Kız iptal edip bunu alamıyor musun?
Resimdeki kahvaltıya bayıldım
1 haftadır kaç kez konuştum otelle, ücretin 100 TL'sini de yolladım. Şimdi arayıp iptal etmek ayıp olmaz mı? :18::18::18:
Pis kız seni ya, niye kafamı karıştırıyorsun :44::44::44:
Kız ne ayıp olacak sanki adamlarla hergün yüzyüzesin paranı geri alabiliyorsan ve oteli beğendiysen hiç düşünme derim .
20 tl ye kuşlara simit alırısnız
Ne fenayım değil mi
Pis değilim ben :26::26::26:
Beğenmedim ben bu oteli :18::18::18:
Sen bizimkine bak hele, hangisi daha güzel bi kıyasla http://www.adaantikotel.com/
Senin seçtiğinin içi daha yeni gibi gözüküyor ama balkondaki o eski masayı sevmedim
Yahu yeniliğini eskiliğini ne yapacaksın, sevimli olsun insanın içini açsın yeter
Benim seçtiğim yer daha sevimli.
kız ben takıntılıyımdır. Bakımlı olacak
Oraya da başka zaman gideriz artık ne yapalım
Bi daha uğraşmak istemiyorum, parayı geri istese, yeni yerle konuş, rezervasyon bilmem ne.. Vaktim yok zaten..
haklısın kuzu 20 tl için uğraşmaya değmez
Birlikte mi kalacaksınız
Evet kuzum
Artık büyüdük, o kadarcık da olmasın mı?
Kız ben 26 yı bitiriyorum ağustosun 10 unda
Ayy didoşşşş ön balayı
26 oh maşallah
aceba nasıl bir sürpriz ve hediye seni bekliyor
Yok kız deli ne ön balayısı, öyle sürpriz falan da mümkünatı yok olamaz..
Ben yaptım zaten organizayonu, beyefendinin gram parmağı yok... Hiç beklemem öyle şeyler Ozan'dan..
Evet kuzum
Artık büyüdük, o kadarcık da olmasın mı?
Kız ben 26 yı bitiriyorum ağustosun 10 unda
Daha öyle sürprizlere zaman var canım, belki doğumgünümde yapar bir şeylerkız belki yapar
Benim kocişim bu defa yaptı darısı seninkinin başına
Allah gönlüne göre versin kuzum inşallah, daha yaşında ne varmış, deli gibi aşık olacağın birini çıkarsın allah inşallah karşına.canım nasıl imrendim anlatamam inşallah tatilde her şey gönlünüzce olur tadını çıkarın. Bence de beraber kalın kaç yıl olmuş liseli sevgililer gibi takılacak haliniz yok.Sen 26 oldum diyorsun ben 33 yaşındayım öyle bir tatilim olmadı sevgilimle yaaBundan sonra olursa içimde kalan her şeyi yapacam her yere de gidecem.Tabi herşeyden önce allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizi kadir değer bilecek gerçekten sahiplencek artık kafana göre birini bulmakta zor bu devirde hayırlısı bakalım.
birlikte uyuymanın tadı hiçbişeye değişilmez cidden
eski günlerimizi özlemle anıyorum şimdi.. şimdi de çok mutluyuz ama sevgiliyken daha bi tatlıydı herşey
kız belki yapar
Benim kocişim bu defa yaptı darısı seninkinin başına
İnanmayacaksın ama otele gönderdiğim para hesabıma geri dönmüş, isim-iban uyuşmazlığından dolayı
Acaba bu senin bulduğun otel için bir işaret olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?