Kalori Arkadaşım

Canım bende uzun zamandır çalışmıyordum sınava hazırlandım ama olmadı bayramdan sonra iş bakmaya başlayacam bende yapcak bir şey yok hayat devam ediyor ve çalışmak zorundayım Umarım kısa zamanda iyi ve hayırlı bir iş bulurum da çalışmaya başlarım.

gazada gelmiyor yaaa canım bugün pazartesi önümüzde 5. gün var ve sen benden öndesin silkelen kendine gel
Silkeleniyorum şu an, sinsi sinsi ilerlemeyi planlıyorum
Canımcım allah yardımcın olsun, inşallah iş bulursun..
İş olarak ne düşünüyorsun?

Kızlar bu atışmanız sinokiyle dry dry ın eski atışmalarını hatırlattı bana güldürdünüz beni çok yaşayın emi canım muhasebeye dönecem yine hiç istemesem de yapacak bir şey ne yapabilirim ki başka? Ona da 1 yıl ara vermiş oldum benim için iyi olmadı bu ara muhasebe sürekli kendini yeniliyor biliyorsun hayırlısı bakalım ne olacak?

Canım sen nerde yaşıyordun, yani ona göre aklımda olsun, ben de muhasebe yapıyorum, belki bi yerlerden kulağıma çalınır...

bakk sennn sinsi sinsi cumaya görüşürüz cicim gerçi R dönemim olacak ama ben idamı devam ettireyim yine de

bu arada diyet arkadaşıma giriş yapmıyorsun gördüm bugün

İnşallah çoook güzel gönlüne göre bir iş bulursun canım belki atanabilirsin de hejiranın dediği gibi umudunu kaybetme ben kaybettim sen etme bari

bu ortamı çekişmeleri atışmaları çık özlemişim

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım sen nerde yaşıyordun, yani ona göre aklımda olsun, ben de muhasebe yapıyorum, belki bi yerlerden kulağıma çalınır...

canım ben İstanbul Bahçelievlerdeyim sen karşıdaydın sanırım oradan bizim yakaya biraz zor ama teşekkür ederim yine de düşündüğün için kocaman öptüm mucukss.

Canım benim benimde umudum yok 66 puanla hiç bir yere yerleşeceğimi sanmıyorum taban puan en az 7o biliyorsun.Artık özel sektörden gönlüme göre bir iş bulabilirsem ne ala kısmet bakalım.

Ayy cnm ne güzel açıklamışsın çok teşekkür ederim. Bu akşam için kocişim etli mantar sote yapabilir miyiz diyince kıramadım
İnş ben bu tarifi en kısa zamanda yapıp deneyeceğim. Seni de yordum hakkını helal et lütfen

tatlım herşeyin hayırlı Rabbim emeklerinizin karşılığını inş hayırlısı ile verir. Üzülmeyin lütfen. Sen 1. lisans sınavından kaç aldın ki :26::26::26:

günaydın kızlarrr yaa benim kilom sapıttı dünkü kilomla bugünkü kilom arasında 600 gr fark var bu farkı yaratacak bir şey yemedim ki kafam karıştı yaa niye böyle oldu diye düşünüyorum R dönemine 2 gün var ondan olabilebilir mi?

günaydın herkese
Günaydın canımmmm

nasılsın?

Günaydın dadlım

Kilo sapıtma bendede oluyor helede R dönemlerinde çok fark olarak meydana geliyor. Kesinlikle R olduğu için. R dönemini hafif atlatıp bol sıvı tüketerek geçirirsen bittiğinde kilon acaip gitmiş oluyor test edilmiştir.

iyiyim canımmm
sadece bayram tatilinin 9 gün olmasını çok istiyorum

Günaydın kızlar..

Bu haftanın bir an önce bitmesini istiyorum, çok sıkıldım çalışmaktan, azıcık dinlenceye ihtiyacım var

Ben bayramdan sonraki perşembe ve cuma için de izin almıştım, Ozan'la Büyükada'da kalacaktık 2 gün 1 gece, ondan da vazgeçtim bütün keyfim kaçtı, kendimi çok mutsuz hissediyorum.

iyiyim canımmm
sadece bayram tatilinin 9 gün olmasını çok istiyorum

Kuzum moralini bozmuş gibi olmayayım ama 9 gün olmayacakmış Haberlerde okudum

Günaydın cnm hayırdır nen var :26::26::26:

Neden iptal ettin sevdiceğinle aranda sorun mu oldu
Kız yoksa sakallarını kestirdi diye adamdan soğudun mu

Sorun şu; Ozan her şeyi benden bekliyor, yani ben araştıracağım, ben bulacağım, ben rezervasyon yaptıracağım, o da hop diye üstüne konacak. Tabii ben bunları dile getirdiğimde sorun çıkıyor, suçunu kabul etmiyor, e ben de çalışıyorum her dakikamı ayıramıyorum bu işler için...
Ben de hevesimin kaçtığını ve o iki günlük iznimi de geri çekeceğimi söyledim.
Ama şu anda içim içimi yiyor, sonra da tatil bittikten sonra pişmanlık duymaktan korkuyorum

evet biliyom ama bi umut bekliyom yine de
B. Arınç ile tayyibin arası iyi değil ya belki Arınç'ı yalanlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…