Dapidap haklı hem fikir olur hemde daha az kaçamak olur ben buraya yazdığım için kaçamak yapmaya çekiniyorum
Menümü paylaşayım
Sabah= 2 dilim haşlanmış yumurta beyazı + 2 dilim keçi peyniri+ yarım domates+ 2-3 dal roka + 1 kaşık yoğurt+ 1 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün= 1 tane yeşil elma
Öğle= 1 porsiyon omletli karnıbahar + yarım domates+ 3-4 dal roka
Akşam= 1 dilim karnıbahar + 1 kivi + 1 greyfurt
Bugünlük böyle spor yapamıyorum bugün yapacaktım ama hasta oldum malesef
Hep destek tam destek :) geçmiş olsun canım benimde çok ağrılı geçiyor malesef ay ne bitmez derdimiz var... Kesinlikle kaçamakta olmaz dikkatte eder fikirde ederiz. Bugün midem benim çok rahatızdı
sabah: brokoli roka havuç yedim
Öğlen birşey yiyemedim
Akşam: mantar ızgara yedim pek sağlıklı olmadı ama yapacak birşey yok sporda 10 dakika bölgesel hareket yaptım ama vicdan azabı gibi çok yapmayınca(
Canım ablam hep eğer birşey yiyince vicdanın sızlıyorsa işte o zaman olmuşsun demektir derdi çok üzme kendini olan olmuş ama bundan sonra ana öğünlerini yada ağır yemekleri öğlen yersen senin için saha iyi olur çünkü öğle metabolizma hızı ile akşamınki aynı olmuyo
Tmm canım çok daha dikkat ederim:) diğer kızlarda yazsınlar yediklerini Hergün düzenli olarak.
İnşallah dilediğimiz kilolara geliriz
İnşallah hepberaber geliriz kilolarımıza
Bu arada cuma günleri tartı günümüz yeni gelen arkadaşlara duyurulur
Cnm. Cumartesi sabah yazsak olur mu????cuma sabah mı yazalım
Canım aslında tablo yapmayı öğrenirsem cuma öğlene kadar son diyip öyle bi kural koyulabilir böylelikle aradaki farkı ve her hafta kaç kilo verdiğimizi görebilirdik ama şuanda tablo oluşturmayı bilmiyorum o yüzden herkes cuma günü farklı zamanlarda kilo bildirimi yapıyor canım biz ilk baştan beri cuma günü yapıyoruz canım sana uygun değil mi?
Uygun canım uygun ben cuma sabah tartılıp bildiririm. Ozaman şöyle yaparız herkese uyarsa tablo olmaSada sen menüyü yazar gibi cuma öğleden sonra herkesinkini yazarsın tablo yapmayı öğrenene kadar. Kurucumuz sensin :) herkes öğlene kadar bildirir sana
selam kızlar...diyetinizde başarılar...bende aralıktan beri diyetteyim kalori sayarak 88 den 79 düştüm çok şükür ama nedense 4 gündür diyetimi bozup duruyorum sonra vicdan azabından duramıyorum...:18::18:bebeğimde bu aralar çok huzursuz ölede olunca iyice gerildim çok canım sıkkın salıyorum kendimi ama bırakmakta istemiyorum en geç nisan ortalarına kadar 65 kiloya düşmem lazım... bu zamana kadar çok kararlı geldim ben zaten kein karar verdimmi zayıflarım neyse çok uzattım bende size katılmaya çalışayım nete girebildikçe bana da destek verdin bu ara ihtiyacım var çoooookkkkk...........
Anlaştık tatlım :) kızlaaaaaar duyanlar onay versinnnnnOlur canım herkes kabul ederse şayet çook hoş bi etkinlik olur ve haftanın 1,2,3 ünü de seçeriz güzel olur
Hoşgeldin seve seve destek veririz ama biz bağımlılık yaparız ona göre :)) Canım herkeste kaçamak oluyor bu diyetten öte yaşam stili olmalı yani bir öğün fazla kaçınca diğer öğün dikkat etmek lazım. Hep sebze yiyecek değiliz ya kebapta yicez hamburgerde ama bir sonra dikkat ederek. Sende sakin pes etme tam gaz devam et. Her zaman bekleriz. Hem şuana kadar çok güzel kilo vermişsin neler yaptın denetimlerini paylaş bizlerle ki fikir olsun
Anlaştık tatlım :) kızlaaaaaar duyanlar onay versinnnnn
canım hoşgeldin aramıza. Çok güzel kilo vermişşsin maşallah. Canını hiç sıkma bende her zaman uyamıyorum ipin ucunu kaçırmadıktan sonra sorun olmaz canikom.selam kızlar...diyetinizde başarılar...bende aralıktan beri diyetteyim kalori sayarak 88 den 79 düştüm çok şükür ama nedense 4 gündür diyetimi bozup duruyorum sonra vicdan azabından duramıyorum...:18::18:bebeğimde bu aralar çok huzursuz ölede olunca iyice gerildim çok canım sıkkın salıyorum kendimi ama bırakmakta istemiyorum en geç nisan ortalarına kadar 65 kiloya düşmem lazım... bu zamana kadar çok kararlı geldim ben zaten kein karar verdimmi zayıflarım neyse çok uzattım bende size katılmaya çalışayım nete girebildikçe bana da destek verdin bu ara ihtiyacım var çoooookkkkk...........
ay bu tam beni anlatıyor sanki
kızlar bende bugün kahwaltımı daha yapmadım ama
sabah: 1 kepek ekmek biraz peynir 2/3 zeytin domates maydonaz olarak yapıcam
öğlen: tavuk yicem bol baharatlı
akşama nasip artık
canım seni tebrik ederim sabah sabah spor maşallah. :) Bu arada sirkeli limonlu ılık suyu denedim az daha mutfağı batırıyordum nasıl içiyorsun onuGünaydın kızlar
Bu sabah süper başladım güne kalkar kalkmaz elma sirkeli limonlu ılık suyumu içtim.Bir saat beklemem gerekiyor kahvaltı için o arada 20 dk spor yaptımşimdi kahvaltımı yapıyorum menüm:2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim ekmeğin üzerine lor peyniri sürdüm.4 tane zeytin ve 1 bardak yeşil çay içiyorum.cuma günü tartı da kim galip gelecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?