Kalori Arkadaşım

Daha sonuçlar açıklanmadı ama değil mi canım, o yüzden bozma moralini öyle hemencecik..

Kilonu ve basenlerini hallederiz burada evelallah

Ben de 52 lere geldim allaha şükür
Bunun dışında başka bir değişiklik yok, aynı iş aynı ev aynı sevgili..

yapıcam yapıcam
Hatta biran şöyle bir fikir geldi aklıma yağsız krem kullansak daha az kalorili olur ama tadı nasıl olur bilmiyorum. Denemek lazım deneyebiklirsem size haber veririm kuzular.

Oyyşş sonunda gözümüz yollarda kaldı be güzelim
Nerelerdesin bakim sen
Bu kadar kendinden mahrum etmeye hakkın yok bizleri
Neyse tatlım iyiki geldin ve hoş sefalar getirdin özlemiştik.
Sınav sonucun kaç ki cnm:26:

Benim bildiğim kadarı ile cuma günü sonuçlar açıklandı:26:

hejira benim sana yetişmeye çalışmam lazımken sen bana yetiştin :))

anlamadı ben :26: yağsız krem derken ne demek istedin kuzummm

aşk sen nelere kadirsin bi kere erkeklerin anlamaları gereken bi nokta var biz babamızın evinde ne yemek derdi ne temizlik derdi ne fatura derdi varken hiç bi sorumluluğumuz yokken tüm bu rahatlığı bırakıp onlarla evlenip bi dünya sorumluluğun altına giriyoruz .

anlamadı ben :26: yağsız krem derken ne demek istedin kuzummm

ay melindacık yorumunu okuyunca başladım saftrk saftirik gülmeye kız krem yanlışlıkla yazmışım Krep olacaktı o

yağsız kremi okuyunca beni görmeliydiniz

Aynen be kuzu :26::26:

ay melindacık yorumunu okuyunca başladım saftrk saftirik gülmeye kız krem yanlışlıkla yazmışım Krep olacaktı o

yağsız kremi okuyunca beni görmeliydiniz

Aynen be kuzu :26::26:

heeeee krepten denemedim hiç ben, direkt hazıra kondum lavaş alıp
sen yap, test et onayla ben de yapayım

kızlar ben ne zmn köfte denesem mahfediyorum. Hiç o leziz köfte tadı olmuyor. Şöyle püf noktasını bildiğiniz güzel bir tarif var mı?

kızlar ben ne zmn köfte denesem mahfediyorum. Hiç o leziz köfte tadı olmuyor. Şöyle püf noktasını bildiğiniz güzel bir tarif var mı?

püf nokta mı bilmiyorum ama ben yumurtanın sarısını koyuyom içine sadece, tümünü diil
soğan ile sarımsağı rondodan geçiriyom
bol baharat (kimyon karabiber pulbiber falan)
bi de çok fazla olmayacak şekilde bayat ekmek rendesi
yağ salça su vs hiçbişi koymuyom

heee bi de en az yarım saat de olsa şekil verdikten sonra dolapta bekletiom

Son düzenleme:

kız sen ne becerikli çıktın öyle

Sağ ol cnm bu ayrıntıları uygulayacağım. İnş. bu defa güzel olur. Köfteye bayılırım

kız sen ne becerikli çıktın öyle

Sağ ol cnm bu ayrıntıları uygulayacağım. İnş. bu defa güzel olur. Köfteye bayılırım

yemek yapmayı severim ben
ev işinden nefret ederim ama yemeği seve seve yaparım
aslında ben daha neler yapçam ama benim koca cins biraz ay onu yemem bunu yemem diye diye yeteneğimi köreltti benim

Hoşgeldin tekrardan aramıza canım uzun bir zamandan sonra seni aramızda görmek çok güzel Aramızda değildin ama kalbimiz seninleydi andık seni hep ne yapıyor sınavı nasıl geçti rejime devam edebiliyor mu ?diye. Sınava gelince üzülme benimde emeklerim boşuna gitti o sınav soruları aklıma geldikçe o nasıl sorulardı diyorum hala O kadar çalış 66 al sınavdan nasip değilmiş diyorum üzülmekle elimize bir şey geçmiyor malesef özel sektöre devam yapacak bir şey yok

yemek yapmayı severim ben
ev işinden nefret ederim ama yemeği seve seve yaparım
aslında ben daha neler yapçam ama benim koca cins biraz ay onu yemem bunu yemem diye diye yeteneğimi köreltti benim

aa ne güzel vallahi mutfakta becerikli kadını bulmuş onu yemem bunu yemem mırın kırın naz ediyor desene

bende hamur işlerine bayılırım

Beni bırakın tüm günümü hamur işi yaparak geçirebilirim o derece

ben de hamur işlerinde çok iyi değilim, daha çok yemekçiyim ben
isterdim şöyle süper pastalar börekler poğaçalar döktürmeyi
ama bana çok meşakkatli geliyo

hayırlısı be gülüm.

ben de hamur işlerinde çok iyi değilim, daha çok yemekçiyim ben
isterdim şöyle süper pastalar börekler poğaçalar döktürmeyi
ama bana çok meşakkatli geliyo

kız sen bana en sevdiğin yemek tariflerinden ver bende sana en sevdiğim hamur işi tariflerinden anlaştık mı?

Tamam kuzu

Yarın akşam için ana yemek önerisine ihtiyacım var yardımcı olmanı çok isterim

patlıcan seviyosanız benim dün yaptığım beşamel soslu patlıcan musakkayı anlatabilirimmm
biraz yağlı oluyo ama çok lezzetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…