Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlarr Hayırlı sabahlar

Bugün nasılsınız bakalım?? dün camiye iki aile komşu birlikte gittik sonrada komşuda mevlit dinlemeye gittik kahve yaptı sütlaç getirdi

hiçbir şey yemedim ama hala 81 çıkıyorum noluyo bilmiyorum ama pes etmek yok Ama çok üzülüyorum napayım elde değil hiç

vermeseydim de aynı kiloda kalsaydın üzülmezdim de neyse kısmet bu da verecem inşallah bugün iftardan sonra leslie de yapacam

akşam spor bana daha iyi geliyor öyle işte:26:

Rabiacım üzülme vermeye devam edersin bugün dikkatli ol yememeye çalış inşallah gidecek

canım biryerde okudum hep aynı şeklide beslenir yada spor yaparsak vucut bir süre sonra onada alışıyormuş kilo verme ya durur yada yavaşlarmış arada vucudunuzu şaşırtın diyorlar.nacizene fikrin benim sporu biraz çok mu yapsan yada kahvaltını fln mı farklı yapsan

Canım çook teşekkür ederim ben zaten hep aynı şeyleri yemiyorum sürekli değiştiriyorum vücudum alışmasın diye ama noluyo bilmiyorum:44: bu hafta galiba ablamlar nazar etti beni bunlar kilo değil kız kesin nazar

günaydın kızlar
bugün diyete başlayalı tam bir hafta oluyor ve sabah tartıldım 65.400 gr geldimhedefimden 400 gr eksik çıktım 3 kilo verebilmişim bu hafta 2 kere kaçamak yaptım etkili heralde ama moralimi bozmuyorum yine de iyi vermişim ama bu hafta spora da başlayacam daha iyi veririm sanırım:44:

Slm kizlar anca yazabildim maglum pazartesi ev isi bitmiyor:) ben bu sabah 86.9cikdim soklardayim sevincten ucabilirim.
Menüm soyle olcak bugun
Sabaheynir domates saalatalik fln yedim
Ara: yok . Ev temizliginden vakit olmadi
Oglen: kizimla oturduk turp yiyoruz suan.Yogurt ve 1kucuk.pogaca yicem.
Ara: bi buyuk boy elma:)
Aksam: sanirim bugun pizza yapcam esim.istiyor. eger yaparsam bir dilim pizza yerim. Yapmazsam haslanmis patates dusunuyorum baharatli falan

Canim 3kilo super vermisin. Daha ne istiyorsun devam devam:))

yaa ne güzel kiloları vermişsiniz. bende 700 gram almışım ortadan ikiye çatladım şuan
Sabir durun bir bende yetişeyim sizi
Kızlar patates haşlaması bize az kalorili gibi gelsede haddinden fazla kalorili onun yerine farklı şeyler yemeyi denesek daha iyi olur. :26::26: Ben artık patates haşlaması yemiyorum

selam kızlar
nasıl gidiyor diyetler sporlar bakım?
ben hiç uyamadım diyete spor da yapamadım yeşil çay bile içmedim morlinizi bozmayın sakın bırakmayın ay küçülmeye başlayınca daha kolay gidiyor kilolar

Esim gecikcekmis bugun pizza isi yatti. Bi patatesle bi havuc haslayip ustune sarimsakli yogurt dokunce tok tutuyo . Cokda kalorili bisi oldugunu sanmiyorum aslindada olabilir tabi:)

Esim gecikcekmis bugun pizza isi yatti. Bi patatesle bi havuc haslayip ustune sarimsakli yogurt dokunce tok tutuyo . Cokda kalorili bisi oldugunu sanmiyorum aslindada olabilir tabi:)

canım bence öyle yapma patatesin kalorisi yüksek onun yerine madem havuç ve yoğurt var fikrinde 1 küçük kase yoğurdun içine havuç rendele öyle hem kalorisi daha düşük hemde gayet doyurucu oluyor.

canım bence öyle yapma patatesin kalorisi yüksek onun yerine madem havuç ve yoğurt var fikrinde 1 küçük kase yoğurdun içine havuç rendele öyle hem kalorisi daha düşük hemde gayet doyurucu oluyor.

Kiz yedim bile iki kucuk patates yogurtladim mideye indirdim:)). Ama cidden minikdi patateslerim. Bugun yemegi kapattim ben. Sabaha kadar bisey yok. Kahvem haric. OZaman acikmiyorum

İyi akşamlar kızlar

Menümü paylaşayım

Sahur= 1 adet karnıbaharlı omlet+ yarım domates+ 2-3 dal roka+ yarım kepekli ekmek+ 1 fincan bitki çayı

İftar= 1 kase tarhana çorbası+ 1 porsiyon lahana sarması+ 1 dilim dil balığı + 1 tatlı kaşığı sütlü irmik tatlısı

Kilom hala artmış vaziyette bene öylece bekliyorum bu hafta hiç veremeyecem yada eski kilomda olmayacam galiba durdum

Canlar 1 patates haşlaması 100 kalori abartılacak kadar çok değil 2 tane yesen ki çok bile geliyor yanına salatayla tok tutucu ve sağlıklı bir besin yani arada bi öğününüz olabilir hem patates hafızayı da kuvvetlendiriyor çocuklar falan sınava girerken yedirin

Oy k8zlar oy bugun ne spor yapabildim nede bogazimi tutabildim. Cok mutsuzum. nasil motive olmaliyim.ne guzel veriyordum yine kalakaldim.

Oy k8zlar oy bugun ne spor yapabildim nede bogazimi tutabildim. Cok mutsuzum. nasil motive olmaliyim.ne guzel veriyordum yine kalakaldim.

Canım yemesen iyi olurdu ama olanla ölene çare yok yarın tekrar kaldığın yerden devam et inşallah yok tabi ben hep tontiş kalacam demiyorsan

Sorma cnm sorma bende bugün sadece 1küçük dilim pizza yedim ve 1 kilo almış gözüküyorum bir pizza bu kadar yaparım? Ama tuvalet ihtiyımıda göremedim aslında kalori hesabında 700 gr verdin diyo ben 1 kilo almışım 😔😔😔😔😔😔😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…