Kalori Arkadaşım

Sevgili kızlar hepinize günaydınlar

Ozan bugün bir iş görüşmesine gidiyor, görüşmenin içinde biraz da torpil var.. Lütfen sevgilim için dua edin.. Çok ihtiyacımız var dualara..

Ozan bugün bir iş görüşmesine gidiyor, görüşmenin içinde biraz da torpil var.. Lütfen sevgilim için dua edin.. Çok ihtiyacımız var dualara..

Allah yardımcınız olsun canım benim

yedim:26::26::26:

Canım Kadir gecesi ve günü hürmetine inş. Ozancık da işe alınır. Hayırlısı ile.

İnşallah canım inşallah, o kadar çok istiyorum ki o işe alınmasını... Allahım yüzümüze güler inşallah, eğer olursa iş yerindekilere tatlı alacağım valla

slm kızlar

Sinokim ne yaptın tartı gününe az kala bugün ve cumaya kadar çok hareketli ol ki yak o kalorileri.Gerçi bende sende aşağı değildim dün güzel spor yaptım akşam az yedim ama 3 dilimde trileçe tatlısı yedim Ama ben regliyim ve tatlı krizim bu günlerde tavan yapıyor yedim ve pişman değilim daha bayram var birde zonguldağa gidecem ailemin yanına orda da yerim bayram dönüşü kendime çeki düzen vermem lazım:18::18::18::18::18: Bu arada hejiram bu güzel kadir gecesinde ozan işe alınır allah yüzünü kara çıkarmaz inşallah.

Son düzenleme:

Afiyet olsun cnmm.
Ben aslında az yiyerek kalkmıştım masadan ama misafirler gttikten sonra dayanamadım yine yedim

Didoş belli olmadı mı sonuç kız heyecandan ben de burada ter döktüm:18::18::18::18::18:
İnş. hayırlısı ile işe alınmıştır sevdiceğin

Herkesin kadir gecesi mübarek olsun inşallah bu gece tüm dualarımız kabul görür.

Canım müdürle görüşmüş, 1 ay içinde belli olur demiş

Hakkınızda hayırlısı canım bu gece kadir gecesi bol bol dua edin.Kızlar geç oldu ama kadir gecenizi kutlar dualarınızın kabul olmasını dilerim.Dualarınızda bizi de eksik etmeyin olur mu ? Hepinizi öptüm mucuks.

Canım müdürle görüşmüş, 1 ay içinde belli olur demiş

Ayy belirsizlikleri hiç sevmem beklemesi düşünmesi hepsi ayrı sıkıntı İnş. sizinkinin sonu güzel olur cnm.
Bu arada Ozan bir iş de çalışmıyor mu?

Kızlar günaydın sizlerinde Kadir gecesi mübarek olsun geç oldu ama

Nasılsınız yarın tartı günü durumlar nasıl ben akşam tartıda gördüğüm sonuçtan çok mutlu olmasamda yinede - de olduğum için mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…