Sorun şu; Ozan her şeyi benden bekliyor, yani ben araştıracağım, ben bulacağım, ben rezervasyon yaptıracağım, o da hop diye üstüne konacak. Tabii ben bunları dile getirdiğimde sorun çıkıyor, suçunu kabul etmiyor, e ben de çalışıyorum her dakikamı ayıramıyorum bu işler için...
Ben de hevesimin kaçtığını ve o iki günlük iznimi de geri çekeceğimi söyledim.
Ama şu anda içim içimi yiyor, sonra da tatil bittikten sonra pişmanlık duymaktan korkuyorum
evet biliyom ama bi umut bekliyom yine de
B. Arınç ile tayyibin arası iyi değil ya belki Arınç'ı yalanlar diye
Ayy aynı benm kocacmm hereşeyi benden bekler
Tatlışkom bana sorarsan sinirlenip o izin aldığın 2 günde çalışıp kendini yiyip bitireceğine öyle izin almışsın böylede Ozan geliyorsa gelsin gelmiyorsa yanlız git eğlen
Kafanı dağıt ara ver bir güzel rahatla hiç kendini yıpratma derim
Hatta tek gidebilsen daha iyi sanki ozan da kıskançlığından patlar
Ay kuzum bu ara senin yazılrın beni gülmekten öldürüyor
Akşam aradı, "sana bi kaç tane link gönderdim, bakabilir misin" dedi. Yani lafı yedikten sonra aklı biraz başına gelmişti ama bilemiyorum
Kafam çok karışık
Sorun şu; Ozan her şeyi benden bekliyor, yani ben araştıracağım, ben bulacağım, ben rezervasyon yaptıracağım, o da hop diye üstüne konacak. Tabii ben bunları dile getirdiğimde sorun çıkıyor, suçunu kabul etmiyor, e ben de çalışıyorum her dakikamı ayıramıyorum bu işler için...
Ben de hevesimin kaçtığını ve o iki günlük iznimi de geri çekeceğimi söyledim.
Ama şu anda içim içimi yiyor, sonra da tatil bittikten sonra pişmanlık duymaktan korkuyorum
canım tatilini geri çekme erkekler hazıra konmayı severler sende işi çaktırmadan ona at işinin çok yoğun olduğunu araştıramadığını falan söyle bu tatil organizasyonunu sana bırakıyorum canım tüm bu yoğunluğumun ve yorgunluğumun üstüne çok iyi gelecek bana de ve kenara çekil o planlasın araştırsın. ne gerek var tartışmaya gerilmeye tartıştığınız konu tatil tatilde insan rahatlamak eğlenmek ister.
hmm
kız naza çek kendini hemen düzelme sen benim gibi olma ben hemen yumuşarım sonra sil baştan herşey aynıkendime çok kızıyorum bu konuda
Ben karar veremedim sana güveniyorum sen seç birlikte gidip eğlenelim felan de bırak ona tüm sorumluluğune kadar zor olduğunu görsün
Yada kuzucan sen benm dediklerimi boşver gönlünden geçeni yap sonra üzülürsen bende üzülürüm :2::2::2:
Sağolun kızlar, bugün biraz düşüneyim, Ozan efendinin haline tavrına göre karar veririm ama vakit daralıyor, hiçbir yerde yer kalmayacakcanım tatilini geri çekme erkekler hazıra konmayı severler sende işi çaktırmadan ona at işinin çok yoğun olduğunu araştıramadığını falan söyle bu tatil organizasyonunu sana bırakıyorum canım tüm bu yoğunluğumun ve yorgunluğumun üstüne çok iyi gelecek bana de ve kenara çekil o planlasın araştırsın. ne gerek var tartışmaya gerilmeye tartıştığınız konu tatil tatilde insan rahatlamak eğlenmek ister.
Sağolun kızlar, bugün biraz düşüneyim, Ozan efendinin haline tavrına göre karar veririm ama vakit daralıyor, hiçbir yerde yer kalmayacak
Sağolun kızlar, bugün biraz düşüneyim, Ozan efendinin haline tavrına göre karar veririm ama vakit daralıyor, hiçbir yerde yer kalmayacak
kızzz senin içinde ne var sen nasıl bu kadan yumuşak ve mantıklı olabiliyon maşallah sana
bence bu seferlik de alttan al ve tatilinizi yapın kuzum
bundan sonraki planlarda hep ona paslarsın o da alışsın biraz araştırmaya yapmaya etmeye
şimdi hevesini kırma boşver, güzelce gidin eğlenin
bizde de genelde kocacan yapar organizasyonu
en son bana atar seç arasından diye ben seçerim
içimde polyana besliyorumyaa canım ne gerek var gerilmeye tamam biz hatunlar ince düşünceli yaratıklarız erkeklerde öküz bu doğanın kanunu ama ne diye tatilini iptal etsin ki biraz cadaloz olsun çemkirmeden tartışmadan istediklerini dile getirsin yaptırsın erkeklere çemkirince savunmaya geçiyorlar bu defa kadınlar daha çok sinirleniyor olay büyüyor herkes ben haklıyım savunmasına geçiyor
didoo sana sesleniyorum şu an son dk haberiyle bayramda çalışıyorum git gez toz eğlen bayılırım adaya vapura tadını çıkar hatta gittiğin yerin numarasını falan al memnun kalırsan bende ağustosta öküzümü alıp gidiyim
bence bu seferlik de alttan al ve tatilinizi yapın kuzum
bundan sonraki planlarda hep ona paslarsın o da alışsın biraz araştırmaya yapmaya etmeye
şimdi hevesini kırma boşver, güzelce gidin eğlenin
bizde de genelde kocacan yapar organizasyonu
en son bana atar seç arasından diye ben seçerim
Valla kızlar sayenizde yeniden heveslenmeye başladımiçimde polyana besliyorumyaa canım ne gerek var gerilmeye tamam biz hatunlar ince düşünceli yaratıklarız erkeklerde öküz bu doğanın kanunu ama ne diye tatilini iptal etsin ki biraz cadaloz olsun çemkirmeden tartışmadan istediklerini dile getirsin yaptırsın erkeklere çemkirince savunmaya geçiyorlar bu defa kadınlar daha çok sinirleniyor olay büyüyor herkes ben haklıyım savunmasına geçiyor
didoo sana sesleniyorum şu an son dk haberiyle bayramda çalışıyorum git gez toz eğlen bayılırım adaya vapura tadını çıkar hatta gittiğin yerin numarasını falan al memnun kalırsan bende ağustosta öküzümü alıp gidiyim
Valla kızlar sayenizde yeniden heveslenmeye başladım
Fırsat sitelerinden birinde güzel bi yer buldum, yani güzele benziyor..
Aslında istediğim otel farklıydı ama orada yer kalmamış olabilir
Bir arayıp konuşmam gerek...
Keşke bizde evli olsaydık, böyle küçücük zamanlara küçücük şeyler sığdırmak zorunda kalmazdım
Valla kızlar sayenizde yeniden heveslenmeye başladım
Fırsat sitelerinden birinde güzel bi yer buldum, yani güzele benziyor..
Aslında istediğim otel farklıydı ama orada yer kalmamış olabilir
Bir arayıp konuşmam gerek...
Keşke bizde evli olsaydık, böyle küçücük zamanlara küçücük şeyler sığdırmak zorunda kalmazdım
onların tadı da bi başka ama kuzum yaboşver adrenalinli işte ne güzel
biz de evlenmedne önce erikliye, iğneadaya falan gitmiştik 1 gece yada 2 gece
valla çok güzeldi o günler
Sende hazıra konuyon dimi seni seni
çok merak ediyom siz tartışıyor musunuz? :26::26::26::26:
Öküzünü alan tatile iyiymiş
onların tadı da bi başka ama kuzum yaboşver adrenalinli işte ne güzel
biz de evlenmedne önce erikliye, iğneadaya falan gitmiştik 1 gece yada 2 gece
valla çok güzeldi o günler
tatlım bugünlerin değerini bil bence evlenmeden önceki birlikte geçirilen günlerin tadı çooook ayrı
kızlar kocişim bana sürekli çiçek alır sağ olsun alıştırmışım
Çiçekleri kurutup evde saklıyorum. Artık o kadar fazla oldular ki kokuyorlar
Eşim atalım diyor ben atmak istemiyorum anılarım var onlarda
Ne yapsam kızlar artık bana çiçek alma dedim çikileta al
Saklamanın başka yolu var mıdır yada saklamasam mı :26:
Şimdi siz bana her koşulda git diyorsunuz yani öyle mi, bugünleri bir daha bulamazsınız tadını çıkarın diyorsunuz.. Doğru mu anladım?
evet canım sen ayarla artık ayarlamak istemiyorsan salla sevgiline o baksın çaresine martılara da benim için simit at şansınız varsa yunusta görürsünüz
eveeeeeeeeettt
Şimdi siz bana her koşulda git diyorsunuz yani öyle mi, bugünleri bir daha bulamazsınız tadını çıkarın diyorsunuz.. Doğru mu anladım?
canlı çiçek alsın canım yerin varsa beraber sular bakarsınız benimki artık öyle yapıyor yıldönümümüzde bi orkide almıştı çiçekleri soldu uyuz gibi bişi oldu ilk baharda saksısını toprağını falan değiştik düzenli suluyoruz maşallah ağaç gibi oldu bi sürü çiçek açtıçikiletaları yiyip dombilimi olmak istiyorsun sen heee
Valla çok cıngar çıkardım iki gündür, bugün artık ayarliyim de son bir kez, bir daha da plan program mı tövbe..
Ben kuşlardan çok korkarım canım, o yüzden ben simit falan atamam fakat Ozan kucağına bile alıyorOna iletirim bu isteğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?