Günaydın kızlarr Hayırlı sabahlar
Bugün nasılsınız bakalım?? dün camiye iki aile komşu birlikte gittik sonrada komşuda mevlit dinlemeye gittik kahve yaptı sütlaç getirdi
hiçbir şey yemedim ama hala 81 çıkıyorum noluyo bilmiyorum ama pes etmek yokAma çok üzülüyorum napayım elde değil hiç
vermeseydim de aynı kiloda kalsaydın üzülmezdim de neyse kısmet bu da verecem inşallah bugün iftardan sonra leslie de yapacam
akşam spor bana daha iyi geliyor öyle işte:26:
Rabiacım üzülme vermeye devam edersin bugün dikkatli ol yememeye çalış inşallah gidecek
canım biryerde okudum hep aynı şeklide beslenir yada spor yaparsak vucut bir süre sonra onada alışıyormuş kilo verme ya durur yada yavaşlarmış arada vucudunuzu şaşırtın diyorlar.nacizene fikrin benim sporu biraz çok mu yapsan yada kahvaltını fln mı farklı yapsan
günaydın kızlar
bugün diyete başlayalı tam bir hafta oluyor ve sabah tartıldım 65.400 gr geldimhedefimden 400 gr eksik çıktım 3 kilo verebilmişim bu hafta 2 kere kaçamak yaptım etkili heralde ama moralimi bozmuyorum yine de iyi vermişim ama bu hafta spora da başlayacam daha iyi veririm sanırım:44:
Canim 3 kilo super vermisin. Daha ne istiyorsun devam devam:))[/QUOT
evet canım 3 kilo verdim fena değil ama hedefimi tutturamadım ona üzüldüm bu hafta 2 kere kaçamak yapmak zorunda kaldım dışarıda olduğum için birinde yarım balık ekmek ve turşu yedim diğerinde köfte patates yedim herhalde ondan tutturamadım.Ama onları yerken geç saate bırakmadım 6 dan sonra kesinlikle tekrar yemek yemedim ceza sana dedim
Esim gecikcekmis bugun pizza isi yatti. Bi patatesle bi havuc haslayip ustune sarimsakli yogurt dokunce tok tutuyo . Cokda kalorili bisi oldugunu sanmiyorum aslindada olabilir tabi:)
canım bence öyle yapma patatesin kalorisi yüksek onun yerine madem havuç ve yoğurt var fikrinde 1 küçük kase yoğurdun içine havuç rendele öyle hem kalorisi daha düşük hemde gayet doyurucu oluyor.
Oy k8zlar oy bugun ne spor yapabildim nede bogazimi tutabildim. Cok mutsuzum.nasil motive olmaliyim.ne guzel veriyordum yine kalakaldim.
Oy k8zlar oy bugun ne spor yapabildim nede bogazimi tutabildim. Cok mutsuzum.nasil motive olmaliyim.ne guzel veriyordum yine kalakaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?