Kalori Arkadaşım

benide aranıza alırmıısınız? 1 haftadır rejim yapıyorum bende.77.5 dan 75 e indim

canım üzülme bir iki gün sıvı şeyler tüket o hemen geçer.

benide aranıza alırmıısınız? 1 haftadır rejim yapıyorum bende.77.5 dan 75 e indim
Hoşgelsin aramıza. 1 haftada 2.5 kilo maşallah. Tebrik ederim darısıda başıma inş.

Günaydın kızlar akşam misafirim vardı ne yazıkki onlarla birlikte epey birşeyler yedim. Bu sabah tartıya kokra korka çıktım birde ne göreyim 88.50 olmuşum öyle sevindim ki . inş bu hafta sonuna kadar 87 yi görürüm. :S

Günaydın geçici pofuduklar bu gün nasılsınız bakim

Hoş geldin canım aramıza tabiki katılabilirsin bir haftada verdiğin kilo çok güzel inşallah hep devam eder veririz kurtuluruz :128:

Bende bugün hasta oldum dünkü 1 tatlı kaşığı irmik tatlısını yeme istediğinin kaynağı belli oldu:97::97:

Son düzenleyen: Moderatör:
ZAYIFLAMAK İÇİN MOTİVASYON KAZANMANIN YOLLARI

Motivasyonun gerçekten ne anlama geldiğini hiç düşündünüz mü? Gizli güç. Hedefinize ulaşmanızda size en çok lazım olacak kuvvet. Aşağıda motivasyonunuzun her an zirvede olması için size yardımcı olacak maddeleri bulabilirsiniz.

1-Belirlediğiniz hedefe ulaşmanız zaman alabilir ama her zaman başaracağınıza inanın ve kendinize olan güveninizi kaybetmeyin. Unutmayın, zayıflamak konusunda sabır çok önemlidir. Hızlı verilen kilolar, hızlıca geri alınabilir.

2-Kaybetmek istediğiniz kiloyu en baştan belirleyin, böylelikle hedefinize ulaşmak daha kolay olacaktır.

3-Kilo vermeye başladığınızda, kendinizi daha aktif hissetmeye başlayacaksınız. Canlanın ve daha fazla hareket edin. Yapmaktan zevk aldığınız aktiviteleri, daha sıklıkla yapmaya özen gösterin.

4-Her zaman yaptığınız şeyleri yapmaya devam ederseniz, hep aynı sonuçları elde edersiniz. Yaptıklarınız işe yaramıyorsa, değişiklik yapın. Daha önce hiç denemediğiniz bir beslenme programı veya spor aktivitesini deneyebilirsiniz.

5-Her sabah kalktığınızda, kendinize birkaç dakika ayırın ve hedeflediğiniz kiloya ulaştığınızda nasıl olacağınızı hayal edin. Hatta hep giymeyi hayal ettiğiniz bir elbiseyi alın ve görebileceğiniz bir yere asın ki amaçlarınızı hiç bir zaman unutmayın.

6-İyi günleriniz olduğu gibi, kötü günleriniz de olacaktır ama bu kötü günlerin sizi kararınızdan vazgeçirmesine izin vermeyin.

7-Yaptığınız yemeklerin lezzetli olmasına özen gösterin. Böylelikle yediğiniz yemekler daha tatmin edici olacaklardır ve diyet yapma psikolojisinden biraz da olsa çıkmanızı sağlayacaklardır.

8-Büyük hedefe ulaşmadan önce ufak hedefler belirleyin. Her ufak hedefe ulaştığınızda, büyük hedefe biraz daha yaklaşmış olacaksınız. Bu da motivasyonunuzu her zaman yüksek tutacaktır.

9-Hareketleriniz hızlı olsun fakat yemeğe harcayacağınız zamanı uzatın. Böylece daha çabuk doyacak ve daha az miktarda besin tüketmiş olacaksınız.

10-Rejim sözcüğünü hayatınızdan çıkarın, unutmayın ki sağlıklı beslenmek, zayıflamak ve formda kalmak sizin hayat biçiminiz olmalı ancak bu şekilde kalıcı sonuçlar alabilirsiniz.Sağlığınızın her şeyden önemli olduğunu unutmayın. Yaptığınız diyetin daha sağlıklı bir yaşam sürmeniz için gerekli olduğunu ve bunu kendiniz için yaptığınızı hatırlayın

günaydın kızlar

zeynep hoşgeldin aramıza umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın bizimle beraber kızlar nasıl gidiyor diyet ben bu hafta spora başlayacaktım ama dün kedilerimizi aşıya götürdük ben boncuğu taşıdım 5.600 gr ondan sanırım akşam belime bir şey oldu eğilip kalkarken belim acıyor yine bu hafta spor yapamıyacam sanırımama diyete devam dışarı çıktığımda diyetime uyamasamda bozmak yok verecem bu kiloları yaza manken gibi girecem kararlıyım

kız kedimi 5600

evet kız kedi o kadar maşallah garfield gibi 2 kedimiz var scotisch fold ve british fold görsen bayılırsın kediciklerimizi onu da rejime sokacam bu gidişle kolum ayrı ağrıdı belim ayrı mahvetti beni

hay maşallah Bayıldım gülmekten

Merhaba kızlar;

Ben lahana çorbası diyetine 63 kilo ile başlayıp ve 63 kilo ile son buldurduktan sonra :) ve ayrıca DGSye hazırlandığım dershaneyle birlikte gayet stresli bir dönem geçirdiğim için bana en uygun diyetin bu olacağına karar verdim. Boyum 1.58 kilom 63 yaşım ise 21. Hedef kilom ise 55 olmak başlangıç için.

Ancak zayıflamam için günde en fazla ne kadar kalori almam gerektiğini bilmiyorum. Beni de aranıza alıp bana da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

aramıza hoşgeldin canım.Kilon azmış senin iyiyisn yine diyet arkadaşım diye bir site var oraya bakabilirsin sana yardımcı olabilir.

selam kızlaaaarrrrr..işlerden güçlerden anca vakit bulabildim nedendir bilmem canım hiiiççç birşey yemek istemiyor :) iyi mi kötü mü anlamadım akşama mantar yicem canım onu istedi...

inşallah yaza kadar istenilen kilolara ulaşabilirizzz

Siz bu yöntemi kullanıp başarılı oldunuz mu daha önce :)

canım şöyle söyleyeyim kalori takibi ile akşamdan da yemeyerek birazda spor yaparak 45-50 günde 95 kg dan 88.50 ye indim. Ama önemli olan böyle yaşamaya alışabilmek. Benim vermem gereken çok kilo var sen başarılı olursun bence

aynen öyle bunu diyet değil sağlıklı yaşamak olarak düşünürsek hep böyle ddevam etmek lazım bir öğün çok olunca diğer öğün hafif yiyerek dengelemek amaç aslında tabiii spor olmazsa olmazımız

dabidab cnm naber nasılsın :):26::26:

çok yoruluyom spor yapmaya çalışırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…