Kalori Arkadaşım

Ayy aynı benm kocacmm hereşeyi benden bekler

Tatlışkom bana sorarsan sinirlenip o izin aldığın 2 günde çalışıp kendini yiyip bitireceğine öyle izin almışsın böylede Ozan geliyorsa gelsin gelmiyorsa yanlız git eğlen
Kafanı dağıt ara ver bir güzel rahatla hiç kendini yıpratma derim
Hatta tek gidebilsen daha iyi sanki ozan da kıskançlığından patlar

evet biliyom ama bi umut bekliyom yine de
B. Arınç ile tayyibin arası iyi değil ya belki Arınç'ı yalanlar diye

Ay kuzum bu ara senin yazılrın beni gülmekten öldürüyor

Akşam aradı, "sana bi kaç tane link gönderdim, bakabilir misin" dedi. Yani lafı yedikten sonra aklı biraz başına gelmişti ama bilemiyorum

Kafam çok karışık

Akşam aradı, "sana bi kaç tane link gönderdim, bakabilir misin" dedi. Yani lafı yedikten sonra aklı biraz başına gelmişti ama bilemiyorum

Kafam çok karışık

hmm
kız naza çek kendini hemen düzelme sen benim gibi olma ben hemen yumuşarım sonra sil baştan herşey aynı kendime çok kızıyorum bu konuda

Ben karar veremedim sana güveniyorum sen seç birlikte gidip eğlenelim felan de bırak ona tüm sorumluluğu ne kadar zor olduğunu görsün

Yada kuzucan sen benm dediklerimi boşver gönlünden geçeni yap sonra üzülürsen bende üzülürüm :2::2::2:

canım tatilini geri çekme erkekler hazıra konmayı severler sende işi çaktırmadan ona at işinin çok yoğun olduğunu araştıramadığını falan söyle bu tatil organizasyonunu sana bırakıyorum canım tüm bu yoğunluğumun ve yorgunluğumun üstüne çok iyi gelecek bana de ve kenara çekil o planlasın araştırsın. ne gerek var tartışmaya gerilmeye tartıştığınız konu tatil tatilde insan rahatlamak eğlenmek ister.

kızzz senin içinde ne var sen nasıl bu kadan yumuşak ve mantıklı olabiliyon maşallah sana

Sağolun kızlar, bugün biraz düşüneyim, Ozan efendinin haline tavrına göre karar veririm ama vakit daralıyor, hiçbir yerde yer kalmayacak

Sağolun kızlar, bugün biraz düşüneyim, Ozan efendinin haline tavrına göre karar veririm ama vakit daralıyor, hiçbir yerde yer kalmayacak

bence bu seferlik de alttan al ve tatilinizi yapın kuzum
bundan sonraki planlarda hep ona paslarsın o da alışsın biraz araştırmaya yapmaya etmeye
şimdi hevesini kırma boşver, güzelce gidin eğlenin

bizde de genelde kocacan yapar organizasyonu
en son bana atar seç arasından diye ben seçerim

kızzz senin içinde ne var sen nasıl bu kadan yumuşak ve mantıklı olabiliyon maşallah sana

içimde polyana besliyorum yaa canım ne gerek var gerilmeye tamam biz hatunlar ince düşünceli yaratıklarız erkeklerde öküz bu doğanın kanunu ama ne diye tatilini iptal etsin ki biraz cadaloz olsun çemkirmeden tartışmadan istediklerini dile getirsin yaptırsın erkeklere çemkirince savunmaya geçiyorlar bu defa kadınlar daha çok sinirleniyor olay büyüyor herkes ben haklıyım savunmasına geçiyor

didoo sana sesleniyorum şu an son dk haberiyle bayramda çalışıyorum git gez toz eğlen bayılırım adaya vapura tadını çıkar hatta gittiğin yerin numarasını falan al memnun kalırsan bende ağustosta öküzümü alıp gidiyim

Sende hazıra konuyon dimi seni seni

çok merak ediyom siz tartışıyor musunuz? :26::26::26::26:

Öküzünü alan tatile iyiymiş

Valla kızlar sayenizde yeniden heveslenmeye başladım
Fırsat sitelerinden birinde güzel bi yer buldum, yani güzele benziyor..
Aslında istediğim otel farklıydı ama orada yer kalmamış olabilir
Bir arayıp konuşmam gerek...

Keşke bizde evli olsaydık, böyle küçücük zamanlara küçücük şeyler sığdırmak zorunda kalmazdım

onların tadı da bi başka ama kuzum ya boşver adrenalinli işte ne güzel
biz de evlenmedne önce erikliye, iğneadaya falan gitmiştik 1 gece yada 2 gece
valla çok güzeldi o günler

tatlım bugünlerin değerini bil bence evlenmeden önceki birlikte geçirilen günlerin tadı çooook ayrı

kızlar kocişim bana sürekli çiçek alır sağ olsun alıştırmışım

Çiçekleri kurutup evde saklıyorum. Artık o kadar fazla oldular ki kokuyorlar
Eşim atalım diyor ben atmak istemiyorum anılarım var onlarda
Ne yapsam kızlar artık bana çiçek alma dedim çikileta al

Saklamanın başka yolu var mıdır yada saklamasam mı :26:

Sende hazıra konuyon dimi seni seni

çok merak ediyom siz tartışıyor musunuz? :26::26::26::26:

Öküzünü alan tatile iyiymiş

tartışmaz mıyız tartışıyoruz ama uzatmıyoruz o beni seviyo ben onu seviyorum uzatınca boşuna geriliyo insan sende beni polyana yaptın

tatlım bugünlerin değerini bil bence evlenmeden önceki birlikte geçirilen günlerin tadı çooook ayrı

Şimdi siz bana her koşulda git diyorsunuz yani öyle mi, bugünleri bir daha bulamazsınız tadını çıkarın diyorsunuz.. Doğru mu anladım?

canlı çiçek alsın canım yerin varsa beraber sular bakarsınız benimki artık öyle yapıyor yıldönümümüzde bi orkide almıştı çiçekleri soldu uyuz gibi bişi oldu ilk baharda saksısını toprağını falan değiştik düzenli suluyoruz maşallah ağaç gibi oldu bi sürü çiçek açtı çikiletaları yiyip dombilimi olmak istiyorsun sen heee

Şimdi siz bana her koşulda git diyorsunuz yani öyle mi, bugünleri bir daha bulamazsınız tadını çıkarın diyorsunuz.. Doğru mu anladım?

evet canım sen ayarla artık ayarlamak istemiyorsan salla sevgiline o baksın çaresine martılara da benim için simit at şansınız varsa yunusta görürsünüz

evet canım sen ayarla artık ayarlamak istemiyorsan salla sevgiline o baksın çaresine martılara da benim için simit at şansınız varsa yunusta görürsünüz

Valla çok cıngar çıkardım iki gündür, bugün artık ayarliyim de son bir kez, bir daha da plan program mı tövbe..

Ben kuşlardan çok korkarım canım, o yüzden ben simit falan atamam fakat Ozan kucağına bile alıyor Ona iletirim bu isteğini

eveeeeeeeeettt

Bu fikri söyler söylemez kociş de aynen bunu söyledi çikeletaları aliyim kilo al sonrada bana kız dedi dimi

Kız canlı çiçek de bakamıyoruz ki üzülüyom onlara evde var bir iki tane kuruyup kurumamak arasında gidip geliyorlar yavrucuklar

Bende hayvanlardan korkarım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…