaları gereken bi nokta var biz babamızın evinde ne yemek derdi ne temizlik derdi ne fatura derdi varken hiç bi sorumluluğumuz yokken tüm bu rahatlığı bırakıp onlarla evlenip bi dünya sorumluluğun altına giriyoruz .
ay melindacık yorumunu okuyunca başladım saftrk saftirik gülmeye kız krem yanlışlıkla yazmışımKrep olacaktı o
yağsız kremi okuyunca beni görmeliydiniz
Aynen be kuzu :26::26:
heeeee krepten denemedim hiç ben, direkt hazıra kondum lavaş alıp
sen yap, test et onayla ben de yapayım
kızlar ben ne zmn köfte denesem mahfediyorum. Hiç o leziz köfte tadı olmuyor. Şöyle püf noktasını bildiğiniz güzel bir tarif var mı?
hejira benim sana yetişmeye çalışmam lazımken sen bana yetiştin :))
püf nokta mı bilmiyorum ama ben yumurtanın sarısını koyuyom içine sadece, tümünü diil
soğan ile sarımsağı rondodan geçiriyom
bol baharat (kimyon karabiber pulbiber falan)
bi de çok fazla olmayacak şekilde bayat ekmek rendesi
yağ salça su vs hiçbişi koymuyom
heee bi de en az yarım saat de olsa şekil verdikten sonra dolapta bekletiom
kız sen ne becerikli çıktın öyle
Sağ ol cnm bu ayrıntıları uygulayacağım. İnş. bu defa güzel olur. Köfteye bayılırım
Kızlarrrrrrrrr herkese GünaydınnMerhaba ben geldimmmmmmmm Özlediniz mi bakim beni
Berbat bir sınavınardından tekrar aranızdayım ben yokken ne çok kaynatmışsınız öyle giderken 400 lerdeydi sayfa şimdi ooo neler neler oldu çook merak ediyorum ayy herkes nasıl, nasıl kilo verebildiniz mi? ben hala 72 kilodayım tıkandım kaldım ve açıkçası vermek için de uğraşmadım aptal sınav yüzünden ama vermeye geldim sizsiz verilmiyo ya zevki kalmıyo inanın
yemek yapmayı severim ben
ev işinden nefret ederim ama yemeği seve seve yaparım
aslında ben daha neler yapçam ama benim koca cins biraz ay onu yemem bunu yemem diye diye yeteneğimi köreltti benim
aa ne güzel vallahi mutfakta becerikli kadını bulmuş onu yemem bunu yemem mırın kırın naz ediyor desene
bende hamur işlerine bayılırım
Beni bırakın tüm günümü hamur işi yaparak geçirebilirim o derece
Hoşgeldin tekrardan aramıza canım uzun bir zamandan sonra seni aramızda görmek çok güzelAramızda değildin ama kalbimiz seninleydi andık seni hep ne yapıyor sınavı nasıl geçti rejime devam edebiliyor mu ?diye. Sınava gelince üzülme benimde emeklerim boşuna gitti o sınav soruları aklıma geldikçe o nasıl sorulardı diyorum hala O kadar çalış 66 al sınavdan nasip değilmiş diyorum üzülmekle elimize bir şey geçmiyor malesef özel sektöre devam yapacak bir şey yok
ben de hamur işlerinde çok iyi değilim, daha çok yemekçiyim ben
isterdim şöyle süper pastalar börekler poğaçalar döktürmeyi
ama bana çok meşakkatli geliyo
hayırlısı be gülüm.
kız sen bana en sevdiğin yemek tariflerinden ver bende sana en sevdiğim hamur işi tariflerindenanlaştık mı?
gayet adaletli bi anlaşma
bu konuda yardımlaşırız canım
Tamam kuzu
Yarın akşam için ana yemek önerisine ihtiyacım var yardımcı olmanı çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?