Kalori Arkadaşım

1 haftadır kaç kez konuştum otelle, ücretin 100 TL'sini de yolladım. Şimdi arayıp iptal etmek ayıp olmaz mı? :18::18::18:

Pis kız seni ya, niye kafamı karıştırıyorsun :44::44::44:

Kız ne ayıp olacak sanki adamlarla hergün yüzyüzesin paranı geri alabiliyorsan ve oteli beğendiysen hiç düşünme derim .
20 tl ye kuşlara simit alırısnız
Ne fenayım değil mi

Pis değilim ben :26::26::26:

Beğenmedim ben bu oteli :18::18::18:

Sen bizimkine bak hele, hangisi daha güzel bi kıyasla http://www.adaantikotel.com/

Oraya da başka zaman gideriz artık ne yapalım

Bi daha uğraşmak istemiyorum, parayı geri istese, yeni yerle konuş, rezervasyon bilmem ne.. Vaktim yok zaten..

haklısın kuzu 20 tl için uğraşmaya değmez

Birlikte mi kalacaksınız

Ayy didoşşşş ön balayı
26 oh maşallah
aceba nasıl bir sürpriz ve hediye seni bekliyor

Yok kız deli ne ön balayısı, öyle sürpriz falan da mümkünatı yok olamaz..
Ben yaptım zaten organizayonu, beyefendinin gram parmağı yok... Hiç beklemem öyle şeyler Ozan'dan..

Yok kız deli ne ön balayısı, öyle sürpriz falan da mümkünatı yok olamaz..
Ben yaptım zaten organizayonu, beyefendinin gram parmağı yok... Hiç beklemem öyle şeyler Ozan'dan..

kız belki yapar
Benim kocişim bu defa yaptı darısı seninkinin başına

Evet kuzum
Artık büyüdük, o kadarcık da olmasın mı?
Kız ben 26 yı bitiriyorum ağustosun 10 unda

canım nasıl imrendim anlatamam inşallah tatilde her şey gönlünüzce olur tadını çıkarın. Bence de beraber kalın kaç yıl olmuş liseli sevgililer gibi takılacak haliniz yok.Sen 26 oldum diyorsun ben 33 yaşındayım öyle bir tatilim olmadı sevgilimle yaa Bundan sonra olursa içimde kalan her şeyi yapacam her yere de gidecem.Tabi herşeyden önce allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizi kadir değer bilecek gerçekten sahiplencek artık kafana göre birini bulmakta zor bu devirde hayırlısı bakalım.

kız belki yapar
Benim kocişim bu defa yaptı darısı seninkinin başına
Daha öyle sürprizlere zaman var canım, belki doğumgünümde yapar bir şeyler
Allah gönlüne göre versin kuzum inşallah, daha yaşında ne varmış, deli gibi aşık olacağın birini çıkarsın allah inşallah karşına.
Ben de her şeyi içimde kalmasın diye yapıyorum, hem birbirimizi daha iyi tanımış oluyoruz, ileride anlaşabilir miyiz anlaşamaz mıyız böyle zamanlarda anlaşılıyor. Evlendiğimizde sudan çıkmış balık gibi aynı eve girmektense böyle arada kaçamaklar yaparak birbirimizi ölçmüş tartmış oluyoruz.

birlikte uyuymanın tadı hiçbişeye değişilmez cidden
eski günlerimizi özlemle anıyorum şimdi.. şimdi de çok mutluyuz ama sevgiliyken daha bi tatlıydı herşey

birlikte uyuymanın tadı hiçbişeye değişilmez cidden
eski günlerimizi özlemle anıyorum şimdi.. şimdi de çok mutluyuz ama sevgiliyken daha bi tatlıydı herşey

4,5 yılda sayılıdır birlikte uyuduğumuz, ben öğrenciyken bile hiç birlikte kalmadık
Ancak işte bu yıl bu ikinci kez olacak

Günaydın kızlar

Akşam o güzel menümden haliyle güzelce yedim

Karnım şiş midem yanıyor halim berbar

günaydın herkeseee
dün kardeşimle görüştük uzun sürenin ardından.. başka şehirde o
bana hint fakiri gibi olmuşsun dedi ben de bu tabire sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…