Kalori Arkadaşım

Ben sadece kuşlardan korkarım kuşum

Kızlarrrr rezervasyonumuzu yaptırdımmmm

Canım senin adına çok sevindim bol bol gezin eğlenin bizim yerimize de. Ne güzel sevdiğinle 2 gün romantik bir tatil yapacaksın dönüşte enerji depolamış olup işine daha iyi başlarsın.Kısa da olsa tatil güzeldir insanı hayatın koşuşturmasından uzaklaştırıp nefes aldırıyor.

Ben böcüklerden de korkuyom

Hadi haırlı olsun cnm . Çok güzel 2 gün geçirirsin inş. ve pişman olmazsın hep güzel hatırlarsın.

Teşekkür ederim kızlar, inşallah stressiz bol keyifli bir iki gün olur Buna ihtiyacımız vardı ikimizinde..
Bizden sonra size kısmet olsun inşallah.
Bende tatile gitmek istiyorum bananem:2:
Al pofuduğunu sizde bir yerlere kaçın canım, bayramda tatilsiniz sonuçta

Bu arada yeni farkettim kuşum, sen neden çalışıyorsun bayramda ya

Bu arada yeni farkettim kuşum, sen neden çalışıyorsun bayramda ya

yaa çalışanlarla ilgili yönetimin bazı sorunları var onlar bayramda çalışmayınca iş bize kaldı neyse artık mesai paramla Ağustos iznimde güzel bi plan yaparım inş. diyip kendimi avutuyorum

Biz araba almak istiyoruz. Arabalı tatile gitmek istiyoruz. O yüzden birazcık daha alıp pofidiğimi tatile gidemiyom be kuzu

yaa çalışanlarla ilgili yönetimin bazı sorunları var onlar bayramda çalışmayınca iş bize kaldı neyse artık mesai paramla Ağustos iznimde güzel bi plan yaparım inş. diyip kendimi avutuyorum

Ay cnm bayramda çalışmak zordur Ya Rabbim yardımcın olsun.

kızlar akşamki menüm.

Mercimek çorbası
Etli ve sebzeli Mantar Sote
Fırın poşetinde sade tavuk ızgara
Zeytinyağlı Taze Fasülye
Tereyağlı Pirinç Pilavı
Peynirli Tepsi Böreği
Salata
Tatlı
Ortaya Kavun yada Karpuz

Sizce nasıl?:26::26:

Son düzenleme:
Biz araba almak istiyoruz. Arabalı tatile gitmek istiyoruz. O yüzden birazcık daha alıp pofidiğimi tatile gidemiyom be kuzu

Ay cnm bayramda çalışmak zordur Ya Rabbim yardımcın olsun.

aminnnn inş. eşimide çağırırlar yoksa zor olacak yaa ben işte o evde

bence süper ellerine sağlık

Çok üzüldüm canım ya ama sıkma canını sakın, günlüğünü 2 ye çarpacaklar nihayetinde, bi tatil daha yaparsınız

aminnnn inş. eşimide çağırırlar yoksa zor olacak yaa ben işte o evde
Aynı şirkette misiniz?

Sağ ol cnmm

Siz aynı yerde çalışıyorsunuz söyle çağırsınlar
Mesai paracıklarını ağustos da bitirirsiniz birlikte hemde biriniz evde biriniş işte perişan olmaz

Çok üzüldüm canım ya ama sıkma canını sakın, günlüğünü 2 ye çarpacaklar nihayetinde, bi tatil daha yaparsınız

Aynı şirkette misiniz?

aynı şirkette farklı bölümlerdeyiz benim bölümüm geliyor onun bölümünün gelmesine gerek yok işte inş bi sürpriz olur da gelir

bu ay biraz sıkıştırırsak kredi borcumuz bitiyor ve karar almıştık şu borç bi bitsin 1-2 günlüğüne bi yerlere kaçıp kutlayalım diye Ağustos ta maddi bakımdan pek mümkün görünmüyordu zamanda yoktu düğün dernek olayları da vardı eylülde kendisinden güzel bi organizasyon bekliyorum 3 yıldır çok bunaldım

ooh maşallah siz borcun sonunu gördünüz hayırlısı ile bizde inş görürüz

hadi hayırlısı gidersin en kısa zamanda inş. kuzu

Ev kredisi mi bitiyor, ohhhh hadi maşallah, kutlayın tabiii

Allahım bugünleri bana da göstersin inş.

Resmen evlilik meraklısı oldum çıktım ya ama napiyim yani 4,5 yıldır birlikteyiz, bir yerden sonra "e yeter artık" diyor insan.

ooh maşallah siz borcun sonunu gördünüz hayırlısı ile bizde inş görürüz

hadi hayırlısı gidersin en kısa zamanda inş. kuzu

aminnnn canım inş tez zamanda biter borcunuz insanı öyle boğuyor ki anlatamam ara ödeme yapa yapa erken bitireceğiz bu son ödemeyi de denkleştirebilirsek tamamdır her ay ne kadar kaldı ne kadar gitti faizli toplam faizsiz toplam diye hesap kitap yapıyorduk.

amin canım inş her şey gönlünce olur

sevgilinle hiç evlilik konularını konuşmuyor musunuz ? ileriye dönük planlar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…