Kalori Arkadaşım

Günaydınn kızlarrr

sinoki ne kadar eksidesin geçebilir miyiz seni??

Teşekkür ederiz canım, allah razı olsun.
günaydın herkese
Günaydın kuşummmm
Yok canım Ozan çalışmıyor maalesef, özünde öğretmen olduğu için şu ara tatilde zaten..

Ben ekside falan değilim

Günaydın kuşummmm

Yok canım Ozan çalışmıyor maalesef, özünde öğretmen olduğu için şu ara tatilde zaten..

Ben ekside falan değilim

ne kadar + dasın bakimm

Günaydınn kızlarrr

sinoki ne kadar eksidesin geçebilir miyiz seni??

Geçebilirsiniz zor değil
Azıcık kız çok - de değilim gönül isterdi 1-1.5 kilo ekside olmak ama nerdeee

Günaydın kuşummmm

Ben ekside falan değilim

kpss ye girdi mi?

Nasıl + ya çıktın :18::18::18:

ne kadar + dasın bakimm

Geçebilirsiniz zor değil
Azıcık kız çok - de değilim gönül isterdi 1-1.5 kilo ekside olmak ama nerdeee

kpss ye girdi mi?

Nasıl + ya çıktın :18::18::18:

Kızlar dengelerim çok bozulmuş durumda, bi bakıyorum eksiye düşmüşüm, ertesi gün bi bakıyorum artıya çıkmışım

Valla kaçamak falan da yapmıyorum, dün ve bugün detoks yapacaktım, dün çok iyi gidiyordum aslında akşam üstü bi sinirlerim bozuldu, eve geçince kahvaltı yaptım gitti detoks yani, bugün ne yapacağımı bilmiyorum :44::44::44::44:

yine başladın detoks metoks işlerine yaa sen güzel güzel saysana kalorilerini o zaman dengelerin yerine gelir

Ya o zaman kilo veremiyorum ama Sanırım bünyem çok alıştı kalori saymaya :44::44::44:
Napıcam ben yaaaaa

aynı sorun bendede var çünkü vücudumuz ideal kilosuna ulaştı altına inmeye zorladıkça kendini korumaya alıyor ama bi süre sonra dayanamayacak

diren didooo

Slm kızlar

Bu sabah kalktım cuma sandım tartıya çıktım tartıldım kilomu yazacaktım :) sonra aklıma geldi perşembe olduğu gerçi ben bu hafta regliyim ondan artıdayım yarın ne çıkacak bakalım kilom :18::18::18::18:

keşke cuma olsaydııııı (( bitmedi bu hafta yaaa hafta değil yıl oldu

[SUB][/SUB]
Neden canım ? Hafta sonu gelsin diye mi dedin?

evet hafta sonu gelsin biran önce gerçi c.tesi temizlik var pazar da yine işe gelicem ama bu hafta bana çok uzun geldi

hatta önümüzdeki 2 hafta çok çabuk geçsin istiyorum

bu akşam ilk kez lazanya yapçam
ve oruç başıma vurduuu
kesin çok yicem :18:
neyse ki yemekten önce tartılcam

Bende de ya, neden böyle olduk acaba, tatil olacağını bildiğimiz için mi?

[SUB][/SUB]

evet hafta sonu gelsin biran önce gerçi c.tesi temizlik var pazar da yine işe gelicem ama bu hafta bana çok uzun geldi

hatta önümüzdeki 2 hafta çok çabuk geçsin istiyorum

bana tatil yok ki hatta hafta sonu 2 gün tatilim vardı pazar çalışıcam perşembeye kadar full çalışıcam

Kızlar bence bayram havasına erken girdik ondan zaman geçmiyor:18::18::18::18::18::18:

bu akşam ilk kez lazanya yapçam
ve oruç başıma vurduuu
kesin çok yicem :18:
neyse ki yemekten önce tartılcam

Lazanyada yenir ama yaa
Sen yapta bana da öğret

kızlar termal şort almayı düşünüyorum bilgisi olan var mı?? işe yarar mı sizcee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…