Sevgili kızlar hepinize günaydınlar
Ozan bugün bir iş görüşmesine gidiyor, görüşmenin içinde biraz da torpil var.. Lütfen sevgilim için dua edin.. Çok ihtiyacımız var dualara..
Allah yardımcınız olsun canım benim
Maylesef canım yer yokmuş o otelde..kesinlikle işaret :O
Gece yemeseydin bari bide üstüneGünaydın kızlar
Akşam o güzel menümden haliyle güzelce yedim
Karnım şiş midem yanıyor halim berbar
Maylesef canım yer yokmuş o otelde..
Gece yemeseydin bari bide üstüne
yedim:26::26::26:
Canım Kadir gecesi ve günü hürmetine inş. Ozancık da işe alınır. Hayırlısı ile.
İnşallah canım inşallah, o kadar çok istiyorum ki o işe alınmasını... Allahım yüzümüze güler inşallah, eğer olursa iş yerindekilere tatlı alacağım valla
Sevgili kızlar hepinize günaydınlar
Ozan bugün bir iş görüşmesine gidiyor, görüşmenin içinde biraz da torpil var.. Lütfen sevgilim için dua edin.. Çok ihtiyacımız var dualara..
slm kızlar
Sinokim ne yaptın tartı gününe az kala bugün ve cumaya kadar çok hareketli ol ki yak o kalorileri.Gerçi bende sende aşağı değildim dün güzel spor yaptım akşam az yedim ama 3 dilimde trileçe tatlısı yedimAma ben regliyim ve tatlı krizim bu günlerde tavan yapıyor yedim ve pişman değilim daha bayram var birde zonguldağa gidecem ailemin yanına orda da yerim bayram dönüşü kendime çeki düzen vermem lazım:18::18::18::18::18:
Afiyet olsun cnmm.
Ben aslında az yiyerek kalkmıştım masadan ama misafirler gttikten sonra dayanamadım yine yedim
canım tartıldın mı bu sabah fark etmiş mi hemen kilon ?
Didoş belli olmadı mı sonuç kız heyecandan ben de burada ter döktüm:18::18::18::18::18:
İnş. hayırlısı ile işe alınmıştır sevdiceğin
Canım müdürle görüşmüş, 1 ay içinde belli olur demiş
Canım müdürle görüşmüş, 1 ay içinde belli olur demiş
günaydın herkese
Günaydın cnm nasılsın tatile perşembe ve cumayı eklediler mi:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?