eveeeeeeeeettt
Bu fikri söyler söylemez kociş de aynen bunu söyledi çikeletaları aliyim kilo al sonrada bana kız dedi dimi
Kız canlı çiçek de bakamıyoruz ki üzülüyom onlara evde var bir iki tane kuruyup kurumamak arasında gidip geliyorlar yavrucuklar
Bende hayvanlardan korkarım :26:
Şimdi siz bana her koşulda git diyorsunuz yani öyle mi, bugünleri bir daha bulamazsınız tadını çıkarın diyorsunuz.. Doğru mu anladım?
Ben sadece kuşlardan korkarım kuşum
Kızlarrrr rezervasyonumuzu yaptırdımmmm
Kızlarrrr rezervasyonumuzu yaptırdımmmm
Ben böcüklerden de korkuyom
Hadi haırlı olsun cnm . Çok güzel 2 gün geçirirsin inş. ve pişman olmazsın hep güzel hatırlarsın.
Teşekkür ederim kızlar, inşallah stressiz bol keyifli bir iki gün olurCanım senin adına çok sevindim bol bol gezin eğlenin bizim yerimize de. Ne güzel sevdiğinle 2 gün romantik bir tatil yapacaksın dönüşte enerji depolamış olup işine daha iyi başlarsın.Kısa da olsa tatil güzeldir insanı hayatın koşuşturmasından uzaklaştırıp nefes aldırıyor.
Al pofuduğunu sizde bir yerlere kaçın canım, bayramda tatilsiniz sonuçtaBende tatile gitmek istiyorum bananem:2:
içimde polyana besliyorumyaa canım ne gerek var gerilmeye tamam biz hatunlar ince düşünceli yaratıklarız erkeklerde öküz bu doğanın kanunu ama ne diye tatilini iptal etsin ki biraz cadaloz olsun çemkirmeden tartışmadan istediklerini dile getirsin yaptırsın erkeklere çemkirince savunmaya geçiyorlar bu defa kadınlar daha çok sinirleniyor olay büyüyor herkes ben haklıyım savunmasına geçiyor
didoo sana sesleniyorum şu an son dk haberiyle bayramda çalışıyorum git gez toz eğlen bayılırım adaya vapura tadını çıkar hatta gittiğin yerin numarasını falan al memnun kalırsan bende ağustosta öküzümü alıp gidiyim
Bu arada yeni farkettim kuşum, sen neden çalışıyorsun bayramda ya
Teşekkür ederim kızlar, inşallah stressiz bol keyifli bir iki gün olurBuna ihtiyacımız vardı ikimizinde..
Bizden sonra size kısmet olsun inşallah.
Al pofuduğunu sizde bir yerlere kaçın canım, bayramda tatilsiniz sonuçta
yaa çalışanlarla ilgili yönetimin bazı sorunları var onlar bayramda çalışmayınca iş bize kaldı neyse artık mesai paramla Ağustos iznimde güzel bi plan yaparım inş. diyip kendimi avutuyorum
Biz araba almak istiyoruz. Arabalı tatile gitmek istiyoruz. O yüzden birazcık daha alıp pofidiğimi tatile gidemiyom be kuzu
Ay cnm bayramda çalışmak zordur Ya Rabbim yardımcın olsun.
kızlar akşamki menüm.
Mercimek çorbası
Etli ve sebzeli Mantar Sote
Fırın poşetinde sade tavuk ızgara
Zeytinyağlı Taze Fasülye
Tereyağlı Pirinç Pilavı
Salata
Tatlı
Ortaya Kavun yada Karpuz
Sizce nasıl?:26::26:
bence süper ellerine sağlık
Çok üzüldüm canım yayaa çalışanlarla ilgili yönetimin bazı sorunları var onlar bayramda çalışmayınca iş bize kaldı neyse artık mesai paramla Ağustos iznimde güzel bi plan yaparım inş. diyip kendimi avutuyorum
Biz araba almak istiyoruz. Arabalı tatile gitmek istiyoruz. O yüzden birazcık daha alıp pofidiğimi tatile gidemiyom be kuzu
Hayırlısı olsun kuşum, inşallah en kısa sürede alırsınız arabanızı
Ay cnm bayramda çalışmak zordur Ya Rabbim yardımcın olsun.
Aynı şirkette misiniz?aminnnn inş. eşimide çağırırlar yoksa zor olacak yaa ben işte o evde
Sağ ol cnmm
Siz aynı yerde çalışıyorsunuz söyle çağırsınlar
Mesai paracıklarını ağustos da bitirirsiniz birlikte hemde biriniz evde biriniş işte perişan olmaz
Çok üzüldüm canım yaama sıkma canını sakın, günlüğünü 2 ye çarpacaklar nihayetinde, bi tatil daha yaparsınız
Aynı şirkette misiniz?
aynı şirkette farklı bölümlerdeyiz benim bölümüm geliyor onun bölümünün gelmesine gerek yok işte inş bi sürpriz olur da gelir
bu ay biraz sıkıştırırsak kredi borcumuz bitiyor ve karar almıştık şu borç bi bitsin 1-2 günlüğüne bi yerlere kaçıp kutlayalım diye Ağustos ta maddi bakımdan pek mümkün görünmüyordu zamanda yoktu düğün dernek olayları da vardı eylülde kendisinden güzel bi organizasyon bekliyorum 3 yıldır çok bunaldım
aynı şirkette farklı bölümlerdeyiz benim bölümüm geliyor onun bölümünün gelmesine gerek yok işte inş bi sürpriz olur da gelir
bu ay biraz sıkıştırırsak kredi borcumuz bitiyor ve karar almıştık şu borç bi bitsin 1-2 günlüğüne bi yerlere kaçıp kutlayalım diye Ağustos ta maddi bakımdan pek mümkün görünmüyordu zamanda yoktu düğün dernek olayları da vardı eylülde kendisinden güzel bi organizasyon bekliyorum 3 yıldır çok bunaldım
ooh maşallah siz borcun sonunu gördünüz hayırlısı ile bizde inş görürüz
hadi hayırlısı gidersin en kısa zamanda inş. kuzu
Ev kredisi mi bitiyor, ohhhh hadi maşallah, kutlayın tabiii
Allahım bugünleri bana da göstersin inş.
Resmen evlilik meraklısı oldum çıktım yaama napiyim yani 4,5 yıldır birlikteyiz, bir yerden sonra "e yeter artık" diyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?