canım üzülme bir iki gün sıvı şeyler tüket o hemen geçer.Sorma cnm sorma bende bugün sadece 1küçük dilim pizza yedim ve 1 kilo almış gözüküyorum bir pizza bu kadar yaparım? Ama tuvalet ihtiyımıda göremedim aslında kalori hesabında 700 gr verdin diyo ben 1 kilo almışım 😔😔😔😔😔😔😔
Hoşgelsin aramıza. 1 haftada 2.5 kilo maşallah. Tebrik ederim darısıda başıma inş.benide aranıza alırmıısınız? 1 haftadır rejim yapıyorum bende.77.5 dan 75 e indim
benide aranıza alırmıısınız? 1 haftadır rejim yapıyorum bende.77.5 dan 75 e indim
benide aranıza alırmıısınız? 1 haftadır rejim yapıyorum bende.77.5 dan 75 e indim
günaydın kızlar
zeynep hoşgeldin aramıza umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın bizimle beraberkızlar nasıl gidiyor diyet ben bu hafta spora başlayacaktım ama dün kedilerimizi aşıya götürdük ben boncuğu taşıdım 5.600 gr ondan sanırım akşam belime bir şey oldu eğilip kalkarken belim acıyor yine bu hafta spor yapamıyacam sanırım ama diyete devam dışarı çıktığımda diyetime uyamasamda bozmak yok verecem bu kiloları yaza manken gibi girecem kararlıyım
kız kedimi 5600
evet kız kedi o kadar maşallah garfield gibi 2 kedimiz var scotisch fold ve british fold görsen bayılırsın kediciklerimizi onu da rejime sokacam bu gidişle kolum ayrı ağrıdı belim ayrı mahvetti beni
hay maşallahBayıldım gülmekten
maşaaalhevet maşallah diyen pisilerimize nazar değmesin sonra
maşaaalh
Merhaba kızlar;
Ben lahana çorbası diyetine 63 kilo ile başlayıp ve 63 kilo ile son buldurduktan sonra :) ve ayrıca DGSye hazırlandığım dershaneyle birlikte gayet stresli bir dönem geçirdiğim için bana en uygun diyetin bu olacağına karar verdim. Boyum 1.58 kilom 63 yaşım ise 21. Hedef kilom ise 55 olmak başlangıç için.
Ancak zayıflamam için günde en fazla ne kadar kalori almam gerektiğini bilmiyorum. Beni de aranıza alıp bana da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
aramıza hoşgeldin canım.Kilon azmış senin iyiyisn yinediyet arkadaşım diye bir site var oraya bakabilirsin sana yardımcı olabilir.
hoşbulduk tatlım. Evet az görünüyor ama boyuma göre yinede balık etli bir bayanım
inş. birlikte vericez kiloları.
Bugünde çok sakin burası
inşallah yaza kadar istenilen kilolara ulaşabilirizzz
Siz bu yöntemi kullanıp başarılı oldunuz mu daha önce :)
canım şöyle söyleyeyim kalori takibi ile akşamdan da yemeyerek birazda spor yaparak 45-50 günde 95 kg dan 88.50 ye indim. Ama önemli olan böyle yaşamaya alışabilmek. Benim vermem gereken çok kilo var sen başarılı olursun bence
aynen öyle bunu diyet değil sağlıklı yaşamak olarak düşünürsek hep böyle ddevam etmek lazım bir öğün çok olunca diğer öğün hafif yiyerek dengelemek amaç aslında tabiii spor olmazsa olmazımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?