Kalori Arkadaşım

bu arada adadaki programın hakkında bana da bilgi verebilir misin?? hangi siteden aldın??

amin canım inş her şey gönlünce olur

sevgilinle hiç evlilik konularını konuşmuyor musunuz ? ileriye dönük planlar falan

Konuşuyoruz canım konuşmaz mıyız Bütün hayallerimiz evliliğe dair, her buluşmamızın yüzde yetmişi bu konu üzerine... Şimdi beklediğimiz bir iş var, Allah kısmet eder de olursa bu sene bitmeden nişanlanıyoruz

Canım tatille alakalı olarakta, ben Ada'daki bütün otelleri ve pansiyonları taradım, sonra beğendiğim yerleri aradım fiyat aldım, en son da bütçemize en uygun olanı ve en beğendiğim yeri seçtim. Ada Antik Otel ismi, bak istersen..
Perşembe günü gideceğiz sabahtan, denize gideceğiz, dolaşacağız, sonra otele, gece de çıkarız belki sokaklara.. heyecanlıyım valla

Canum benim 4,5 yıl gibi uzun bir süre için hiç de evlilik meraklısı gözükmüyorsun gayet normal artık evlenmeyi istemen
ay bilmem mi her ay şurdan kıs burdan ekle şunu da versek şuna kalmadı hesap yapa yapa gına geldi

Ayy kızzz nişan var demek
Seneye yaza da düğün yaparız

fiyatı nedir? ve diğer otellerin ortalamaları nedir? madem araştırmışsın

:
teyyy teeeyyyy teyyyyyyy

Walla ahdım var 1 maaşımla deliler gibi alış veriş yapacağım

beğendiğim her şeyi alıcam

amin canım inş her şey gönlünce olur

sevgilinle hiç evlilik konularını konuşmuyor musunuz ? ileriye dönük planlar falan

:

teyyy teeeyyyy teyyyyyyy
Ayy kızlar dua edin valla, artık ben de telli duvaklı olmak istiyorum Bir yerlerin kurumadan şey olsun artık

Walla ahdım var 1 maaşımla deliler gibi alış veriş yapacağım

beğendiğim her şeyi alıcam

O günün gelmesine az kalmış kuzu
Alış verişe bayılırım

Ayy kızlar dua edin valla, artık ben de telli duvaklı olmak istiyorum Bir yerlerin kurumadan şey olsun artık

Didoş sen böyle söyleyince geçenlerde gündem de bir video vardı izlediniz mi? Vermicem felan diyordu

Kuşum 125 ila 300 arası değişiyor fiyatlar, biz 150 tl ödedik iki kişi+oda kahvaltı şeklinde.
Ama ben otelin renklerine bayıldım, balkonlu oda 175 TL'ydi aslında pazarlıkla 150'ye indirdim

teşekkürler canım aklımda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…